Brezplačna glasba "Yandex.Diska" za vsakogar

Za mnoge sodobne ljudi se računalniki dnevno uporabljajo dolgo časa, ko je bilo potrebno premikati datoteke med domom in službo, na primer na bliskovnem pogonu. Tudi mnogi pozabljeni morajo stalno nositi prenosni računalnik, v katerem so shranjene datoteke. In precej časa je minilo, saj je bilo timsko delo na različnih projektih zahtevalo prisotnost vseh udeležencev v eni sobi ali vsaj v enem mestu.

Zakaj smo "oblaki"

Vsi zgoraj navedeni primeri so le majhen del teh funkcij, ki dajejo uporabnikom tehnologijo shranjevanja informacij v oblaku.
Verjetno ste slišali za vse, in mnogi aktivno uporabljajo "Yandex.Disk", značilnosti katerega so opisane spodaj. In zakaj ne? Obseg "Yandex.Disk" omogoča povprečnemu uporabniku, da zavrne uporabo različnih fizičnih medijev za prenos podatkov, in kar je najpomembnejše, prihranite ogromno časa - datoteke so na voljo kadar koli in skoraj kjerkoli, vendar je pomembno, da je bil dostop do interneta .


Kaj je shranjevanje informacij v oblaku

Za popolno razumevanje načel obravnavanih storitev je treba vsaj površno spoznati teorijo.
"Oblak" kot podatkovno skladišče je danes predstavljen kot spletni model shranjevanja, ki uporablja načelo shranjevanja podatkov na veliko število strežnikov, ki se distribuirajo v globalnem omrežju. Ti strežniki so na voljo strankam za uporabotretje osebe Glavna razlika med repozitorijskim modelom "oblaka" in načelom shranjevanja uporabniških podatkov z namenskimi lastnimi strežniki, ki so kupljeni ali zakupljeni posebej za reševanje podobnih nalog, je pomanjkanje "vidnosti" odjemalca notranje strukture strežnikov in njihovo število. Informacije se shranjujejo in obdelujejo tudi v tako imenovanem oblaku, ki predstavlja z vidika uporabnika en sam strežnik velikega obsega. Takšne rešitve imajo veliko možnosti, so varne in na splošno priporočljive za navadne uporabnike in korporativni segment strank za širok spekter nalog.


"Yandex.Disk"

Ena izmed najbolj priljubljenih rešitev za shranjevanje podatkov v oblaku v naši državi je Yandex.Disk. To storitev ustvarja in vzdržuje podjetje svetovno priznanih strokovnjakov iskalnega velikana Yandex, ki vsakemu uporabniku daje možnost, da se prepriča v zanesljivost storitve, razpoložljivost vseh potrebnih funkcij in njihovo brezhibno delovanje. Obseg "Yandex.Diska", ki je zagotovljen vsakemu uporabniku brezplačno takoj po registraciji v storitvi, je dovolj velik, da še bolj popularizira skladišče.
Kako je zgrajen robot "Yandex.Disk"
Osnovno načelo, na katerem je izdelana storitev njegovih funkcij, je neprekinjeno sinhroniziranje podatkov med različnimi napravami, tako strojno kot programsko. Storitev, ki jo zagotavlja Yandex.Disk spomin se lahko uporablja praktičnovse strojne rešitve, povezane z internetom. Ti vključujejo osebne računalnike, prenosne računalnike, pametne telefone in tablične računalnike. Naprave lahko delujejo v vseh trenutnih različicah v operacijskih sistemih Windows, Linux, Android in iOS. Z drugimi besedami, postanite uporabnik storitve in dobite brezplačen prostor »Yandex.Disk za shranjevanje osebnih datotek lahko vsak. Registracija, mimogrede, je zdaj odprt za vse. vedeti, kaj obsega "Yandex.Disk je na voljo vsakemu uporabniku. Omeniti je treba, da to ni tako majhno, kot smo morda uganili. Z inteligentno uporabo, shranjevanjem le pomembnih in resnično potrebnih informacij ter rednim čiščenjem skladišča iz datotečnega smeti, je stran zadostna za večino nalog. Takoj po registraciji in za vedno uporabnik prejme kar 10 Gigabajtov prostora na disku za brezplačno uporabo.

Kako povečati obseg

Seveda bi vsak uporabnik želel imeti najvišji znesek "Yandex.Diska". Kako se to lahko doseže? Poskusimo ugotoviti.
Treba je omeniti, da se v resnici količina informacij, ki jih vsak uporabnik dnevno uporablja, nenehno povečuje. Ne glede na namen uporabe shrambe v oblaku, bo prej ali slej zapolnjena in bo prenehala izpolnjevati svojo najpomembnejšo funkcijo - sprejeti nove datoteke, ki jih prenese uporabnik. Da bodo vse možnosti spet na voljo, se bomo morali zateči k uporabi storitve za plačilo. Kako povečati obseg "Yandex.Diska"?Kljub temu, da obstaja nekaj trikov, na primer, pridobivanje bonus obseg za privabljanje prijateljev, je lahko odgovor na to vprašanje dejansko eden - za "resno" povečanje obsega, bo moral kupiti enega od paketov storitev v oblaku. Do danes je na voljo več paketov. To je dodatnih 10100 ali 1000 Gigabajtov. Paketi se kupijo za en mesec ali leto, vendar lahko nastavite samodejno nadaljevanje uporabe. Kar zadeva stroške storitve, je treba omeniti, da je zelo demokratična. Kot priporočilo lahko pametni uporabniki svetujejo nakup "letnega" paketa. V primerjavi s plačilom na mesec stane približno 20% ceneje.
Tako lahko vsak izbere ustrezen volumen »Yandex.Diska« zase in izkoristi vse prednosti shranjevanja v oblaku.

Sorodne publikacije