Naloga na Wittmacku ​​3

Naloga, imenovana "Nitting" v pripomočku 3, je vključena v kategorijo dodatnih misij na otokih Skellig. Že v skladu z igralnim standardom bo uporabniku ponujena dve različici prehoda, ki sta odvisni od njegovih moralnih pogledov. Članek obravnava celotno zgodbo o iskanju in vse vidike izbire protagonista.

Začetek misije

Če želite opraviti delo v Nittingu v pripomočku 3, morate iti v vas Rannweig in poiskati oglasno desko. Pogodba bo govorila o neznani bolezni, ki je udarila fanta iz ene preproste družine. Vzemite naročilo in stopite k Olafu - očetu istega otroka.
Sedel bo blizu hiše in z veseljem povedal za neznano nesrečo. Njen sin se vsak dan slabša, zato je Geralt takoj prepoznaven. Hiša delodajalca je uvedla "nitting". V "Widget 3" se imenuje močan preklet, ki lahko ubije osebo. Če želite izvedeti, zakaj se je pojavil, raziščite okolico z nagnjenimi čutili - in odkrijte ženski šal. Izkaže se močan vonj, ki bo posledično služil kot posledica.


Vzroki in krivca

V nadaljevanju prehoda "Nitting" v "Witcher 3: Wild Hunt", bo iskanje vodilo protagonista na poti od jaška nazaj v vas Runnwig. Vprašajte lokalne ljudi, kaj vedo o teh dokazih, in ena ženska pravi resnico. Stvar pripada travnikom istega naselja. Pridite k njej in začnite pogovor, v katerem bo povedala o vsiljenem prekletstvu. Razlog za to je bil dovoljpreprosta - maščevanje za osamljenost.
Maestro je sedem let živel z očetom, ki je zdaj trpel za otrokom. Imeli so intimno povezavo in se v vsakdanjem življenju že obnašali kot dve. Šele zdaj se je človek odločil iti in se takoj poročiti z drugo, bolj privlačno deklico. Imeli so sina in ona je ostala brez nič, nihče ni potreboval. Da bi nadomestili krivice, se zelišče upa narediti prekletstvo. Ko bo Geralt prosil, naj ga odstrani, bo tožilec popolnoma zavrnil, razen če se bo vrnila k njej, opustila svojo sedanjo družino. Za nalogo "Nitting" v "Widgetu 3" se bomo morali vrniti stranki, da bo ponovno prepričala besede in se odločila, kako natančno dokončati misijo.


Moralna izbira

Glavni protagonist se vrne stranki in prejme zahtevo po travi. Moški odgovarja, da se ne more vrniti k njej, ker mu v družini grozi revščina in sramota. Razvijalci so ponudili dve možnosti za igralce. V prvem primeru čarobna magija Geralta preklinja ime Jonah na prekletstvo, nato pa se vse nesreče prenesejo na travo.
V drugem primeru lahko nočeš ničesar storiti, Lothar pa bo prisiljen vrniti se bivši ljubiteljici, da njegov sin ne bo umrl. Igralec mora voditi svoje poglede na zadevo in določiti, kateri znaki so resnični. Večina uporabnikov verjame, da je uvedba prekletstva na otroka, ne pa storilca izdaje, prekršek, ki ni vreden in prenaša bolezen na Jonah. V vsakem primeru moralna izbirastoriti, ker ni druge poti, da bi opravili nalogo. Skoraj vsi sekundarni gostje v programu Widget 3 in dodatki se izvajajo na najvišji ravni, privlačijo zaplet in pogosto postavijo v težek položaj, ki ga tako uživa večina uporabnikov.

Sorodne publikacije