Kako nadgraditi iTunes na vašem računalniku ali kakšno drugo: nekaj preprostih rešitev

Sodoben trg programske opreme se nenehno razvija, zaradi česar razvijalci vseh vrst na svojih uradnih virih nenehno poučujejo vse vrste posodobitev svojih predhodno ustvarjenih aplikacij ali povsem novih različic, ki se lahko močno razlikujejo od zastarelih programov na svoj način. zmogljivosti in sistemske zahteve iz glavne funkcije. Poskušali bomo razumeti, kako na računalniku, posodobiti program kakršne koli vrste, kot tudi ločeno rešitev, ostanimo pri namestitvi posodobitev za priljubljeno med lastniki "jabolčne" tehnike pripomočka iTunes. Najprej si poglejmo nekaj pogostih korakov, ki veljajo za katero koli vrsto programske opreme.


Kako posodobiti program na računalniku: splošni pogoji

Glede na dejstvo, da so razvijalci dejansko proizvedeni, se nenehno izboljšujejo in razkrivajo vse več njegovih različic na svojih internetnih virih, zato je očitno, da prenesete najnovejše spremembe katere koli Prijave je treba nasloviti na te strani. Res je, da je tu treba upoštevati, da so lahko nekateri programi za nove različice plačani ali shareware, ključe in licence za zastarele različice preprosto ne delujejo.
Po drugi strani pa, če imate vprašanja o tem, kako posodobiti program na novejšo spremembo na vašem računalniku, je včasih povsem jasno, ali je z njim nameščeno posebno orodje za posodabljanje, tako rekoč, "šivanje" v samemprogram. Običajno takšne posodobitve delujejo v ozadju in v večini primerov ustvarijo lastne module, ki spremljajo izdajo razdelka za zagon posodobitev operacijskega sistema. Preverite, ali je njihova razpoložljivost lahko zelo elementarna. V sedmi različici operacijskega sistema Windows in spodaj je ta razdelek v konfiguraciji (msconfig), na deseto in osmo mesto pa se dostavi neposredno upravitelju opravil. Če v samodejnem nalaganju ni takšnega modula, lahko preprosto pregledate aktivne procese ozadja ali celo dostopate do imenika programa (možno je, da bo na voljo iskalni programček).


Toda kako nadgraditi program v računalniku z vgrajeno posodobitvijo? Ker sam spremlja izdajo posodobitev in predlaga namestitev posodobitev, morate le sprejeti to ponudbo, po kateri bo preusmerjevalnik šel na spletno mesto razvijalca. Program se bo posodabljal samodejno ali pa boste morali prenesti namestitveni program in ga namestiti ročno (kot na primer pri Flash Playerju iz Adobeja).

Kako nadgraditi iTunes na vašem računalniku?

Zdaj pa si poglejmo aplikacijo iTunes, ki jo lahko na računalnikih Windows uporabljate na dva načina. Najprej lahko posodobite najbolj osnovni program, in drugič, lahko namesti ustrezne posodobitve za mobilne naprave. Kako posodobiti program AyTunes v računalniku? Ne zdi se mi potrebno, da bi bilo v glavi sedem sleparjev, da bi uganili, da lahko v najenostavnejšem primeru opravite vse potrebne operacije, ko se prijavite na uradno spletno stran podjetja Apple Corporation.
Na strani za prenos namestitvenega programaiTunes bo preprosto moral izbrati različico svojega operacijskega sistema in njegov bit, nato prenesti namestitvene datoteke in zagnati shranjeni applet v sistemu Windows kot skrbnik. V nekaterih primerih program sam ponuja predlog za namestitev sveže različice (na primer, ko teče nameščen program v mobilni napravi, ki temelji na operacijskem sistemu Windows, saj je najprej nameščen modul za posodobitev programske opreme Apple).

Kaj je treba upoštevati pred posodabljanjem aplikacije mobilne naprave prek računalnika?

Če govorite o tem, kako posodobiti aplikacijo prek iTunes na računalniku (kar pomeni, da so programi nameščeni na mobilni napravi), jo morate najprej povezati z računalnikom ali prenosnikom. Odvisno od nastavitev same glavne aplikacije se lahko samodejno zažene, ko zazna napravo Apple, ali pa najprej napravo popolnoma izključite, preden jo priključite na računalnik prek kabla USB.
Če uporabljate brezžično povezavo za sinhronizacijo, se prepričajte, da je aktivna v računalniku in na mobilni napravi.

Kako posodobiti druge aplikacije prek iTunes?

Kar se tiče namestitve posodobitev mobilnih aplikacij, v programu iTunes na vašem računalniku, po določitvi priključene naprave, morate iti na razdelek nameščenih aplikacij, ki bo prikazal vse, kar je bilo preneseno iz skladišča.
Po tem, da se dolgo ne odločite za posodobitev samo enega programčka, ko greste na kartico za posodobitev, lahkouporabite element "Posodobi vse programe", ki aktivira namestitev posodobitev za vse aplikacije v napravi. Če morate nadgraditi samo eno aplikacijo, uporabite iskanje nadgradnje izključno zanjo. Če najdete novo različico, začnite z namestitvijo. Kaj je v prvem primeru, v drugem primeru, ko se pojavi sporočilo o uspešni namestitvi, ponovno sinhronizirajte z iTunes in uživajte v posodobljeni programski opremi.

Sorodne publikacije