Podrobnosti o tem, kako najti dekle v "GTA 5"

V tem gradivu vam bomo povedali, kako najti dekle v "GTA 5". Tema žensk v projektu Grand Theft Auto je pomembna že več let. Po pojavu "GTA 5" je postalo očitno, da se razvijalci spet postavljajo kot ženske mrzlice. Dekleta v projektu se srečujejo: priložnostni mimoidoči, zgodbe, člani družine junakov. Vendar pa so vsi predstavljeni z delom ironije. Edino izjemo lahko imenujemo Talijan Martinez, ki ima svojo lastno zgodbo in močan značaj.


Išči

Poskusili se bomo ukvarjati z vprašanjem, kje najti dekle v "GTA 5". Zgodba vsebuje slabe novice za poznavalce družinskih vezi in trajnih odnosov. Iskanje stalne članice v "GTA 5", kot je bilo v prejšnjih delih projekta, ne bo delovalo. Srečanja so bila možna v San Andreasu, vendar je v tej različici ta element zgodbe izključen. Vendar uporabniki, ki postavljajo vprašanja, kot je "GTA 5", da najdejo dekle, ne bodo ostali brez odgovora. Kdor želi, če je to potrebno, lahko napelje neznanca in preživlja čas z njo.

Spoznavanje

Nato bomo preučili več možnosti za rešitev vprašanja, kje najti dekle v "GTA 5". Najbolj dostopen način je zdravljenje deklet z enostavno uporabo. Najdete jih lahko na ulici. Tukaj so številne spremembe, če primerjate funkcije s prejšnjimi deli projekta. Prvič, dame ne bodo sedele v avtu popoldne. Bodite prepričani, da počakate na sončni zahod. Dame so postale zahtevnejše. Sone sedite v neprestižnem avtomobilu. Za te namene se bo ujemal športni avto ali draga limuzina.


Ne smemo pozabiti, da takih žensk ni mogoče najti v vseh delih mesta, ampak samo na zelo posebnih mestih. Ko je dekle v avtu, pojdimo na neko primerno mesto. Prazno parkirišče ali vozni pas bo ustrezal. Storitve so ocenjene na $ 10070 in $ 50. Uporabite lahko vse tri možnosti. Hkrati se lahko ta vidik igre šteje za zelo taktnega, saj nima nobenih odkritih prizorov.

Mobilna različica

Poglejmo še eno možnost za reševanje vprašanja, kako "GTA 5" najti dekle. Naš mobilni telefon ima posebno številko. Če ga pokličete, se lahko dogovorite za sestanek z nespremenljivim dekletom. Najprej si morate zaslužiti zaupanje lepe ženske. Da bi to naredili, izpolnjujemo njeno posebno poslanstvo. Zato se bo strinjala, da bo videla vsak telefonski klic.

Posebna institucija

Da bi rešili vprašanje, kako najti dekle Franklin v GTA 5, obiščite edini klub, ki je na voljo v tem virtualnem svetu, imenovanem "Vanilla Unicorn". Kampus se nahaja v bližini avtoceste med južnim Los Santosom in Downtown. Da bi tam napeljali enega od plesalcev, brez dela. Morate naročiti zasebni ples. Stala bo 40 dolarjev. Po tem boste lahko šli na spogled, kar je najpomembnejše, da preprečite, da bi ga stražar opazil. Zadnji mora biti strah, če sumi, da bo vrgel vašega likatakoj.
Vendar lahko Trevor kupi "Unicorn". Po tem bodo stražarji popustljivi do prvih treh znakov. V tem primeru lahko kršitve ostanejo neopažene. V skušnjavi v spodnjem desnem kotu zaslona si lahko ogledate lestvico simpatij deklet. Takoj, ko bo dosežena zahtevana ocena, bo dekle rekla, da bi vas rada povabila na obisk. Nato lahko v meniju izberete ustrezno postavko. Potem mora še vedno voziti neposredno v klub in se ustaviti na parkirišču za objektom.

Ursula in Liz

Obstaja še ena možnost za reševanje vprašanja, kako najti dekle v "GTA 5". Sestavljen je iz nekaj dodatnih misij. Zato se lahko o sestanku dogovorita dve dekleti. Najprej je to "Naključni dogodek". Misija je na voljo Trevorju in Franklinu. Pojdite po avtocesti južno od gore Chiliad. Na poti boste srečali turista. Deklica jo bo prosila, naj jo pripelje domov, cilj je svetilnik Gordo Mountain. Na poti iz pogovora bo postalo jasno, da dekle ni v redu. Povedala bo, da je bila v otroštvu obrita gola, zaklenjena v kleti in oblečena v moška oblačila. Zdaj živi sama v stenah stare hiše, ki je na robu pečine. Poleg tega lahko sklepamo, da je dama kriva za smrt vsaj dveh ljudi. Franklin bo kmalu zaključil, da je dekle noro. Toda Trevor bo našel skupen jezik z njo. Po zaključku misije ji bo Ursula dala številko heroja. Najdete ga na Sandy Shores na obali. Zdaj pa se pogovorimo o zgodbidrugo dekle Izpolniti morate eno od nalog voznika taksija. Misija je izključno Franklin, po nakupu taksi postaje. Naloga, ki nas zanima, bo morala dekle s čudnim imenom Liz peljati k fantu. Vse je manj strašljivo kot v zgoraj opisanem primeru. Dovolj, da poslušate dekle zgodbo o slabosti njenih izbranih in lahko dobite želeno telefonsko številko.

Sorodne publikacije