Kje iskati teleportacijske kamne v Risen 3?

Nekateri najbolj uporabni predmeti igre Risen 3 - teleportacijski kamni. Ti artefakti vam pomagajo, da se takoj pomaknete do določene točke na zemljevidu. Če jih želite najti vse, morate teči okoli lokacij. Ta priročnik vam bo pomagal pri iskanju.

Iskanje teleportacijskih kamnov v Risen 3

Ta naloga je aktivirana in se bo pojavila v vašem dnevniku takoj, ko boste našli enega od teh artefaktov. Po tem, da dokončate iskanje, morate najti vse štirinajst kamnov teleportacije. V Risen 3 bo večina artefaktov na voljo šele potem, ko bo vaš lik govoril z Druidom Eldrickom in obnovil kristalni disk. Ti dogodki so bližje koncu drugega poglavja. Ne izgubljajte časa in truda pri iskanju artefaktov že od samega začetka avanture. Povedali vam bomo, kje iskati predmete. Če je nekaj nejasno, potem jasno vidimo lokacijo artefaktov, ki bodo pomagali preslikati teleportacijske kamne v Risen 3.


Harbour Town

Lokacija teleporting kamna na tej lokaciji je odvisna od strani, ki jo izberete. Če postanete podpornik inkvizicije, se odpravite proti poveljniku Carlosu. Ko boste igrali za Dona, boste vzeli artefakt v Scardu, vodji razbojnikov.

Kamp gangsterjev

Na tej lokaciji je skrit samo en predmet. Če ga želite najti, pojdite v kamp Esteban. Tukaj morate najti Fincherja. Ta lik se nahaja v templju Don.

Trdnjava vulkanov

Če želite najti predmet na tem območju, pojdite k Inkvizitorju Mendoza. Po komuniciranju zPostavka iskanja bo dodana vašemu inventarju z znakom.

Severovzhodni tempelj

Če želite odpreti teleport na tem mestu, vzemite kamen v prostor Hebrejskih slojev. V tej sobi boste padli, ko boste rešili Eldricka.

Vzhodna obala

Ko Druid Eldrick popravi zlomljen pogon, nikamor ne teleportiraj in se vrni v jazmin in Hendrickovo kočo. Na poti boste srečali dva kuščarja. Vzeli boste artefakt iz telesa enega od njih.


Jugovzhodna obala

Na poti do Eldrika ste šli skozi jamo, v kateri živi Gospod Patraxon skupaj z brezno in okostji. V bližini te lokacije je vilica. S tega mesta se peljite po cesti, ki vodi do mesta Harbour. Na prvem in drugem zavoju izberite pravo pot. Na koncu boste našli dve kuščarji. Telekomunikacijski kamen Risen 3 je v enem izmed njih.

Vzhodni tempelj

Na istem mestu, kjer je skrit kristalni disk, boste našli duhovnika-kuščar. V znak boste vzeli kamen, ki vodi v vzhodni tempelj.

Zahodne ruševine

Pojdite v Yanino hišo. Od objekta sta dve cesti. Izberite tistega, ki vodi do močvirja. Sledite do križišča. Tukaj boste videli dva kuščarja. Od njih dobite artefakt.

Jugovzhodne ruševine

Ne pozabite, da ste na samem začetku igre našli starodavne ruševine, od koder je šla v Yano? Pojdi nazaj k njim. Na ruševinah so zdaj trije kuščarji. Priskrbite jim postavko za iskanje.

Tempelj v dolini

Pojdite do ruševin kmetije Tilda. Poiščite ruševine, ki so bile prej tam"Pirate Karly" (če ste že opravili to iskanje). Na vhodu boste našli dva kuščarja. Teleport lahko prevzamete od enega od njih.

Južne ruševine

Izhodite na zahodna vrata pristaniškega mesta in se odpravite naravnost do samostana. Na vilici, v bližini kmetije Tildes, boste našli zid. Kamen teleportacije je skrit v človeku-kuščarju, ki stoji poleg fanta.

Severni tempelj

Pojdite do ruševin v bližini samostana. Vodnik vam bo služil majhno jezero. Na ruševinah, poiščite človeka, ki drži artefakt.

Vzhodna ječo vulkana

Artefakt, ki vodi do te lokacije, je skrit v severnih jamah. Te ječe so znane po lokaciji grobnice duhovnikov. Poiščite prehod med srednjo in vzhodno jamo in poiščite tri kuščarje. Iz trupla enega od njih boste vzeli kamen.

Zahodna vulkanska ječa

Zadnji kamen teleportacije boste našli v severozahodni grobnici. Počakajte, da se vrata z oltarji odprejo in vstopite notri. Tukaj je potrebno vstopiti v bitko z dvema duhovnikoma-zombijem. Po zmagi boste vzeli želeno postavko.

Sorodne publikacije