Xiaomi omrežni filter: opis, specifikacije in pregledi

Xiaomi je znan po vsem svetu po dostopnih in zmogljivih pametnih telefonih. Toda malo ljudi ve, da samo proizvajalec mobilnih telefonov ni omejen. V njegovem arzenalu so različne naprave: skuterji, televizorji, pametni sesalniki in drugi izdelki. Danes pa bomo preučili omrežni filter Xiaomi. Ta naprava je s področja "pametnih" gospodinjskih aparatov. Vsekakor bomo upoštevali vse tehnične značilnosti in značilnosti te naprave. Najprej pa nekaj besed o proizvajalcu.

O podjetju Xiaomi

Podjetje Xiaomi je bilo ustanovljeno leta 2010 na Kitajskem. Sprva je bilo načrtovano izdajanje samo pametnih telefonov. Prvi Mi 2 je izšel leta 2012. To je bilo prvo podjetje z množičnim pametnim telefonom. Do leta 2013 so bili izdelki Xiaomi dostavljeni izključno na kitajski trg. Vstop v mednarodno areno je potekal leta 2013 z odprtjem predstavništva v Singapurju. Že v letu 2014 je ves svet govoril o novem proizvajalcu. Naprave "Xiaomi" so bile na voljo in so imele odlične tehnične lastnosti. Seveda so postali zelo priljubljeni. V istem letu 2013 je izšel prvi gospodinjski aparat "Xiaomi". To je bil 3D TV. Vendar pa je bila namenjena izključno domačemu trgu. Vendar pa je postalo jasno, da želi podjetje zapolniti svoje pripomočke z vsemi vejami trgovine. To je ravno predpogoj za sprostitev omrežnega filtra Xiaomi. Oglejmo si podrobneje. In začnimo z zasnovo.


Videz in oblika

VrednoUpoštevajte, da ima ta naprava lakonično obliko, ki jo bo prilagodila praktično v vsaki notranjosti. Omrežni filter Xiaomi Mi Power Strip je majhna kvadratna pravokotna škatla z zaobljenimi robovi in ​​žico. Naprava je izdelana v tradicionalni beli barvi. Nobenih drugih barv. Na zgornji plošči so različni priključki za povezovanje različnih omrežnih vtičev. Obstajajo tudi vrata USB za polnjenje mobilnih pripomočkov. Bližje koncu zgornje plošče je gumb za vklop, ki zažene napravo in napaja priključeno elektroniko. Omrežni kabel je vgrajen v ohišje in je izdelan iz visokokakovostne bakrene žice z gumiranimi medeninami. Prav tako je bel. Tako izgleda ta omrežni filter. Preprosto in jedrnato. Vendar pa je smiselno razstaviti tehnične specifikacije omrežnega filtra Xiaomi Power Strip.


Glavne specifikacije

Kaj lahko uporabnik tega omrežja filtrira uporabnike? Poglejmo si njegove glavne značilnosti. To je naprava s tremi vtičnicami za različne vrste vtičev, tremi vrati USB in dolžino kabla 18 metrov. Moč toka na USB je 2 A. To je povsem dovolj za standardno polnjenje mobilnih pripomočkov. Skupna moč priključitve - 2500 W. To pomeni, da lahko na ta filter, če želite, povežete celoten računalnik in nekaj naprav. Moč je odlična. Skupni priključeni tok - 750 A. Tudi odličen rezultat. Poleg tega ima naprava tudi WiFi oddajnik. Mrežni filter Xiaomi lahko upravljate s pametnim telefonom.Oddajnik vam omogoča, da izklopite in vklopite filter, nastavite samodejni zagon (npr. Polnjenje po urniku) in naredite veliko več.
Naprava je izdelana iz ognjevzdržne plastike. Sposoben je zdržati temperature do 750 stopinj Celzija že nekaj časa. To pomeni, da se pri uporabi tega filtra ogenj ne bi smel pojaviti. Poleg tega obstaja posebna zaščita pred nihanjem napetosti. O tej točki bomo podrobneje razpravljali spodaj.

Zaščita filtrov

Omrežni filter Xiaomi z vrati USB ima dobro premišljeno zaščito. Torej, če bo na njem dolgo časa obstajal tok, za katerega se ne izračuna, bo zaščita pred pregrevanjem delovala in filter se bo preprosto izklopil. Če je v filtru prišlo do kratkega stika, se ogenj ne bo pojavil, ker je ohišje naprave izdelano iz ognjevzdržne plastike. Obstaja tudi zelo dobra zaščita pred otroki. Vsi priključki na omrežnem filtru (tudi USB) so pokriti s posebnimi zavesami, ki se čistijo le, če vtič priključite v vtičnico. Na splošno je omrežni filter Xiaomi eden najvarnejših naprav v tem načrtu.

Povratne informacije uporabnikov o omrežnem filtru

Da bi ugotovili, kako naprava deluje v dejanskih razmerah in ustreza navedenim tehničnim specifikacijam z dejanskimi, je treba upoštevati odgovore tistih, ki so že pridobili takšno napravo in jo uspešno preskusili. . Enako velja za ta omrežni filter. Najprej je treba opozoriti, da je večina pregledov pozitivna (kot tudidevaysa druge ocene iz "Xiaomei").
Lastniki filtra omrežja pravijo, da deluje v redu. Po mnenju nekaterih, da ima celo možnost za izenačevanje pritiska in stabilizacijo. To je tisto, kar uporabniki opazili. Ugotovljeno je bilo, visoko kakovostnih materialov. Odlična zbirka je bila odvzeta tudi pozornosti. Nikjer je ni zračnost, škriplje in nedoslednosti. To je razumljivo, saj lahko malomarnost pri proizvodnji teh naprav privede do posledic veliko slabše kot zgolj zavrnitev pripomoček. Tudi uporabniki, upoštevajte, da je odvodnik stabilne (in zelo hitro) za polnjenje pametnih telefonov, tabličnih računalnikih in drugih mobilnih naprav. In naprave iz Xiaomei zaračuna hitreje kot drugi proizvajalci telefonov. Vendar pa so tisti, ki iz neznanega razloga niso na prenapetostno zaščito Xiaomi. To je treba upoštevati značilnosti, ki so uporabniki pripisati pomanjkljivosti. Glede na potrošnike, da je le ena: avstralski vtič. Priključite napajalni vodnik za našo vtičnico, je preko adapterja. Ampak to je precej majhna negativna sredi vse prednosti.

Mnenje

Tako smo pregledali prenapetostna zaščita Xiaomi, kjer napredne možnosti (kot je Wi-Fi oddajnik), prisotnost vrata USB za polnjenje pripomočkov in močno zaščito sistema pred spremembami napetosti. Obstaja taka naprava je relativno majhna - okoli 1200 rubljev. Si lahko privošči skoraj vsak uporabnik. Za malo denarja, potrošnik je sodoben inteligentna naprava z izboljšano zaščito. Kako hudo? Ampak to ni vtičnašega vzorca, vendar to funkcijo zlahka popravi adapter.

Sorodne publikacije