Kako odstraniti stran na Instagramu: navodila korak za korakom, popolno brisanje računa, nasveti in pomoč.

Socialna omrežja so postala del življenja sodobnih ljudi. Zelo težko si je predstavljati brez komunikacije na internetu. Samo ne vedno ljudje uporabljajo "socialne" koristi. V nekaterih primerih je za prisotnost virtualnega vprašalnika potreben le čas, moč in živci. V teh okoliščinah je vredno razmisliti, kako izbrisati svoj račun. Ni vedno lahko. Nato bomo poskušali izvedeti, kako odstraniti stran v "Instagram". Kako dobra je ta ideja? In s katerimi problemi se najpogosteje srečujejo sodobni uporabniki PC-ja?

Sposobnost izločitve iz socialne mreže

Kako odstraniti stran v "Instagram"? Prva stvar je razumeti, ali se je mogoče spopasti s trenutnimi nalogami. Nekateri spletni viri ne dovoljujejo nepreklicnega odhoda iz svojih storitev.


Na srečo v primeru Instagrama ni. Od tu lahko hodite v samo nekaj minutah. Glavna stvar je, da imate dostop do računa. Brez tega ne bi bilo mogoče doseči želenega rezultata.

Kako rešiti nalogo

Kako odstraniti stran v "Instagramu"? Bistvo je, da je obravnavanje takšne operacije lahko drugačno. Prvič, predlaga se uporaba računalnika ali mobilne naprave. Drugič, sodobni uporabniki lahko izvajajo različne odstranitve vprašalnikov.
 • začasno prostovoljno blokiranje;
 • nepreklicna zavrnitev računa.
 • Vsi se odločijo, kako ukrepati. Če uporabnik še ni pripravljen za končnolahko začasno blokirate račun. To je dokaj preprosta naloga.

  Začasna odstranitev iz računalnika

  Kako odstraniti stran v »Instagram«? Za začetek si poglejmo postopek izvajanja načrta z začasno blokado. To je različica, ki se najpogosteje uporablja v praksi. Omogoča shranjevanje podatkov in za nekaj časa izključitev iz družabne mreže.


  Kako odstraniti stran v »Instagram« iz računalnika? To naredite na naslednji način:
 • Prenesite avtorizacijo v svoj račun na Instagramu. Brez te faze ne boste mogli prepovedati ali popolnoma izbrisati profila iz socialne mreže.
 • Kliknite ikono s sliko profila osebe. Nahaja se v zgornjem desnem kotu strani.
 • Izberite vrstico z oznako "Uredi".
 • Kliknite na "Zakleni".
 • Navedite razlog za zavrnitev uporabe socialne mreže.
 • Potrdite postopek.
 • Po zaključku dejanj bodo blokirani vsi podatki računa. Drugim uporabnikom ne bo na voljo, da znova aktivirajo svoj račun v družabnem omrežju.

  Final Removal

  Kako odstraniti stran v "Instagram"? Naslednji korak je končno deaktiviranje računa. Ta metoda bo izbrisala vse obstoječe podatke profila. Po uporabi te metode vprašalnika ne bo mogoče ponovno vzpostaviti. Za trajno brisanje profila v Instagramu potrebujete:
 • Povežite se z internetom. Trenutno ni povezave z računalnikomOmrežje ne prepoveduje ali popolnoma izbriše profila v družabnem omrežju, ne bo delovalo.
 • Pojdite na instagram.com/accounts/login/?next=/accounts/remove/request/permanent.
 • Navedite podatke za odobritev v sistemu socialnega mreženja.
 • Izberite razlog za popolno deaktivacijo računa.
 • Natisnite geslo iz Instagram vprašalnika, da potrdite operacijo.
 • Kliknite na gumb z oznako "Izbriši".
 • Samo nekaj sekund - in uporabnik bo videl sporočilo o uspešni odstranitvi profila. Od zdaj naprej ga ne bo mogoče obnoviti. Zaradi tega morate dobro razmisliti, preden popolnoma očistite profil. Če se bo po sprejetih ukrepih oseba vrnila na Instagram, bo moral ponovno opraviti postopek registracije.

  Mobilna aplikacija

  Kako odstraniti stran v "Instagram" iz telefona? Podobno vprašanje se pogosto pojavlja pri uporabnikih socialne mreže. In za to obstajajo razlogi.
  Bistvo je, da mnogi delajo z ustreznim spletnim virom prek specializirane mobilne aplikacije. V računu ni funkcij za deaktiviranje. V nobenem primeru jih ne bo mogoče najti. Vendar pa je še vedno mogoče deaktivirati ali zakleniti račun z Instagramom iz mobilne naprave. Ampak kako?

  Mobilne naprave in Instagram

  Kako odstraniti strani v "Instagram" prek telefona? Kot smo že omenili, je s pomočjo specializirane mobilne aplikacije nemogoče obvladati nalogo. Takšna funkcionalnost preprosto ni v ustrezni programski opremi. In to je normalen pojav. Za brisanjeZa popolno ali začasno blokiranje vprašalnika v "Instagramu" z mobilno napravo morate uporabiti kateri koli mobilni brskalnik. To so lahko Safari, Opera Mobile in tako naprej.
  Razmišljate o odstranitvi profila v "Instagram" iz mobilnega telefona, ne pozabite na zgornja navodila. Zagotovo vam bodo pomagali pri nalogi. Glavna stvar je, da imate dostop do računa. Če ne, boste najprej morali obnoviti podatke za preverjanje pristnosti.

  O posodabljanju vprašalnika

  Instagram je socialna mreža, ki omogoča začasno blokiranje računov. Glavna stvar je vedeti, kako ravnati v tem ali drugem primeru. Kako obnoviti dostop do vprašalnika v "Instagramu"? To je najpreprostejši postopek vseh obstoječih. Vse, kar mora uporabnik storiti, je, da ponovno vnese svoj profil in nato potrdi postopek aktivacije. Pomembno: Ta metoda ne deluje, ko gre za obnovitev popolnoma oddaljenega profila. Izgubljenega računa ne bomo vrnili. Uporabnik pa se lahko kadarkoli registrira na "Instagramu".

  Priprava na navodila za odstranitev

  Kako odstraniti strani v »Instagram«, smo našli. In kaj je potrebno za začasno blokiranje profila. Preden dokončate družabno omrežje, priporočamo, da shranite podatke. Ampak kako? Za razkladanje podatkov iz Instagrama uporabniku priporočamo naslednje:
 • Odprite v brskalniku dve strani - eno na Instagramu (po avtorizaciji), drugo - na naslov instaport.me.
 • Navedite v drugemkartico svoje ime ali naslov računa.
 • Opomba poleg možnosti Download .zip.
 • Navedite, katero sliko želite naložiti. Najbolje je, da potrdite polje poleg možnosti All
 • Kliknite na gumb Start Export export.
 • Sedaj je mogoče samo izbrati prostor za shranjevanje slik ali takoj čakati na dokončanje nalaganja podatkov. Ta tehnika je priporočljiva za uporabo na osebnem računalniku.

  Sorodne publikacije