Izbira igre "Witcher 2": Succub ali Elias

V igri Witcher 2 se včasih v sekundarnih nalogah pojavi ena succubus ali celo nekaj, ki niso nič manj zanimive zgodbe, kot jih lahko ponudijo zaplet. Ena od teh nalog, z naslovom "S tresočim srcem", je omenjena v tem članku. Vse podrobnosti prehoda, kot tudi izbire, so prisotne v materialu.

Začetek

Če želite videti, kako izgleda čarovnica 2 Succub, pojdite v Vorgegen do gostilne "Kotel". Ob njej je oglasna deska, kjer so dodatne naloge za belega volka iz Rive. Geralt lahko prebere o tem, da so ljudje začeli izginjati v Vergeni. Sčasoma se znajdejo mrtvi, zaradi česar se ljudje skrbi. Telo domačinov je bilo pokopanih, in še več se lahko nauči od Elia Elves. Pripoveduje o pokopališču, kjer pot poteka skozi zažgano vas. Po kratki bitki z duhovi na pokopališču, protagonist čuti oster vonj žvepla, kar pomeni sodelovanje v aferi succubus z Vdovo 2.


Prijateljska pomoč

Po preiskavi pokopališča bo igralec pregledal dokaze in vstopil v vhod v katakombe. Geralt bo videl truplo blizu goreče sveče. Previdno jo morate preučiti, da zagotovite prisotnost succub. V "Widgetu 2" bo še en dokaz na tem mestu - zvezek Zhovtz. Protagonist bo razumel, da bitje vključuje ljubezenske pesmi, neodvisno, da ga privabi iz zavetišča v katakombe, ne bo delovalo. Vrniti se moramo v gostilno Kotel, kjer bo znana barda. Dialog zNekaj ​​časa ga bodo vlekli, Geralt pa ga bo še vedno lahko prepričal, naj mu pomaga. Skupaj prijatelji odidejo v zelo zažgano vas, kjer pesnik začne izbirati pesmi. Zhovtec in succubus v "Widow 2" nista medsebojno povezani, vendar je to stvar dobre poezije. To je poezija, ki jo bo junak uporabil kot vabo. Nekoč bard bo zaseden z branjem besed. Potem ko bo pripravil verz, ga bo prebral in se lahko spustil ali se vrnil v gostilno. Opozoriti je treba, da bo igralec med izbiro verzov nadzoroval pesnika. Zahtevane vrstice vsebujejo besede "telo proti pesmi", "bele dlani" in "odprte prsi".


Pogovor

Geralt mora iti po branju vabe v katakombah in se pogovoriti s succubusom. Navaja, da nikogar ni ubila, ampak se je preprosto zaljubila v izbrane. Smrt je stvar roke tistega, ki se je zaljubil v njo. Mogoče je Elias, vendar noben dokaz ni Beli Volk. Prva možnost bi bila nezaupanje v sučubus, saj lahko to mitološko bitje laže. Igralec se lahko odloči na kraju samem, da ga ubije, po katerem mu bo podelil nagrado. Geralt bo v tem primeru prejel parcele in tudi dober meč Anguarja. Pohitite tukaj, še posebej tistim, ki radi v vseh primerih iščejo resnico. Bolje je, da izvedete temeljito preiskavo, ki vam bo pomagala izvedeti nekaj podrobnosti o nalogah.

Moralna izbira

Pogovor v katakombah je moralna izbira v igri Witcher 2 - Succubus ali Elias. Če želite izvedeti, če je to elf, bi moral igralec itisrečati se z njim. Tam bo tudi Jorve. V navzočnosti vodje esad'aele začne Beli Vovk kriviti Eliassa, vendar zanika svojo krivdo. Potem morate Felice Cora kupiti kirurške instrumente. Potem mora igralec podrobno preučiti trupla. S pomočjo novih pripomočkov bo protagonist našel v majhnem kosu kovine. S tem dokazilom moraš iti k Jarveju in takrat bo Elias začel bežati. Da bi dokončali nalogo z njim, se morate boriti v zažgani vasi. Succub se bo zahvalil Teissen Army za hvaležnost za preiskavo, pa tudi za ponujanje ljubezenskih solo, vendar je to že za izbiro igralca.

Sorodne publikacije