Mehanizmi in zapuščina starodavne civilizacije: žiroskopi Dvamster, orožje in oklep

Mehanizmi starih vilin - to so kompleksni sistemi, ki so nastali na podlagi globokih kovin in njihovih zlitin. Večina jih ima zlato barvo, izjemno moč in lesk, ki je preživel tisočletja. Dvemierjeve zlitine so še vedno v dobrem povpraševanju in so med najboljšimi v Nirnu. To je omogočilo ustvarjanje večnih mehanizmov, kot je žiroskop Dvamster, slovar starih zvitkov, centurion src, ki je postal osnova za Numidius.

Tehnična sredstva Dvmersky

Glavna prednost in moč globokih vilenj v primerjavi z drugimi rasami je tradicionalno visoka raven inteligence. Oba moža sta bila dobesedno sposobna za vse. Zanemarili so zakone realnega sveta in si prizadevali, da bi obogatili svoj obstoj z znanostjo in tehnologijo. Prav prvi so izumili žiroskop Dvamster "Skyrim", s pomočjo katerega so ustvarili različne zaščitne mehanizme, napadalno delo in še veliko več.


Za raziskovalce 4. obdobja so še vedno izjemno dragoceni. V iskanju v zvezi z Dwemer giroskopi, odpadnimi kovinami vilin, se še vedno dogaja v nebesni parceli. Poleg "Dawnguarda" so v iskanju "novega reda" vampirji in Warta Svitanok uporabljali tehnologijo globokih vilin.

Orožje in oklep iz kovine Dwemer

Še vedno je veliko legend o tem, kako močan je lahko rumeni kovinski izdelek. Ustvarjeni so bili legendarni instrumenti Kagrenak "Razrubatel" in "Separator"od njega je. Veliko število dadričnih artefaktov uporablja tudi to kovino. V sodobni Nirni so ohranjene tehnologije oblikovanja uniform. S svojo proizvodnjo so vseeno uporabljeni žiroskopi Dvamster, mehanizmi, kompleksne sheme in formule. Rezultat je kovinski izdelek, ki ga lahko opremimo z različnimi lastnostmi.

Sorodne publikacije

Dvosmerni mehanizmi v Skyrimu: sorte