Prepoznajte in uničite: mpsigstub.exe - Kaj je to?

Ljudje, ki aktivno uporabljajo računalnik, pogosto najdejo različne aplikacije z nenavadnimi imeni. Ena taka aplikacija mpsigstub.exe. Zelo pogosto se ljudje srečajo s to datoteko in postavljajo vprašanja: mpsigstub.exe - kaj je to?

Izvršne datoteke v računalnikih

Torej, mpsigstub.exe - kaj je to? Operacijski sistem se izvaja s temi datotekami. Najprej je mpsigstub.exe izvedljiva datoteka v sistemu Windows. Če izbrišete izvršljive datoteke, lahko sistem preprosto preneha delovati.

maskiranje virusa

Kaj je mpsigstub.exe, ki smo ga ugotovili. Vendar pa obstajajo situacije, ko mpsigstub.exe ni izvršljiva, v tem primeru je potrebno preveriti, ali so v računalniku virusi. Zelo pogosto je prikrita zlonamerna programska oprema, tako da je antivirus ne more najti.


Težave z izvedljivo datoteko

Če ste prepričani, da je mpsigstub.exe izvedljiva, je ne smete izbrisati. Toda tudi če se ga niste dotaknili, bo morda prišlo do težav s to datoteko. Konec koncev je izvedljiv. Torej, če preobremenite računalnik, se lahko poškoduje in povzroči veliko dodatnih težav.

Poškodbe ključev sistema Windows Vista

Najpogostejša napaka, povezana s to izvedljivo datoteko, je škoda registrskega ključa operacijskega sistema. Če želite odpraviti to napako, morate očistiti register. Razložimo, zakaj morate očistiti. Konec koncev, mpsigstub.exe - kaj je to? To je izvršljiva datoteka, do katere dostopa računalnik, in če je poškodovana ali manjka, se pojavi ta napaka. Lahko očistite register sami ali s pomočjoposeben program. Če želite počistiti register, prenesite posebno aplikacijo iz programa Microsoft-WinThruster. Ta program lahko pajka vaš register in odpravi napake, povezane z njim.Pomanjkanje izvršljive datoteke

Če nimate mpsigstub.exe, ga morate čim prej vrniti. Različni programi, ki namestijo gonilnike na vaš računalnik, lahko pomagajo pri tej težki nalogi. En tak program je DriverTool. Zelo priporočljivo je, da izvedljivih datotek ne prenašate iz interneta, saj je najverjetneje, da je virus zakrit v datoteki "Vetrovi".

Obnovitev sistema

Če nobena od metod ni pomagala, je najbolje, da obnovite sistem. Naj ne bo tako težko. V meniju Start poiščite možnost Obnovitev sistema. Potem, če potrebujete geslo, ga vnesite. Sledite navodilom na zaslonu. Priporočamo, da uporabite to metodo samo, če vam drugi niso pomagali, saj lahko po obnovitvi sistema nekatere pomembne dokumente odstranite.

Povzetek

Če povzamemo, je treba ponoviti, da je mpsigstub.exe izvedljiva datoteka. Ne bi ga smeli odstraniti samo tako. Vendar se zgodi, da je mpsigstub.exe maskirani virus, potem pa se ga morate čim prej znebiti.

Sorodne publikacije