Zahteve sistema zveznih državljanov: podrobnosti in priporočila

Trenutno je veliko zanimivih projektov na področju igralniškega trga, ki niso le prejeli odlično finančno podporo igralcev, temveč so tudi najbolj pričakovane igre. Eden takih projektov se imenuje Star Citizen - igra, ki je dobila podporo v višini približno 141 milijonov USD. Vsakič, ko razvijalci izboljšajo igro, spremenijo glavni motor, dodajo nove elemente in še veliko več. Vendar so uporabniki začeli skrbeti, ali bodo igrali igro, saj so razvijalci dodali toliko, da bo s tehničnega vidika preveč zahtevna za računalniški sistem. Zato smo se za razumevanje problema odločili za sistemske zahteve za Star Citizen. To ne bo samo odprlo tančico tajnosti, ampak vam bo tudi omogočilo, da vnaprej pripravite zmogljiv računalnik za udobno igro. Vendar se ne bojte, ker kazalniki niso zelo visoki.


Kaj je ta igra?

Toda preden pišemo za sistemske zahteve Star Citizen, bi rad pogledal sam projekt igre. Ta zabava je vesoljska pustolovščina in raziskovalni simulator. Razvijalci predlagajo, da gredo v prostrane prostore vesolja kot vesoljski pilot in poskušajo uspeti pri ustvarjanju lastne kariere. Igra ima številne funkcije v tehničnem in vsebinskem načrtu, na primer lahko pristane ne samo na vesoljskih postajah, temveč tudi na planetu. Obstaja več kontrolnih modelov, na primer, med letom uporabljate en kontrolni poker, medtem ko igrate lik - popolnoma drugačno, in protipožarno dejanjeizgleda kot strelec iz prve osebe. Pravzaprav je zelo težko opisati vse zanimive lastnosti igre, ki se že dolgo razvija. Preprosto ima neverjetno število funkcij, ki zagotavljajo mostič za vesoljski simulator.


Glavni namen pustolovščine

Za Star Citizen so sistemske zahteve postale referenčna točka za nastanek val dvoma. Dejstvo je, da vsa lepota igre in njena tehnična stran zahteva veliko virov, vendar razvijalci sami zagotavljajo, da bo glavna obremenitev padla na strežnik. Zato je bolje najprej razstaviti glavni namen avanture, ki je preprosto postati dober pilot. V igri so frakcije, svobodni ste lahko, kar želite, tako da ni končnega cilja - igralec preprosto uživa v zanimivi pustolovščini, poskuša uresničiti sebe, raziskovati prostor in razmišljati o nadaljnjih načrtih. Vse bo odvisno od vaših odločitev, pripravljenosti za ukrepanje, sreče, frakcij in mnogih drugih stvari. Tu ni nobenih omejitev za uporabnike, zato lahko svobodno delajo, kar hočejo.

Značilnosti igre

Ne moremo le omenjati značilnosti te pustolovščine, ki so predvsem v sposobnosti osebno raziskovati vesoljske postaje in osebne ladje. V igri je sistem interaktivnih raziskav, tako da lahko greste v vsako sobo in se pogovorite s katerim koli igralcem. Vsaka ladja ima svojo lastno paleto sprememb in linijo prilagajanja. Skupaj se načrtuje vstop v igro okoli sto različnih ladij z več sto vrst orožja itd.
Razvoj značajaRazporejen za 100 stopenj z več deset različnimi sposobnostmi. Junak bo lahko uporabljal različna orožja, imel bo izbiro pri prilagajanju in pripadnosti eni ali drugi frakciji. Kar se tiče planetov, se lahko vsak od njih osebno razišče, pristane in uporabi zemeljski prevoz. Res je, da najprej preučite njegovo naravo, se naučite podnebja, itd. O Star Citizenu lahko govorimo neskončno, veliko načrtov je že izvedenih, še več idej je v razvoju, tako da lahko samo počakamo in upamo, da bodo razvijalci vse bo prišlo ven. Čeprav je zadnjih nekaj alfa testov pokazalo, da se premikajo v pravo smer in bo verjetno ta projekt postal nova mojstrovina. Medtem ko razpravljamo o datumu izdaje Star Citizenja, so sistemske zahteve za optimalen zagon, ki so načrtovane za DLC in tako naprej, zgodnje. Razvijalci ne morejo dati celo približne napovedi, čeprav lahko glede tehnične opreme zagotovimo približne informacije. Ne pozabite, da je bila igra že preizkušena in da smo izkoristili ta trenutek za malo analizo.

Minimalne tehnične zahteve

Zdaj pa preidimo na najpomembnejše: upoštevajte sistemske zahteve Star Citizen. Minimalne zahteve so naslednje:
 • Z operacijskim sistemom je vse jasno: vsekakor mora obstajati najmanj Windows 7.
 • Za zagon igre z minimalnimi nastavitvami boste potrebovali dvojedrni procesor katere koli znamke z močjo 3 GHz.
 • RAM je bolje pripraviti z zalogami, zato opremimo 8 GB.
 • Video karticabolje je videti dobro in z minimalnim video pomnilnikom 2 GB.
 • To je pravzaprav vse vrvje, da bi lahko vodili igro. Vendar ne bodite sproščeni: številke so vzete iz analize alfa verzije, ki jo lahko večkrat spremenite in bistveno dodate tehničnim zahtevam. Zdaj pa se zavedate, kakšne so osnovne zahteve za zahteve sistema Star Citizen.

  Priporočene tehnične zahteve

  Ob spoznanju praga zagona lahko zdaj razpravljate o visokokakovostni računalniški opremi, ki bo uživala v lepoti igre. Ne pohitite, spremenite vse sami: morda vam bo računalnik omogočil, da boste uživali v realističnem prostoru. Še enkrat, spomnimo vas, da so zahteve sistema Star Citizen vzorčne in vse se lahko spremeni v izdajo:
 • Operacijski sistem je nespremenjen, vendar je bolje, če imate Windows 10.
 • Zdaj se dotaknite procesorja, Na ravni moči, ki ni nižja od Intel Core i54600 in boljši je procesorski model, višja je kakovost.
 • Pri RAM priporočamo najmanj 14 GB.
 • Vredno je kupiti grafično kartico tako kot model Nvidia GeForce 900 serije.
 • Zakaj so takšne previsoke zahteve? To je preprosto: igra še ni bila optimizirana in ne ponuja končnega izdelka. Zato ne smemo biti presenečeni nad precenjenimi zahtevami. Ampak, če igralec že ima takšen računalnik, potem je treba čestitati, ker je treba skrbeti, ali bo igra šla ali ne, ni vredno. Zdaj veste, kakšne sistemske zahteve zahteva Star Citizen, kar pomeni, da smo korak bližje sprostitvi. Seveda je korak majhen, vendar je splošno prepričanje boljše, pozornost igralcev indobro delo razvijalcev bo naredil svojo stvar in zelo kmalu bomo lahko šli na neskončno vesoljsko potovanje.

  Sorodne publikacije