Grafični pospeševalnik NVidia GeForce 7900 GS. Pozicioniranje, pribor in specifikacije

Grafični adapter NVidia GeForce 7900 GS je uvedel vodilni proizvajalec te skupine naprav leta 2008. V bistvu je pospeševalnik zasnovan na skrajšani različici mikroprocesorja G71, ki je bil uporabljen tudi pri vodilnem pospeševalniku 7900 GT. V tem pregledu bo opisan njegov položaj, oprema in značilnosti.

Namestitev naprave. Paket

Predhodnik tega pospeševalnika je bil imenovan za vodilno in visoko zmogljivo rešitev. Vendar pa je bil predstavljen leto prej. Junak tega pregleda v času nastopa na policah trgovin je mogoče pripisati skupini naprav srednje ravni. To pomeni, da je imel dovolj zmogljivosti za izvedbo kakršne koli možne naloge, v nekaterih neugodnih primerih pa je bilo treba poslabšati kakovost nastalih slik. Celoten komplet te naprave je vključen:


 • Pospeševalnik.
 • Disk z programsko opremo in dokumentacijo.
 • Navodila za uporabo grafičnega podsistema.
 • Kupon za jamstvo.
 • Značilnosti. Specifikacije

  Značilnosti NVidia GeForce 7900 GS, kot je bilo že navedeno, so pokazale skrajšano različico grafičnega čipa G71. Vključeval je 20 shader procesorjev, 7 vrhunskih modulov in 20 teksturnih blokov. Vsi njeni elementi so delovali pri 450 MHz. Prostornina video pufra je lahko 256 MB ali 512 MB. Vrsta pomnilnika GDDR3, ki se uporablja za povezavo z GPU na 256-bitnem vodilu. PogostostRAM čipov je 1350 MHz.

  Sklep

  Ob pojavu računalniškega trgovini NVIDIA GeForce 7900 GS res lahko ponudi veliko potencialnih lastnikov. mogoče uspešno opravljati računalniških iger, in celo grafično postajo je bilo. Ampak do sedaj, ta adapter je zastarel diskretna zmogljivost in je primerna za izvajanje na računalniku manj enostavne naloge. Slednje vključujejo, na primer, pisarniški paket. No, bolj kompleksne naloge, kot pospeševalnik bo težko doseči.

  Sorodne publikacije