Zunanja baterija Xiaomi: Prednosti in funkcije uporabe

Prenosne zunanje baterije so zelo tesno vključene v življenje sodobne osebe, ki si ne upa uporabiti digitalnih dosežkov civilizacije. Pametni telefoni, tablični računalniki in druga "pametna" elektronika so zdaj sposobni za zelo širok spekter nalog, vendar je eden od problemov ostal nerešen. In to je v avtonomiji naprave, to je, čas, ko deluje brez priključitve na električno omrežje. Konec koncev, brez obroka, pripomoček samodejno spremeni v opeko, ki ni sposoben ničesar. Ta težava je bila rešena s prenosnimi polnilniki. Konec koncev, zahvaljujoč jim, zdaj lahko vstavite v vrečko baterijski paket, ki tehta samo 100 gramov in ne skrbi, kako dolgo bo trajala redna baterija v pametnem telefonu. Poleg tega se proizvajalci "pametnih" pripomočkov zdaj ne osredotočajo toliko na velikost baterije v napravi, temveč na možnost hitrega polnjenja, kar pozitivno vpliva tudi na industrijo in udobje vsakega posameznika.


Kdo proizvaja baterije za baterije

Napajalniki za sodobno elektronsko opremo so vsako leto cenejši, kar je prispevalo k rasti obsega zunanjih akumulatorjev na svetovnem trgu. Glavni proizvajalci visokokakovostnih litij-ionskih baterij na svetu danes niso toliko. Te družbe vključujejo takšne velikane, kot so LG, Samsung in Panasonic. Toda njihove cene za maloprodajnega potrošnika so zelo pogosto zadovoljne z visokimi cenami. Zato so drugi akterji na tehnološkem trgu začeli izdajati svoje izdelke po nižjih cenahdobili konkurenčno prednost. Na primer, podjetje Xiaomi, zunanja baterija, ki zdaj uživa v nori priljubljenosti.

Kaj sestavlja baterija?

Zunanja baterija Xiaomi je izdelana iz litij-ionskih celic na osnovi baterij japonskega podjetja Panasonic in južnokorejskega LG. Takšna tehnologija je danes najnaprednejše shranjevanje energije. Zato ga je uporabila Xiaomi, ki je uporabljala svojo zunanjo baterijo za pametne telefone in tablične računalnike. Litij-ionske povezave omogočajo polnjenje baterije za tisoč ciklov brez žrtvovanja zmogljivosti baterije ali, natančneje, v natančnosti meritve napake. Zunanja baterija za pametne telefone se imenuje tudi močnostna banka. Xiaomi, ki je ustvaril svojo prvo "Power Bank", jo je dovolj močan, da je lahko trikrat polnil do 100% sodobnega vodilnega pametnega telefona. Zato je zunanja baterija Xiaomi Mi Power Bank nazivne zmogljivosti deset tisoč miliamer * ur.
Xiaomi je nenehno pridobivala izkušnje in izboljševala tehnologijo, kar je 21,4% hitreje doseglo svojo hitrost pri polnjenju in povečalo gostoto živilskih celic za trideset odstotkov. Ta rešitev je omogočila doseganje dimenzij "vizitk" na tem območju, vendar je debelina dvaindvajset milimetrov, kot pri nekaterih pametnih telefonih prve generacije.

Oblika faktorja baterije

Zunanja baterija Xiaomi Power Bank je izdelana v ohišju iz anodiziranega aluminija kot telonapredne tehnologije proizvodnje korpusa podjetja "Apple". Zasnova ima en vhod za polnjenje in en izhod za prenos energije do otroških naprav. Štiri LED žarnice ustrezajo ravni napolnjenosti baterije. Več žarnic je osvetljenih - bolj polna je sedaj zunanja baterija Xiaomi Mi Power Bank.


Varnost naprave

Zunanja baterija Xiaomi ima več ravni zaščite pred različnimi zunanjimi dejavniki. Polnilne celice se zlahka spopadajo s polnjenjem ali globokim praznjenjem baterije. Mi Power Bank je sposoben vzdržati močno temperaturno obremenitev, pa tudi kratek stik in številne druge dejavnike. Med drugim je baterija vedno v stanju pripravljenosti, kar vam omogoča, da jo uporabljate v vsakem trenutku. Baterija je zelo zmogljiva - pretvorbeni faktor je več kot 93%.

Kako uporabljati napravo

Za lažje delo z univerzalnim akumulatorjem podjetja Xiaomi morate najprej polno napolniti, medtem ko ne dopuščate polnjenja. Da, naprava ima sredstva za zaščito pred globoko praznjenje in pretirano količino polnjenja, vendar je najbolje, da takšnih situacij ne dovolite. Če želite napajati drug pripomoček iz Mi Power Bank, ga preprosto priključite s kablom USB ali pa ga uporabite v standardiziranem priključku. To je lahko na primer kabel za preskok, namenjen za uporabo z napravami Apple zadnje generacije.Akumulatorska baterija je monolitna naprava, zato jo je primerno nositi v nahrbtniku ali torbici, da jo lahko takoj uporabite, ko je potrebno najprej polnjenje. Priporočljivo je, da vlaga ne pride v akumulator. Prav tako je treba preprečiti umazanijo in razsute snovi, kot je pesek, saj lahko pokvari kontakte naprave. Sledite tem preprostim pravilom delovanja in vaša Mi Power Bank vam bo zelo dolgo služila.

Sorodne publikacije