Kako prejemati pošto iz Aliexpress: vodnik po korakih in priporočila

"Alyexpress" je internetni hipermarket, znan po vsem svetu. Vsako leto je spletna stran vedno bolj priljubljena med ljudmi iz celega sveta, število naročil pa le narašča.

Toda za tiste, ki niso nikoli izdali naročila, je vprašanje, kako prejeti paket od Aliexpressa, še vedno pomembno. Zaradi ugodnih cen in brezplačne dostave (v mnogih primerih) so ljudje pripravljeni naročiti povsem drugačno blago. Najbolj aktivni in uporabniku prijazni uporabniki celo zaslužijo z naročanjem izdelkov po zelo nizkih cenah na spletnem mestu in jih prodajajo z dobičkom. Hkrati se državljani, ki spoznajo spletno stran, pogosto bojijo naročiti, ker niso prepričani, ali pošiljajo paket, ali dvomijo v izdelek, ali celo ne vedo, kako ga dobiti, koliko čakati in tako naprej. Poskušajmo jasno ugotoviti, kako prejeti pošiljko iz paketa Aliexpress po pošti.


Kaj je "Alyexpress"?

"Alyexpress" je spletna trgovina, ki prodaja veliko veleprodajnih in maloprodajnih izdelkov po ugodnih cenah. Prav tako je del skupine Alibaba - kitajskega javnega podjetja, ki se ukvarja s spletnim poslovanjem.
Prisotnost tako oddaljene oddaljenosti od proizvajalca, ki mnoge kupce v Rusiji prisili, da postavljajo vprašanja o tem, kako in kje dobiti paket od "Alyexpress".

Zakaj je donosna?

Cene za vse kategorije izdelkov so resnično koristne. Trgovina s spletnega mestaopravljajo različna podjetja, ki prodajajo pozicije neposredno, zato so cene nižje kot v trgovinah, ki običajno delajo z velikimi količinami, vendar pogosto plačajo za prevoz in carino.


Tako lahko resnično opravite nakup s strani z zelo nizkimi in donosnimi cenami. Poleg tega, ne pozabite, da lahko izpolnjujejo izdelke s popusti do 90% - to obljublja očitno korist. Zdaj pa si oglejte, kako priti do parcele iz Aliexpress pravilno.

Prvi korak: naročanje

Preden postavite vprašanja o tem, kako prejeti paket od Aliexpress, morate razumeti pravilnost prvega koraka. Z izbiro elementa na spletnem mestu ne bomo mogli naročiti. Seveda, za to morate registrirati svoj profil, ki pomeni, da v celoti in pravilno navedete dejanski naslov bivanja, tako da lahko prejmete opozorilo, ko vaše naročilo prispe na pošto. Po postopku registracije, izpolnite profil, lahko začnete z izbiro želenega izdelka, si oglejte njegove značilnosti. Spletna stran je na voljo za prevod v ruski jezik. Prav tako je treba prebrati preglede in komentarje kupcev (to vam bo pomagalo razumeti, če je vredno kupiti izdelek za ta denar in koliko čakati na njegovo dostavo). Med drugim lahko na fotografiji vidite fotografijo, kot je videti v resnici (pogosto jo učite prejemati paket).
Dostava številnega blaga na spletnem mestu je brezplačna, kot velika korist trgovine. V tem pogledu uživa tuditako priljubljena. Paziti je treba, da ne boste po naključju naročili izdelka s plačanim prevozom, saj so lahko njegovi stroški precej veliki. Če ste zadovoljni z vsem, izberite barvo in količino, nato potrdite, da plačujete za nakup in to. Blago na "Alyxpress" se plača takoj - tak sistem, potem pa govorimo o tem, kako vrniti denar, če izdelek ne pride ali bo poškodovan.

Drugi korak: potrditev in pričakovanje odredbe

Prišli smo do glavnega vprašanja o tem, kako po pošti po pošti dobiti paket iz Aliexpressa, in če se bo to zgodilo in ali je treba za prejem prejeti nekaj. Kot je bilo že povedano, je dostava v večini primerov brezplačna s storitvijo na ozemlju Kitajske, v Ukrajini pa se blago prenese v roke EMS Post Ukrajine. Priznati moramo, da izdelek s spletne strani traja dolgo časa - od 15 do 45 dni, tako da, če naročite stvar kot darilo, je bolje, da to storite vnaprej, sicer lahko zamudite. Po plačilu naročila na spletnem mestu boste prejeli potrdilo, da je prodajalec poslal vaše naročilo, nato pa lahko spremljate, kje se nahaja in se čez nekaj časa pretvarjate, da je dostavljeno. Sistem posodobi naročeni izdelek vsakih 4-7 dni, tako da bo kupec imel idejo, kje je izdelek.

Korak tri: sprejemanje naročila

Mnogi sprašujejo: "Kako dobim pošiljko iz Aliexpress" po pošti? " Pravzaprav je vse zelo preprosto. Morate priti v pošto, priskrbeti potni list in prevzeti vaš nakup. Opazite, da je vaše naročilo prišlopošta, poštar. Vendar se to zaradi različnih razlogov morda ne bo zgodilo. Torej, če na spletnem mestu vidite, da je izdelek že na vašem območju, vendar ni posodobitev za njegovo lokacijo že dolgo časa, je morda že na svojem mestu. Uporabite lahko tudi sistem, kot je IML pošta. Kako prejeti pakete od "Alyxpress", vem malo, in to dejstvo prestraši pri naročanju blaga novih uporabnikov spletne trgovine. Pridobitev naročila je lep korak, vendar obstajajo določene nianse.

Zadnji korak: pregled izdelka in potrditev

Pri naročanju obstajajo pomembna pravila, ki jih je treba upoštevati, tako da ni težav z vračili in zahtevki prodajalcu. Prvič, če vidite, da je embalaža z blagom nekoliko poškodovana, potem takoj na kraju samem zavrne prejem. Drugič, da bi nato dokazali prodajalcu odpoved blaga, je bolje vzeti videoposnetek, kako odprete paket in pregledati blago, preveriti njegovo učinkovitost, če je to elektronika itd.
Zakaj je potreben? Problem je, da če vam nakup ne ustreza, in obstaja potreba, da ga vrnete, potem neizogiben spor s prodajalcem. Kupec mora navesti razlog, zaradi katerega se zahteva vračilo denarja, in je pripravljen vrniti blago nazaj. Takšni primeri so redki za to spletno trgovino, ker je blago ponavadi tam cenejše, in po taki ceni oseba ne bo porabila denarja za vrnitev. Navsezadnje bo moral vrnitev blaga plačati osebno. To je drago in nedonosno. Če imate vse, morate potrditi prejemnaročite na svojem profilu in priporočljivo je, da pustite pregled z istimi fotografijami, tako da drugi ljudje vedo, ali je potrebno naročiti s tem prodajalcem, ali pa je cena kakovost. Torej, smo poskušali ugotoviti, kako prejeti paket od Aliexpress na pošto. Naročite, uživajte v nakupih in bodite pozorni.

Sorodne publikacije