Pregled stolpca SVEN SPS-605

SVEN SPS-605 je dvokomponentna akustična naprava. Odličen je za predvajanje glasbe z različnih naprav: računalnikov, tabličnih računalnikov, telefonov, prenosnih računalnikov, predvajalnikov, televizorjev. Tehnika je prevelika, tako da se prilega na katero koli mizo ali polico. Tudi pri majhnih velikostih zvočniki zagotavljajo odličen zvok. Upoštevajte značilnosti spodnje naprave.

Zunanjost

Zasnova naprave je dobila klasično zasnovo. Obstajajo prijetni barvni kontrasti oči. Primer je izdelan iz MDF. Plošče so povezane z lepilom. Zaradi tega se zvočniki ne drkajo, vedno stojijo, tudi pri igranju težke glasbe. V primeru nenamernega padca se telo ne deformira. Za obdelavo je proizvajalec uporabil film. Sprednja plošča je zaprta s plastično oblogo. Če uporabljate zvočnike, skupaj s sodobnimi televizorji ali monitorji, se bodo medsebojno dopolnjevali in ustvarjali velik razpon.


Napravo lahko upravljate z vsemi napravami, ki se nahajajo spredaj na enem od zvočnikov SVEN SPS-605. Če je pravica pravica, je bolj logično, da nastavimo prevladujočo komponento v desno. V nasprotnem primeru na levi. To bo olajšalo proces upravljanja naprave. Ob tipki za vklop /izklop je poseben gumb. Odgovoren je za prilagajanje glasnosti. Med njimi je indikator napajanja in priključek za slušalke. Vsi kabli, ki so potrebni za delovanje naprave, so pritrjeni na telo SVEN SPS-605. Zato takojpo razpakiranju naprave lahko brez izgube časa preskusite zvok. Dolžina kabla vam omogoča uporabo zvočnikov s širokozaslonskim televizorjem ali monitorjem in z običajnim prenosnikom. Napajalni kabel se nahaja v glavnem stolpcu.Značilnosti

Značilnosti sistema SVEN SPS-605 so natisnjene na škatli. Pred nakupom prek spletne trgovine jih lahko preberete na spletni strani proizvajalca. Poglejmo jih spodaj. Frekvenčno območje - 100-18 THS. Zvočniki imajo premer 63 mm. Primer je izdelan iz MDF. Mere so skoraj standardne: 14.2x8.7x8.5 cm. Skupna teža naprave je 980 g. Na robu frekvence je treba posebno pozornost nameniti, saj določajo splošni zvok zvočnikov.

Kakovost zvoka

Zvok zvočnikov SVEN SPS-605 je ocenjen kot čim višji zvok. Še posebej zato, ker za proračunsko ceno igra odlično. Praviloma bo za srednje velike prostore dovolj glasbe v obsegu do 50%. Vendar pa je vse odvisno od preferenc potrošnikov. Bas zvok je minimalen. To je logično za akustične sisteme podobnih kategorij in dimenzij. Ker je slika dobro ujeta, je slika med reprodukcijo povsem ustrezna in se ne zdi preveč suha. Obdelamo srednje frekvence. Vendar pa je zgornji razpon na minimalni ravni. Toda to sploh ni "lovljenje oči". Konec koncev, kot pravilo, takšne naprave pridobijo le za običajno domačo uporabo.

Mnenja

Zadnja stvar, ki jo je treba upoštevati pri pregledu ocen SVEN SPS-605. Potrošnikiupoštevajte stabilen zvok, privlačno obliko, kompaktnost in maksimalno enostavnost uporabe. Kupci se pogosto osredotočajo na podobno tehnologijo poleg tabličnega računalnika ali telefona. Še posebej, če niso dobri govorci. Glavna stvar, ki jo lahko opazimo ob prvem poslušanju - SVEN SPS-605 zvočniki (95% pozitivne ocene) ne sijata, imajo jasne in opazne base. Potrošniki ugotavljajo, da je naprava v dobri kartonski škatli, ki se med transportom ne deformira. Komplet vsebuje priročnik, pa tudi same stolpce. Zapakirani so v film.
Oblikujejo jo lastniki posebej. Zvočniki imajo lep sijaj. Kombinacija vseh barv je elegantna in nenavadna.

Zaključek

Stolpi SVEN SPS-605, ki so opisani v tem članku, so odlični za tiste, ki radi delajo ali čistijo v domu pod ozadjem melodij. Z njimi bo užitek gledati filme. Sam po sebi je akustični sistem majhen in njegova cena je zelo majhna - do 2 tisoč rubljev. Vsem potrošnikom svetujemo, da kupijo ta model. Razumejo, da za isto ceno ne boste dobili optimalnega zvoka, toda za dano ceno je odličen. Mnenja kupcev so pozitivna, tako da vam ni treba dvomiti.

Sorodne publikacije