Kako vklopiti T9 "Meizu"? Enostavna rešitev, ki je na voljo tudi začetnikom

Meizu (Meizu) je ena izmed najbolj priljubljenih tipov pametnih telefonov. Uživajo zasluženo popularnost zaradi dostopnosti in bogastvo funkcionalne. Govorili bomo o tem, kako lahko nastavite sistem za napovedno klicanje, ki močno poenostavi delo z pripomočkom.

Zgodovina nastopa MEIZU M3

V začetku aprila je v Pekingu potekala redna predstavitev podjetja MEIZU. Sodnikom so predstavili prvega pametnega telefona iz nove linije naprav v letu 2016 - kovinski MEIZU M3. Njegove posebne značilnosti so bile posodobljene funkcionalnosti in nekaj zanimivih strojnih rešitev.


Toda mnogi uporabniki sami ne morejo najti, kako vklopiti T9 "Meizu". In odvisno od tega, kateri operacijski sistem je nameščen na napravi. V primeru MEIZU lahko obstajata dve različici: Android in Flyme.

Android OS

Če želite razumeti, kako omogočiti TZ Meizu z nameščenim OS Android, pojdite na razdelek »Nastavitve«. Naslednji koraki se lahko nekoliko razlikujejo glede na model operacijskega sistema:
 • Na novih napravah in operacijskih sistemih morate klikniti "Splošno upravljanje", nato "Jezik" in "Enter". Nato se prikaže možnost »Vključi« ali »Izklopi« T9.
 • Na starejših napravah in operacijskih sistemih so "Language" in "Enter" neposredno v razdelku "System Setup".
 • Napredne možnosti

  T9 "Meizu" bo vašim pripomočkom dodal dodatne funkcije:
 • Samodejna zamenjava. Če omogočite Tz "Meizu", bo ta funkcija v celoti ali delno dovoljenazamenjajte besedo, ki jo vnesete. Program izbere najverjetnejše besede, ko pritisnete presledek ali ločilo.
 • Samodejno razprševanje. Po vklopu T9 "Meuse" program samodejno vstavi presledke med besedami.
 • Samodejno prilagodi besedilo. Ta funkcija samodejno popravi vneseno besedilo, ko ste dvakrat pritisnili prostor.
 • Flyme OS

  Če ste lastnik pametnega telefona, ki temelji na operacijskem sistemu Flyme, potem to ne bo mogoče z običajnimi sredstvi. V standardni tipkovnici za rusko postavitev ni načina T9, ki uporabnikom pomaga avtomatizirati vhodni proces. Lahko dajo na pametni telefon katero koli drugo tipkovnico s trga s podporo slovarjev.


  Prav tako je treba opozoriti, da običajna tipkovnica ne podpira velikega števila jezikov, tako da mora uporabnik, ki komunicira ne samo v ruskem jeziku, v vsakem primeru iskati delujočo analogijo.

  Alternativa

  Google Keyboard je v tem primeru še posebej priljubljen. Poleg tega s to tipkovnico, lahko vklopite T9 "Meuse M3", boste zadovoljni s podporo velikega števila jezikov, posebnih znakov in emoticons. Poleg Google Keyboard, vključitev T9 bo omogočilo takšne priljubljene aplikacije, kot so Go Keyboard, Gboard in Cheetah Keyboard. Dejansko je izbira končne različice odvisna samo od koristi uporabnika.

  Sorodne publikacije