Escape Ghost Villa - prehod in značilnosti

Danes bomo govorili o Escape Ghost Villa. Igra prehaja je tema tega materiala. Trenutno je razvoj v žanru ugank postal zelo priljubljen. Včasih programi te vrste nimajo zapletov, vendar dajejo uporabniku spodbudo, da poskusijo rešiti predlagano uganko čim prej.

Kompleksnost

Danes smo se odločili govoriti o zelo priljubljeni igri z imenom Escape Ghost Villa. Njen prehod je zelo zanimiv. Če ste to igro že namestili na mobilno napravo in se odločili, da boste ukrepali, boste verjetno razumeli, da je veliko težavnih trenutkov, ki zahtevajo veliko pozornosti. Prehod ni ravno preprost, saj v tej igri sploh ni nobenih nasvetov, in še dlje boste šli skozi nivoje, tako da bo postalo težje.


Načelo

Razvijalci te priljubljene igre so pripravili vse male stvari. Če ste pravkar začeli reševati uganke podobnega žanra, se lahko v tem primeru težave hitro pojavijo. V igri boste dobili določene predmete, ki jih je treba uporabiti v pravilnem zaporedju. Dlje ko se premikate po ravneh, bodo podobni elementi postali večji, medtem ko bo med njimi veliko absolutno neuporabnih. Takšne značilnosti so Escape Ghost Villa. Prehod na ta način postane bolj zapleten. Toda vse težave je mogoče rešiti.

Odločba

\ t
Tako lahko v igri Escape Ghost Villa naletite na določene nianse. Lahko ga preneseteolajšajte s pomočjo posebnega moda ali uporabite zlomljeno različico, v kateri bodo nastavljeni namigi, in zato bodo ravni lažje premagati. Zdaj ste seznanjeni z osnovami Escape Ghost Villa. Prehod tukaj zahteva ne le glavne ravni, temveč tudi tiste, ki so prisotne v igri mini-iger.

Sorodne publikacije