iOS 11 na 5s: pregledi. Naj posodobim?

iPhone 5s - Apple Smartphone, uveden 10. septembra 2013. Začetek prodaje se je začel 10 dni po 20. septembru 2013. Poganja ga operacijski sistem iOS 7 vključuje 64-bitni Apple A7 procesor. iOS 11 je bil predstavljen skoraj 4 leta po predstavitvi iPhone 5s - 5. junij 2017 na svetovni konferenci razvijalcev. Na iOS 7, iPhone 5s počutil zelo dobro, in iOS 11 je bil enak?

Mnenja o iOS 11 na iPhone 5s

Namesti hitro. "Zavora" v samem sistemu, uporabniki ugotovijo, razen enega - pri prehodu med aplikacijami tretjih oseb (messenger) na sistemska sporočila so se pojavila pomembna frize na iPhone 5s, čeprav na iPhone 7 ni bilo take nesreče. Morda je to posledica procesorja ali pa igre še niso bile optimizirane, kot bi morale.


In na splošno o pregledih iOS 11 na 5s je celoten vtis pozitiven. Preklapljanje med aplikacijami sistema je zelo lepo in shustry, animacije so zelo gladke, vendar je na "iphone 7", na 5s opazil majhne frize, tudi v žepih menija. Na drugih iOS 11 ocenah za 5s, za nekatere uporabnike, je baterija začela delati nekoliko slabše kot iOS 10 zaradi veliko inovacij in nenavadnih animacij. Delovni čas se je neznatno zmanjšal, vendar je še vedno manj. Pregledi iOS 11 na 5s prav tako kažejo, da če izklopite wi-fi prek te nove nadzorne plošče, se ne bo popolnoma ustavil in bo šel v zaspani način. Telefon se ne bo povezal niti z znanimi omrežji.


Oglejte si templje wai-fai ikone. Uporabniktelefon morate premikati v letalu ali v nastavitvah vsakič, ko ročno izklopite Wi-Fi. Izgleda, da je omogočen Wi-Fi.
Izgleda kot "hibernate" Wi-Fi, kar pomeni, da je onemogočen prek nadzorne plošče, ne prek nastavitev.
Izgleda kot popolnoma izklopljen Wi-Fi, to je skozi nastavitve.
Druga različica iOS 11 za 5s poroča, da je po namestitvi nekaterih uporabnikov widget za vreme prenehal delovati. Kar je narobe, ni jasno. Seveda to ni tako velik problem, vendar ga je mogoče rešiti le s povrnitvijo.

Potrebujete iOS 11?

Pregledi pregledov iOS 11 na 5-ih kažejo, da ima tako globalne pomanjkljivosti kot slabosti, ki se pojavljajo samo na iPhone 5s. Od minusov 5s lahko opazimo nizko zmogljivost in rahlo krajši čas delovanja, druge napake se lahko pojavijo na vsakem iPhoneu. Kljub tem slabostim, nadgradnja iOS 11 na 5s vam bo prinesla več kot 27 novih funkcij na vaš iPhone, kot so posodobljena prilagojena kontrolna točka, zmožnost za razkladanje aplikacijskega predpomnilnika v iCloud, možnost skeniranja dokumentov v opombah, posodobljena strojna programska oprema podjetja Apple, popolnoma prenovljena v AppStore , hiter urednik posnetkov zaslona. In to je le majhen del vseh novih funkcij. Vsi so zelo koristni in odlično delujejo.

Hitrost

Kot lahko vidimo, ima iOS 11 veliko novih funkcij, vendar so te funkcije smiselne za vaš iPhone in jih je treba namestiti? Zdaj bomo razumeli. To je tabela izvajanja aplikacij za različne različice sistema iOS.

DodatekiOS 1032iOS 11.0Spremeni
)


Safari12 sek.15 sek.+03 s.Kamera09 sek.09 sek.


-09 sek.13 sek.+04 s.Pošta14 sek.18 s.+04 s.Sporočila08 sek.11 str.+03 s.Koledar08 sek.12 sek.+04 s.Zemljevidi22 sek.32 ts+10 s.opombe15 sek.20 sek.+05 s.

Rezultati niso zadovoljni. Te zamude so minimalne, vendar celoten prenos naprave po izjemo iOS 11 traja 386 sekund, namesto 265 na iOS 10. In kako pogosto napravo popolnoma onemogočimo in za kaj? Medtem pa je iPhone tako urejen, da sistemske napake ne zahtevajo ponovnega zagona, vendar bo ta postavka enaka kot pomanjkljivost namestitve iOS 11. Skupaj imamo 1: 0 v korist iOS 10 in starejših različic.

Oblikovanje

Torej, tukaj se lahko Apple preseže. Spremenjen nadzorni center, nov kalkulator, druge ikone v doku brez imen, nova zgornja plošča in mnoge druge manjše nadgradnje v oblikovanju. Sistem je sam po sebi postal sodobnejši. Torej, Apple pozna smisel oblikovanja. Torej, 1: 1.

Nove funkcije

Apple je v to različico uvedel veliko dodatnih funkcij, tudi če uredite posnetek zaslona, ​​ko ga naredite, je zelo priročna in uporabna funkcija. Na primer, semscreenshot mesta z besedilom, takoj izbral želeni fragment.
To je zelo priročno, saj vam ne bo treba vzpenjati se v film in urediti vse v njem. Trgovina z aplikacijami je dobila svež dizajn, ki je videti kot Apple Music. Pojavijo se današnji zavihki (prikaz dni igre /aplikacije, pregledi, uredniške izbire itd.), Igre (nove izdaje, vrhovi po kategorijah, najbolj zanimive igre itd.), »Programi« (nove izdaje, tematske zbirke) , vrhovi po kategorijah itd.).
In to so le nekatere nove funkcije. Ne pozabite na Appleov velik prispevek k AR tehnologiji, predstavljen v obliki ARkit.

Posodobitev ali čakanje?

Torej, 2: 1 je za iOS 11. Namestite iOS na 11 5s? Z žrtvovanjem majhnega števila zmogljivosti dobimo ogromen nabor novih funkcij, ki omogočajo enostavno uporabo telefona iPhone. Apple le zapustil, da odpravi manjše vrzeli v zmogljivosti, in ta iOS bo popoln.

Sorodne publikacije