Igre pri prenosu na "Android": kaj igrati?

Na začetku razvoja trga mobilnih iger je večina zvrsti in kategorije predstavljala preproste arkade ali dirke. Sčasoma se je trg mobilne telefonije začel razvijati in tehnologija je začela omogočati ustvarjanje naprednejših in dobrih iger. Sčasoma so razvijalci začeli prenašati polne računalniške igre na mobilne platforme. V tem članku boste izvedeli o igrah ob prenosu na "Android". Nekateri od njih so tudi na iOS-u, drugi del pa je PC pristanišče. Iz tega sledi, da so vsi prijavljeni projekti še bolj dragoceni za igralniško industrijo, saj jih lahko prenesejo in sledijo ploskvi na mobilnem telefonu ali tabličnem računalniku.


Igre, razvite za Android

Za začetek smo med projekti, ki so bili prvotno ustvarjeni za distribucijo na mobilnih napravah, izbrali nekaj primernih žanrov. Sodobne mobilne igre izgledajo tako dobro, da jih lahko občasno zamenjamo s računalniškimi projekti pred 5 do 7 leti. Prva igra na "Android" - Modern Combat. Ta serija je enakovredna Call of Duty za pametne telefone in tablice. Celotna serija iger ima 5 delov. Čakate na barvito grafiko, dinamično igro in najzanimivejšo ploskev, ki jo podpirajo mačji prizori in kinematografski ohranjevalniki zaslona med ravnmi.
Drug vojaški primer so plemiči 1896. Tokrat boste morali pokazati zmogljivosti vrhovnega poveljnika vojske. Zgodba bo govorila o resničnih dogodkih leta 1896. Igra ima vse - letala, eksplozije bomb, napadanje vojaških enot in tako naprej. Pridiučiti se odlikovati v boju.


Še ena igra na "Android" na mimo nivojih - Rope Hero. Združuje sistem igranja vlog, strelec in dobro grafiko. Poleg nivojev, polnih bitk in dinamike, je vredna parcela, ki jo želite gledati do konca igre. Treba je omeniti, da Rope Hero deluje tudi na slabih pametnih telefonih in tablicah.

Port from PC

Najbolj zanimiva stvar vas čaka v tej kategoriji. Veliko iger, ki so že postale klasične na osebnih računalnikih, so prenesene na mobilno platformo. Brezplačno lahko kupite ali prenesete Play Market. Igre na "Android" so predstavljene z najboljšimi projekti v zadnjih 20 letih.

Kaj igrati?

Prva igra, ki jo je treba pogledati, je Star Wars: Vitezi Stare republike. Najboljši del serije velja za ploskovni projekt vesolja Vojne zvezd. Zdaj je igra na voljo v sistemih Android in iOS. Mobilna različica je končana in upravljanje je prilagojeno zaslonom na dotik. S pomočjo adapterja lahko povežete igralno konzolo in greste skozi zanimivo RPG kjerkoli. Tehnologija sodobnih pametnih telefonov na Androidu vam omogoča zagon obsežnih in prefinjenih računalniških iger, ki so se pojavile v obdobju 2003–2005.
Serija Grand Theft Auto je delno prenesena na Android. Igrate lahko v Vice City, San Andreas, Liberty City Stories na zaslonu telefona. Podatki o prenosu "Androida" se lahko pohvali z velikim svetom, velikimi priložnostmi in kul zgodbo z karizmatičnimi liki.
Še ena vredna serija iger - Portal. V njej se vsa pozornost ne osredotoča na prenašanje zgodbe, temveč na zgodbouganke Lahko prenašate kompleksne nivoje z ugankami samimi in z enim v paru. Dober način, da pobegnete in se sprostite, ter preverite svoje logično razmišljanje!
Najboljše tekalne igre na Androidu se lahko štejejo dolgo. Zgoraj smo govorili o svetlih in zanimivih predstavnikih. V Play Marketu lahko najdete dobre projekte po ocenah. Priporočamo tudi, da si ogledate novice razvijalcev iger, saj jih mnogi pošiljajo svoje kreacije na mobilne platforme, ki so prijetne igralcem.

Sorodne publikacije