Igre Desktop: kaj je program, kako se ga znebiti?

Pri nameščanju nekaterih aplikacij lahko pogosto naletite na videz namizja. Kaj je ta program, malo ljudi si predstavlja, saj je to igralna namizna namizna konzola, ki naj bi se verjetno nahajala na namizju. Žal to ni tako. Ta dodatek, če virus ne obstaja, potem vsaj operacijski sistem in nameščeni brskalniki vplivajo na zelo specifično. O tem, kako se ga znebiti, preberite spodaj opisano gradivo, ki podrobno opisuje algoritem za uničenje te neželene programske opreme.


Namizje za igre: Kaj je ta program?

Začnimo z dejstvom, da, ko poskušate namestiti igro, ki ni bila naložena z uradnega mesta razvijalca, lahko monter v določeni fazi priprave namestitve izda sporočila, ki kažejo na namestitev dodatne programske opreme. Privzeto so te vrstice aktivirane (imajo oznako).
Ob zaključku, skupaj z nameščeno igro, uporabnik dodatno prejme tudi Desktop Desktop. Kaj je ta program, bo videti bolj podrobno, saj so njegovi oglaševalski pasice in sporočila, ki se pojavijo v brskalniku ob vsaki priložnosti. Kot je navedeno, bi bilo dobro le oglaševanje. Ampak tukaj so stranski učinki neverjetni! Zaključek je, da ima ta aplikacija vgrajeno kodo, ki ustreza tako imenovanemu bitcoin-rudarju, ki pri aktivnem povezovanju računalnika z internetom uporablja računalniške zmožnosti oddaljenega terminala za "prenos" kripto valute. In to je samoje bil majhen del tega, kar je "sposoben" narediti ta applet.


Če računalnik ni zaščiten, lahko program ukrade osebne podatke, vključno s številkami bančnih kartic in gesli. Zato je namig: nikoli ne shranjujte takšnih informacij v besedilne datoteke in uporabite programe za shranjevanje gesel s šifriranjem vsaj na ravni AES256.

Potrebujete igre Desktop na vašem računalniku?

Kot je jasno, če je ta program prodrl v računalnik sam ali z lažnim soglasjem uporabnika, ga je treba nemudoma odstraniti. Toda ko je bil program zasnovan zavestno z razumevanjem spornega vprašanja (bitcoin-maimer), je jasno, da se ga nihče in pod nobenim pogojem ne bo znebil. Vendar pa izhajamo iz dejstva, da je pred nami navaden uporabnik, ki je namestil ta aplet po naključju, in ga je treba na kakršenkoli način odstraniti.

Kako se znebiti programa?

Ko razmišljate, kako odstraniti namizne igre, je treba takoj omeniti, da te aplikacije ni mogoče odstraniti iz istega odseka programov in komponent v nadzorni plošči po standardnih metodah (čeprav se pojavlja samo zaradi dejstva, da je zaščiten pred kopiranjem in brisanjem, vendar je izhod. Kako odstraniti program za namizje iger brez uporabe orodij tretjih oseb (ki so, mimogrede, bolj oglaševani kot zagotavljanje resnične pomoči)?
Najprej pojdite v register (regedit iz menija Run) in poiščite ključe po imenu. Ko preklapljate iz enega rezultata v drugega, uporabite F3 inizbrišite vse, kar bo prikazano. Ko končate, preobremenite sistem v celoti (ne z izdajo enega registracijskega zapisa, temveč z ponovnim zagonom).
Šele po ponovnem zagonu lahko vstopite v oddelek programov in komponent ter izbrišete zgornji programček. Potem boste morali iskati raziskovalca in se znebiti preostalih datotek.
Vendar je lažje namestiti iObit Uninstaller. Ko zaženete pripomoček, morate le označiti element in klikniti gumb za brisanje. Različice nad četrtim bodo takoj ponudile globoko skeniranje. Če se to ne zgodi, ga aktivirajte sami in izbrišite vse ostalo kot datoteke, mape in vnose v register. Potrebno je aktivirati vrstico za uničenje datoteke in po zaključku vseh operacij ponovno zagnati računalnik.

Tips Last

To je pravzaprav vse o namiznih igrah. Kaj se zdi, da je ta program mnogim postal jasen. Kako koristno je, da ga obdržite v računalniku? Tudi če se ukvarjate s pristankom, se lahko ta vloga šteje za pirata. Vsaj, kot dokazujejo ocene, za njegovo uporabo ni nekaj, kar se lahko kaznuje, ampak tudi zaporna kazen. Zato je bolje, da ne tvegamo.

Sorodne publikacije