Rtl120.bpl - kaj je to? Popravek napak

V naslednjem članku bomo preučili običajno napako knjižnic, povedali bralcu o rtl120.bpl - kaj je, zakaj je datoteka pomembna za mnoge aplikacije in tako naprej. Prav tako bomo predstavili več načinov popravljanja napake in določili razloge.

Opis datoteke

Ta komponenta je kategorija dinamičnih knjižnic iz kategorije RTL.bpl. Te datoteke uporabljajo aplikacije, napisane v okolju C ++ ali Delphi. Brez sodelovanja teh knjižnic obstajajo težave pri stabilnem delu aplikacij. To se lahko zgodi, če te datoteke in nastavitve niso vključene v prevajanje programov. Ko poskusite zagnati to programsko opremo, boste opazili, da ni datoteke z imenom rtl120.bpl. Kaj je to, veš, zdaj mora rešiti problem.


Prav tako je treba omeniti, da se ta problem lahko pojavi ne le z omenjeno knjižnico. Ta kategorija vključuje tudi druge materiale s predpono rtl. Knjižnice se uporabljajo v operacijskih sistemih Windows 95-7.

Kako odstraniti?

Razstavili smo pomen rtl120.bpl in kaj je na splošno. Zdaj pa popravimo napako. Najbolj neposredna in enostavna metoda je, da prenesete in prilepite datoteko, v kateri se operacijski sistem pritožuje. V spletu lahko najdete vire, ki omogočajo prenos posameznih komponent za operacijski sistem. Ko prenesete datoteko, jo morate poslati v pravi imenik. Za starejše operacijske sisteme Windows 9598 in Millennium se taka mapa imenuje Sistem inse nahaja v imeniku sistema Windows na sistemski particiji trdega diska. Za Windows 2000 je to imenik System32 kot v novih različicah operacijskega sistema. Vendar pa se nahaja v mapi WINNT.


Za 32-bitne operacijske sisteme morate knjižnico Windows XP, Vista in 7 kopirati v System32 iz imenika Windows na sistemskem disku. Datoteka rtl120.bpl za Windows 7 XP in Vista 64 bits je že v imeniku SysWOW64, ki se nahaja v Windows. Po kopiranju znova zaženite računalnik in poskusite zagnati aplikacijo, ki je izdala napako.

Vzroki za okvaro

Napaka - to je že posledica dejstva, da je bila datoteka z imenom rtl120.bpl odstranjena. Kaj je to učinek zlonamerne programske opreme ne razumejo vsi. Hkrati malware ne pomeni virusov, temveč različne "pomočnike" za čiščenje računalnika pred smeti. Večina teh programov poškoduje osebni računalnik, odstranjuje sistemske datoteke in knjižnice. Če uporabljate TuneUP Utilites ali podobno programsko opremo v samodejnem načinu, bodite pripravljeni na vse napake in nestabilno delovanje operacijskega sistema kot celote.

Sorodne publikacije