Allar Asar v World of Warcraft: opis, značilnosti in zgodovina ustvarjanja

Vozilo v igri "World of Warcraft", imenovano Asal Alar, ujame vse igralce iz enega pogleda. Je izjemno redka in lepa, saj je videz modela resnično edinstven. Tudi zgodovina ustvarjanja tega gori (jahanje živali v igri) daje izvirnost z notami žalosti. Vsak spletni oboževalec ventilatorja mora poznati vse podrobnosti o temi.

Videz

Pepel Phoenixa Alarja se razlikuje od vseh načinov prevoza, ki so se pojavili tudi v poznejših dodatkih. Ta ptica združuje oranžno, rumeno in ognjeno rdeče barve, ki se prelivajo in združujejo v čudovito paleto. Na glavi te nadzemne ptice, ki je vidna z vidika, so ognjena perja, vendar je vsa lepota Phoenixa vidna le v letu. Ko leti skozi lokacijo, zapusti za krili sledi kril v obliki črt. So enake barve kot žival sama, hitro izginejo, a vtis igralca ostane nepozaben.

Ustvarjanje v igri

Kakšen je znak Asar Alar? Zgodovina ustvarjanja ima precej žalosten odtenek, ker je bil Phoenix ustvarjen v čast smrtonosno bolnemu fantu po imenu Ezra Chutterton. Ta fant je bil pravi oboževalec World of Warcraft, in njegova zadnja želja je bila, da bi bil razvijalec projekta v studiu Blizzard. Zahvaljujoč posebnemu ameriškemu programu mu je uspelo, saj so člani studia z veseljem prinesli veselje otrokovemu življenju. V njegovo čast je bila ustvarjena svetla in lepajahanje živali, prvotni samostrel in posebna misija. Bistvo naloge je, da neki kmet tauren Anab Pshenicheskaya Hryva, ki živi v Mulgoru, prosi uporabnika, da mu pomaga najti psa po imenu Kyle. Prav tako je treba omeniti, da je Anaba govoril sam Ezra, in ruski lokalizatorji so se odločili, da ga pustijo neumnega, saj bi bilo prevajanje fantovega jezika nespoštljivo do njega. Sodeloval je pri razvoju Phoenixa, zato je žival pogosto povezana s tem fantom.
Zgodovina iger
Razvijalci ne bi mogli dodati vozila v pepelu druge svetovne vojne v Alarju brez uvedbe zgodovine, zaradi česar bi bilo logično, da se pojavi v tem vesolju. Avtorji so prišli do zgodbe, da je Kel'tas Sunny Brook na svoji strani poklical močno bitje v obliki feniksa in ga imenoval Alar. Za ta klic je uporabil moč Sončnega vodnjaka, ki ga je imel na voljo vladarju dežel krvavih vilin. Bil je noren pri uporabi ogromne količine energije in združil moči z gorečo legijo. Da bi prenehali s svojimi dejanji, so se morali uporabniki združiti v skupine desetih ljudi in vdrli v podzemno »utrdbo trdnjave«, ki se nahaja na enem od letečih otokov v bližini Nostowerja. Lahko prideš le na žival, ki pluje, in vstopi na ozemlje - samo del skupine racije.

Informacije o ekstrakciji

Ker je Phoenix poklical Kel'tas Sunny Brook, je tudi šef v napadu pod zemljo trdnjave Boore. Tisti, ki ne vedo kakoPojdi na Ash Alar, pojdite na to lokacijo in jo očistite. Samo iz zagotovljeno, da bi dobili stvar ne bo uspelo. Ko je aktivna vsebina gorečega križarskega pohoda delovala v daljnem letu 2007, je bil delež padajočih predmetov za jahanje živali veliko večji in je znašal okoli 18%. S prihodom prihodnjih dodatkov razvijalci so močno zmanjšali to številko. Zdaj je verjetnost, da bo ta splavna ječo trdnjavega burja od zadnjega šefa Kel'tasa Solarnega Wanderera padla iz te jahalne živali le 18 odstotkov. To je neverjetno nizka številka, vendar lahko pade. Uradni viri iger na srečo poročajo, da bi od 115.343 poskusov padlo 2027 postavk, prav tako je treba omeniti, da so informacije približne.

Farm v sodobni realnosti

S sprostitvijo vseh prihodnjih aplikacij se ni spremenilo mesto, kjer je bil izrezan Asal Alar, in pogoji so ostali enaki. V trdnjavo Boer lahko vstopijo le uporabniki 70. in višje ravni, vendar je priporočljivo, da to storijo šele na 100. mestu, sicer bo potrebno zbrati skupino pomočnikov in preučiti taktiko bitke s Kel'tas Solnechnyi Pliukach (zadnji šef). Odstotek je padel za 18%, prehod podzemlja pa je mogoč le enkrat na teden. V takšnih razmerah je za navijače najbolje, da s seboj prinesejo samo prijatelje, ki jim je zagotovljena prevozna žival, ali pa gredo sami očistiti. Čas prehoda z dejansko opremo je največ 5-10 minut. Tudi brez padca dolgo pričakovanega vzpona bo uporabnik lahko dobil pisane predmete za prenosznak Orožja in oprema iz tega dodatka se štejejo za najlepše med igralci.

Splošne informacije

Prvi se je naučil v igralnem okolju, kako izločiti Asal Alar, člane metode Guild. To je bil prvi primer, zabeležen na strežnikih, razen modela, ki ga je Ezra Chatterton predstavil razvijalcem projekta. Montažo lahko uporabite samo, če imate raven 70. Njegova hitrost je enaka kot pri drugih konvencionalnih letečih živalih in je v celoti odvisna od spretnosti jahanja. Na različnih lokacijah se Phoenix ne obnaša drugače, njegovi leti pa so enaki, ne glede na ozemlje. V opisu prevoza je zapisano, da je bil Alar najljubši Kel'tas Solar Wanderer. Phoenix je bil tako samozavesten v svojo lepoto in nesmrtnost, ki se je hvalil z vsem svojim večnim življenjem. Tudi njegov videz, razvijalci poskušali prenesti, tako da je izrazil vse ponos bitje. Stalno prisotnost v napadu in njeno trajno vstajenje potrjujeta dejstva, predstavljena v opisu.

Podoben vzpon, del 1

Transport Alar je tako neverjetno lep, da ga je težko premagati. Igralci morajo biti pozorni na podobne jahalne živali. Prvi od teh je Dark Phoenix, ki je izdan kot nagrada za dosežke "Slave Raideru kataklizme". V isti aplikaciji morajo uporabniki v okviru cehovske skupine v določenih pogojih očistiti tri racije. Še en Phoenix je žival, ki jo lahko pridobimo z aktiviranjem predmeta Smillage Egg Millsoroz. Ta goreča ptica izgleda odličnonebo in zemljo, ima veliko velikost in kakovostno narisano v smislu grafike. Izdelek lahko dobite v akciji "Fire Spaces" iz posebne posode, imenovane "Ljubitelj ognja", ki se odpre po smrti zadnjega šefa Ragnarosa.

Podoben prevoz, 2. del.

Druga ptica, ki je nekoliko podobna Ashar Alarju, je sončni hokej vrhov. V opisu subjekta se pravi, da oddaja bleščečo svetlobo, brez očal pa je ni mogoče vzdržati. Ti svetli žarki so podobni kremi za sončenje, barve modela pa so večinoma oranžne barve. Lahko dobite vzpenjati iz trupla svetovnega šefa Rukhmara, kar je priložnost, da spustite 02%. Manj kot tri prejšnje ptice, pa tudi vredno pozornosti za uporabnike, je prevoz vojaške buče Cenarion. Ptica sije v različnih barvah, vendar pri letenju ne pušča sledi. Zabeležen je primeren majhen model. Nakup živali lahko opravi Intendant Fediren Quick List of Fractions Kenarska ekspedicija v prisotnosti višine. Zbirate lahko ugledne točke, tako da izvajate misije, ubijate sovražnike in očistite ječo iz vsebine na ravni 70. \ t

Sorodne publikacije