Kako narediti smeti v Minecraft iz lave in lijak

"Maincraft" je odlična igra, kjer morate stalno graditi, razvijati, zbirati vire in preživeti v celoti. Igra je zelo dolgočasna, čeprav nekatere značilnosti razvijalca niso bile predvidene. Vsak igralec se je soočil s situacijo, ko je inventar napolnjen z vsemi vrstami nepotrebnih virov (zemljišče, cvetje itd.), Vendar sama možnost "smeti" v igri ni. Vendar pa obstaja en zelo preprost in priročen način. Oglejmo si, kako narediti odlagališče v Minecraftu.

Originalen način za reševanje problema

Da bi ustvarili smeti, vam ni treba imeti veliko virov. Moraš imeti samo železno vedro (ali ingote, da bi posekal vedro) in najti lavo. Uporaba takšnega smeti je lahko zelo priročna. Kako narediti smeti v rudniku:


 • Kopati več blokov navzdol. Zaželeno je 6-7 blokov, če je hiša zgrajena iz lesa, da ne bi pomotoma prišlo do požara;
 • Pojdimo v jamo in poiščemo lavo, napolnimo vedro s klopjo;
 • Lava se izlije na kraj, kjer kopamo. Hkrati pa je dovolj dovolj le en blok po širini, vse enote pa bodo zažgane. Bodite previdni, da ne vržete ničesar uporabnega.
 • Lava iz lave deluje v redu, nikoli ne potrebuje zamenjave in tako naprej. Še vedno lahko postavite loputo z vrha in se znebite nepotrebnih predmetov.

  Uporaba lijaka za zagon

  Obstaja še en način za izgradnjo priročnega smetnjaka. To naredite s pomočjo lijaka. To je zelo dobra tema, ki jo je zelo lahko ustvariti, tako da z njo ni nikogartežave. Kako narediti odlagališče v "Minecraftu" iz lijaka:
 • Seveda morate najprej ustvariti lijak in, kot v prvi različici, izkopati nekaj blokov.
 • Nato morate praskati prsi (lahko imate 2 skrinje, vendar ne več);
 • Lijak in pod njim postavimo posodo. Namesto prtljažnika lahko uporabite distributerja ali metalec, da takoj odstranite stvari.
 • Kako deluje? Pogreb zbira predmete, ki so jih vrgli, in jih doda v prsni koš. Slaba stran je, da jo je treba nenehno spreminjati in če uporabite distributerja, bo smeti preprosto izpadli in izginili prej ali slej. Zelo priročno.

  Povzetek

  Ta dva načina nista edinstvena: igralci Minecraft pravzaprav izumijo nekaj novih, različnih struktur, vključno z novimi odlagališči smeti vsak dan. Toda z uporabo lave in lijaka lahko zgradite resnično zelo priročen kontejner za nebistvene predmete, tako da ne ležijo v vašem domu.

  Sorodne publikacije