Koža na orožju v CS: GO. Vrste, vrste, cena, kako ustvariti

Vsak dober strelec posebno pozornost posveča arsenalu orožja, saj je to glavni element strelcev in drugih podobnih iger, iger. Ampak ne morete narediti naslednje primerjave: več izbire orožja, bolje igranja. To dokazuje najbolj priljubljeno igro zadnjih dveh desetletij - CS: GO. Orožje v tej spletni strelec je označena s posebnim mehanikom, ki se je zaljubil v milijone igralcev. Posebno pozornost je treba posvetiti enostavnosti igranja. Namen igre je uničiti sovražnikovo ekipo ali izvesti igro (postaviti bombo, rešiti talce). Igra ni preobremenjena z odvečenimi elementi, zaradi česar je hkrati razumljiva, enostavna in hkrati resna kibernetsko-športna disciplina.


Orožje in oprema v Counter-Strike: Global Offensive

Combat asortiman v CS: GO ima okoli 33 orožij, 2 pancirnih jopičev, 5 vrst granat, komplet sestavljalcev, Zeus (enojni stresalnik za pištolo). Oglejmo si vrste orožja in granat v CS: GO. Posebne sile posebne orožje orožja razlikujejo od terorističnih orožja. Igralec ima lahko samo eno glavno orožje, eno pištolo, do štiri granate (vsaka vrsta v eni kopiji, razen lahke), en komplet oklepov kot Zeus. Če ste bili ubiti v zadnjem krogu, potem se pojavite v novi standardni pištoli (za posebne sile - USP-S /P2000 za teroriste - Glock-18) in nož. Če preživite, potem prestavite v nov krog z opremo in orožjem, ki ste ga shranili v prejšnjem krogu. Na začetku vsakegaVedno obstaja možnost, da kupite (če je dovolj denarja) potrebno orožje, oklep in tako naprej.

Skins v Counter-Strike: Global Offensive

Podjetje Valve se ni omejilo na širok izbor orožja v CS: GO. 14. avgusta 2013 je bila sprejeta odločitev, da se kožice (od angleške kože - usnje, ovitki) uvedejo v orožje. V istem mesecu je prišel prvi primer, ki je podjetju prinesel ogromne dobičke in dal zagon razvoju tega sistema. To je posledica dejstva, da so igralci računalniških iger utrujeni od monotone sive barve orožja, ki se ni spremenila približno 15 let. Od leta 2013 je bilo izdanih veliko primerov s kožami na orožju, darilnimi škatlami, kovčki z nalepkami, kovčki z rokavicami. Seveda je ta komercialni projekt pritegnil veliko prevarantov, ki na različne načine poskušajo zavajati ljudi, včasih pa tudi tehnično podporo Valve. V odgovor na to je družba uvedla vrsto zaščitnih ukrepov za zaščito notranje politike gospodarstva in zasebnosti pred dejavnostmi vsiljivcev. Trenutno je platforma Steam maksimalno zaščitena pred roboti in prevaranti. Ena od najnovejših obsežnih inovacij je dvojna avtentifikacija prek mobilne aplikacije. Vsak registrirani uporabnik Steam lahko poskuša ustvariti svojo edinstveno kožo orožja. To storite tako, da preberete navodila, prenesete poseben program in nato prenesete rezultat dela v delavnico. Če vaša koža odobri in doda igri, boste lahko prejeli 5% prodaje.

Koža na nožih

Kategorija nožev je najbolj redka možnost za izpadkožice so v teh primerih zanemarljive. Zanimivo je, da se lahko cena različnih nožev zelo razlikuje. Na primer, koža afriške mreže (za vse vrste nožev) stane približno 3000 rubljev, medtem ko na nekaterih izmenjavah kot StatTrak M9 Bayonet | Crimson Web (neposredno iz tovarne) doseže vrednost 700 tisoč rubljev. Znani primeri, ko so noži stali več kot milijon rubljev. Cena je odvisna tudi od tega, kako se bo slika ujemala s površino noža. Na primer, gradient kože se spremeni iz modre v črno v zlato. Če igralec dobi sliko, ki bo po možnosti temne barve, bo imela veliko več sreče kot človek, ki bo dobil svetlejši odtenek. To je posledica dejstva, da je v prvotni sliki temna površina veliko manjša od svetlobe. Torej, temnejša koža "gradienta", dražja bo.

Najdražja orožja v CS: GO

Redka koža v igri - AWP | Dragon Lore. Ta koža stane 126.000 rubljev na paru. Pridobiva se s pogodbami - združitvijo 10 kož, ki so redko nižje od nastalega predmeta. Ampak, kljub temu je najbolj redka in draga zhupan "Gift AWP | Dragon Lore". Spravi jo iz darilnih škatel Cobblestone kartice med velikimi turnirji za to igro. Cena te kože na izmenjavah lahko doseže 1260000 rubljev. Samo nekaj deset ljudi je dobilo to kožo.

Nelicencirani CS: GO

Če ima igralec močno željo po igranju kože za orožje, ki ga nima, lahko prenese paket CS: GO No Steam z vsemi orožji. Ampak igralec bi se moral popolnoma zavedati, da bo igro, povezano s Steamom, prepoznalakot chiter Zato mora prekiniti povezavo med igro in platformo ali prenesti končno različico CS: GO na katerikoli torrent strani. Po tem boste imeli priložnost imeti vse kože v igri. Obstaja bolj zakonit način, da se izognemo piratstvu. Igra ima vgrajeno funkcijo "skupnostnega strežnika". Tu lahko najdete strežnike, ki jih je ustvarila "skupnost". Skoraj na vsakem izmed njih lahko izberete katero koli kožo s seznama naloženih na strežnik v interaktivnem meniju. Kljub temu pa je to običajno "barvanje" orožja na določenem strežniku. Ta metoda ne more zaslužiti in dobiti preoblek v Steamu, saj skrbnik strežnika nima privilegijev in možnosti za distribucijo preoblek. Risbe, na katere lahko naletite pri iskanju kože, imajo lahko novo neuradno orožje. Ustvarjalci CS: GO posebej naredijo to, da privabijo občinstvo.

Orožja v Counter-Strike: Source

V CSS je izbira orožja veliko manjša kot v CS: GO. Nekateri igralci iz neznanih razlogov ne morejo ali ne želijo obiskati nadgrajene različice. Da bi starejšo različico igre naredili bolj raznoliko, so ustvarjalci začeli dodajati CSS orožje v CS: GO, kot tudi preobleke na njih.

Sorodne publikacije