Kako prenesti telefon na računalniški zaslon: tri preproste rešitve

Mnogi lastniki sodobnih mobilnih naprav bi želeli zaradi udobja pri povezovanju naprave z računalnikom ali prenosnim računalnikom izvajati vse nadzorne operacije neposredno iz računalnika, vendar tako, da terminal prikaže zaslon pripomočka. Zaslon telefona prikažete v računalniku. V večini primerov je to nemogoče storiti brez uporabe posebnih programov. Izjema je, da se stacionarni sistemi Windows 10 ujemajo z napravami Android ali napravami s programom Windows Mobile.


Kako prenesti telefon na računalniški zaslon z operacijskim sistemom Windows 10?

Večina programske opreme za upravljanje pametnih telefonov ali tabličnih računalnikov, kot so Samsung Kies, HTC Sync in podobno, ima eno pomanjkljivost - delujejo samo z napravami enega samega proizvajalca. Toda mnogi potrebujejo univerzalno rešitev, saj ne boste namestili programske opreme za vsak model?
Za Android-pametne telefone in tablice zadnje generacije obstaja takšna rešitev. Skoraj vse podpirajo tehnologijo Miracast. Kako s telefonom pritegniti telefon na računalniški zaslon? Preprosto preprosto. Ko namestite posodobitev obletnice za Windows 10, uporabite funkcijo Connect, kjer bo meni uporabil iskanje razpoložljivih naprav. Telefon mora najti točko prenosa slik, ki je najpogosteje najdena v nastavitvah zaslona, ​​čeprav je, odvisno od proizvajalca, dostop možen tudi iz drugega menija. Ostaja le, da aktivirate obe napravi in ​​nastavite iskanje poki uporablja funkcijo povezave z brezžičnim zaslonom.


Če se nič ne zgodi, lahko namestite majhno orodje Miracast Widget & apleta na Android. Bližnjica. Pri napravah Windows Mobile je vprašanje, kako priti do telefona, še enostavnejše. Stacionarni računalniški in mobilni operacijski sistemi so sinhronizirani brez težav. Pri vseh napravah se morate povezati z internetom, na primer prek povezave Wi-Fi.

Kako prikazati zaslon telefona na računalniškem monitorju z uporabo aplikacije MyPhoneExplorer?

Ena od univerzalnih rešitev bo namestitev računalnikov MyPhoneExplorer in ustrezne stranke na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.
V mobilni napravi morate omogočiti način za razvijalce in omogočiti razhroščevanje USB. V programu na vašem računalniku morate v meniju Datoteka in nastavitvah izbrati nastavitev vrste povezave (USB, Wi-Fi, Bluetooth) in izbrati želeno. Po namestitvi povezave na PC morate uporabiti meni "Razno", ki izbere tipkovnico telefona in prenese posnetek zaslona. Če na telefonu ni zaslona, ​​preverite element samodejnega posodabljanja. Program ima zanimivo funkcijo - prikaz kazalca miške na zaslonu pametnega telefona. Vendar ni jasno, zakaj je to potrebno, vendar izgleda precej nenavadno.

Uporaba povezave prek MyMobilerja

Oglejmo si še eno možnost, ki vam omogoča, da rešite vprašanje, kako priti do telefona na računalniški zaslon. V tem primeru uporabljamo odjemalca MyMobiler za PC in WiFi Keyboard + Screen Capture za mobilno napravo.
Zaženemo obe stranki in na računalniku kliknemo ikono programa v sistemski vrstici, nato pa na pametnem telefonu najprej pritisnemo gumb Nastavitev naprave, nato pa - Prikaz. V možnostih znova izberite gumb Prikaz in v novem oknu - Drugo. Vaš računalnik bo takoj videl zaslon vaše mobilne naprave.

Zaključek

To je seveda daleč od vseh metod in programov, ki omogočajo sinhronizacijo mobilnih naprav z računalniškimi sistemi, posebej za tovrstno sinhronizacijo. Kljub temu so te tri metode, po mnenju mnogih, najenostavnejše, programi pa so brezplačno na voljo za prenos in namestitev. Mobilne stranke lahko najdete tudi v Googlu Play. Nastavitev je preprosta in traja le nekaj minut.

Sorodne publikacije