Žepni tiskalnik LG. Opis, funkcije, zmožnosti

Mobilna fotografija je v zadnjih letih pridobila veliko popularnost. Fotografirajte skoraj vsakogar in kakovost končnih slik na nivoju nekaterih "mila". Ampak tukaj je, kaj storiti, če fotografija izkazalo tako lepo, da bi bilo zaželeno, da natisnete in visi na steni ali vstavite v okvir? Seveda ga lahko vrnete na bliskovni pogon in pojdete na najbližjo točko, kjer natisnete fotografije, lahko pa dobite svoj žepni tiskalnik in natisnete karkoli, kjerkoli je najpomembnejša stvar - kadarkoli želite.

Opis

Ker na trgu ni veliko mini tiskalnikov, je izbira padla na enega od modelov LG-Pocket Photo PD239. Ta model je bil izdan leta 2014. Prišla je zamenjati ljubljenega s številnimi žepnimi tiskalniki LG PD233. Model je majhen, zato ga je enostavno vstaviti v žep ali torbo. Tiskalnik je na voljo v majhni škatli. Na izbiro uporabnika so na voljo 3 možnosti: rumena, bela in roza.


Paket je preprost. Poleg navodil je na voljo tudi kabel USB, polnilnik in foto papir za shranjevanje. Med glavnimi značilnostmi so barvno tiskanje, niz vseh potrebnih funkcij in sorazmerno majhen strošek, vendar je bolje razumeti vse v redu.

Videz

Videz LG-jevega žepnega tiskalnika je zelo zanimiv in privlačen. V primerjavi s prejšnjim modelom PD 233 se ni bistveno spremenila.Med ključnimi razlikami je sprememba dostopa do predala za papir. Zdaj, da pridete do njega, morate klikniti na gumb in vrniti pokrov.
Dimenzije naprave so se nekoliko spremenile. Postala je nekoliko širša in daljša, vendar se je debelina rahlo zmanjšala. Zgornji pokrov mini tiskalnika je spremenil teksturo - zdaj so majhni diamanti. Na modelu 233 je bila tekstura izdelana v obliki majhnih src. Tudi sama plastika je postala bolj matirana in prijetnejša na otip. Prstnih odtisov na površini ni mogoče videti, da je, seveda, plus.
Tudi glede kakovosti zbiranja ni pritožb. Vsi deli so tesno pritrjeni drug na drugega. Edina stvar, ki je malce nadležna, je rahlo "disketa" na tečajih. Ona ne trza, ne škripa in ne prizadeva, da bi se razpadla, vendar je njen odziv, čeprav majhen, rahlo napet. Ok, ok

Leva stran žepnega tiskalnika je prazna, na njej ni ničesar. Nasprotno pa je na desni strani gumb, natančneje, drsnik za vklop /izklop naprave, mikro USB priključek za polnjenje in majhna luknja, ki popolnoma ponastavi vse nastavitve in parametre v tovarno.
Na sprednji strani lahko najdete gumb za odpiranje zgornjega pokrova mini tiskalnika, pod katerim je predal za papir. Na hrbtni strani leži luknja, skozi katero bodo objavljene prihodnje natisnjene fotografije.
Na vrhu tiskalnika so tudi trije indikatorji. Najvišje označuje stanje tiskalnika. Z drugim lahko določite ravennapolnjenost baterije, tretji pa, ali je tiskalnik vklopljen ali ne.

Značilnosti

Mini tiskalnik LG ima naslednje značilnosti:
 • barvno tiskanje.
 • Število uporabljenih barv - 3.
 • Možnost tiskanja brez polj.
 • Največja ločljivost barvnih in črno bele fotografije - 640x1224.
 • Čas za tiskanje barvne fotografije velikosti 10 x 15 cm - približno 60 sekund.
 • Največja velikost fotografije je 50x76mm.
 • Odvetniki

  Papir za LG Pocket Printer je eden najbolj "bolnih" mest v tem pripomočku. Dejstvo je, da tiskalnik nima črnila, sam tisk pa se izvaja s pomočjo posebne tehnologije, v kateri se papir segreje in se pojavi slika. Seveda papirja tukaj ni lahko. Ima sijajni premaz in je sestavljen iz posebnega kompozitnega materiala, na površini katerega so majhni kristali modre, rdeče in zelene barve. To so tisti, ki "zaznajo" fotografijo s segrevanjem na želeno temperaturo. Ta tehnologija se imenuje Zink 2.0.
  Na prvi pogled je tiskanje brez barve super in samo super, vendar je treba upoštevati, da bo najcenejši papir s tehnologijo Zink stala vsaj 800 rubljev na 30 listov. Mimogrede, nakup takšnega naborchik v našem času postaja vse težje in težko.
  Med drugim je treba prilagoditi barve pred prvim žigom. V ta namen se iz nove embalaže izvleče posebna korektivna črka in vstavi v tiskalnik, nato se začne tiskanje.

  Natisni

  Kljub skromni velikosti lahko žepni tiskalnik za telefon natisne fotografije z največjo ločljivostjo 640 x 1224 dpi, tako za barvno fotografijo kot za črno-belo.
  Vse upravljanje z žigom se izvaja s pomočjo pametnega telefona, ki ima enega od treh operacijskih sistemov: Android, iOS in Windows. V trgovini aplikacij morate prenesti aplikacijo Pocket Photo, jo namestiti in zagnati. Vmesnik je zelo preprost in z njim lahko upravljate. Pravzaprav je po zagonu dovolj, da iz galerije izberete želeno fotografijo in jo natisnete. Pametni telefon je povezan s tiskalnikom prek povezave Bluetooth, NFC ali USB.

  Ena od slabosti je, da lahko z velikim številom fotografij aplikacija dolgo naloži ikone prejšnjega posnetka. V tiskalniku so tudi težave s kakovostjo tiskanja. 2-3 posnetkov je lahko popolnih, naslednji pa sladki in z napačnim prenosom barv.
  Kar zadeva delovni čas, zadostuje ena obremenitev za tiskanje 30 strani.

  Cena in sklep

  Strošek žepnega tiskalnika LG je približno 2000 rubljev, kar ni toliko. Za ta denar uporabnik prejme prenosno napravo, s katero lahko kadarkoli natisnete katerokoli fotografijo. Druga stvar je, da papirna embalaža stane skoraj polovico tiskalnika, zaradi česar ta nakup ni povsem proračun.

  Sorodne publikacije