Obdelava, kakovost in dimenzije avatarjev v VK: namigi in triki

Morda ste izkušen internetni uporabnik ali nazadnje registrirani v eni izmed najbolj priljubljenih socialnih omrežij med prebivalci držav CIS? Potem ste verjetno enkrat in potem pomislili na videz vašega profila VKontakte, kot tudi na kakovost in velikost avatarja v VK. Govorili bomo o najpomembnejših trenutkih strani na socialnih omrežjih in vam povedali, kako pravilno izbrati in urediti fotografijo.

Vzdrževanje strani

Najprej z ustvarjanjem nove strani dopolnite podatke o sebi: osebne podatke, vaše interese in želje, izobraževanje in kariero itd. Poskusite, da ne pustite praznih grafov. Naj bo vaša stran zanimiva, potem pa bodo informacije o njej tudi neznanci že o vas kot večstranski osebi.


Poudarjanje glavne strani

Izpolnitev profila na strani za družabno mreženje je pomemben kriterij, vendar je za ustvarjanje resnično zanimivega in privlačnega profila pomembno zapomniti glavne fotografije na strani - avatarje. Poskusite redno ustvarjati nove fotografije in posodobiti avatare za VK. "Najbolj optimalna časovna razporeditev je vsake tri ali štiri tedne. V tem času bo vašo novo fotografijo videl večina uporabnikov vaših prijateljev, obenem pa avatar ne bo imel časa. Ne motite niti vas niti gostov strani, saj je fotografija glavne strani, izberite samo jasnoposnetki, da v ospredju ni premazanih predmetov. Najbolje je, da fotografije objavite z zamegljenim ozadjem ali pa to storite že v urejevalniku fotografij, da izstopite na svojem avatarju.


O avatarjih

Kako narediti avatar za »VC«? Če želite naložiti novo fotografijo na svojo stran, se pomaknite na stari avatar in izberite »Posodobi fotografijo«. Nato kliknite "Izberi datoteko", poiščite želeno fotografijo in se bo naložila kot glavna stran. Po nalaganju morate obrezati fotografijo. Običajno dimenzije avatarka v "VC" niso pomembne: v vsakem primeru bo končna različica naložene fotografije kvadratna ali pravokotna, samo da jo lahko obrežete. Poleg tega lahko na fotografijo uporabite enega od predlaganih filtrov za popravek. Vendar pa obstajajo še bolj napredne aplikacije za obdelavo izbranih fotografij.

Tehnike za urejanje fotografij

Eden najboljših fotografskih urednikov vseh časov - vse znano v Adobe Photoshopu. Na internetu lahko najdete številne kakovostne filtre in akcijske igre, ki spreminjajo barvno paleto fotografij. Tu so tudi nekatere najbolj dostopne funkcije, ki jih lahko uporabljajo tudi neizkušeni uporabniki: prilagajanje svetlosti, kontrasta, barvnih nivojev, povečanje ozadja ali zameglitev ozadja in še veliko več. Dimenzije avatarjev v "VC" niso potrebne. Če ne želite priti v značilnosti dela tega urejevalnika fotografij ali pa preprosto nimate časa, potem imate še eno možnost.Do danes ima globalno omrežje številna spletna mesta z vgrajenimi urejevalniki fotografij. Z njimi lahko dobro fotografirate in dodajte nalepke ali učinke v petih do sedmih minutah.
Črne in bele fotografije vedno izgledajo zelo lepo in lepo. Ne pozabite, da ta učinek na avatarja naredi osebo vizualno bolj harmonično, okvir pa izgleda bolj skrivnosten. Bodite prepričani, da odstranite rdeče oči, če sploh, na fotografiji. Če želite, lahko s pomočjo orodja "Latka", ki je v arzenalu skoraj vsakega modernega urejevalnika fotografij, odstranite različne neenakosti na koži.
Predstavljajte si, ker so strani za družabno mreženje in kakovostna fotografija vaše vizitke. Na strani osebe lahko veliko poveš o njej in jo razumeš. Zato naredite izvirne fotografije in jih dobro obdelajte, in kakšna je velikost avatarka za "VK" ni tako pomembna.

Sorodne publikacije