Kako napolniti denarnico WebMoney z bančne kartice?

Storitev WebMoney je bila registrirana pred več kot dvajsetimi leti. Zdaj imajo uporabniki približno trideset milijonov ljudi iz različnih držav. Veliko lastnikov novic se sprašuje, kako izpolniti denarnico WebMoney. Obstaja več načinov za to in bančna kartica je ena izmed njih.

Priljubljeni načini za dopolnitev vaše denarnice

Uporabite lahko eno od več možnosti za zaslužek na osebnem računu v sistemu Webmail. Sistem ponuja različne načine - lahko je gotovinski in negotovinski. Uporabnik lahko sam izbere najprimernejšo možnost. Hkrati lahko denarnico polnite prek pametnega telefona in računalnika, doma ali v pisarni ali na javnih mestih. V drugem primeru so na primer na voljo terminali za pridobivanje denarja.


Obnova denarnice z bančno kartico

S to metodo lahko denar zaslužite, ne da bi zapustili svoj dom. Da bi dovolj napolnili, da bi dobili kartico, eno od najpogostejših plačilnih sistemov na svetu. To so lahko na primer Visa ali MasterCard. Pri prvi uporabi bančnih kartic sistem "Webmani" zahteva preverjanje, ali deluje. Če želite to narediti, mora biti na računu pozitivno stanje, saj bo WebMoney blokiral približno en odstotek preostalega zneska na kartici. Test traja približno deset minut. Če je vse uspešno, bo zaklenjeni denar odšel na vaš račun v sistemu.
ToČe želite iz bančne kartice dodati denarnico WebMoney, mora uporabnik pregledati naslednjo verigo korakov:
 • Prijavite se. To bo zahtevalo dostop, ki ga sestavljata prijavno ime in geslo.
 • Na kartici "Refill" izberite način za dopolnitev vaše bančne kartice.
 • Odpre se novo okno, v katerem je treba določiti številko denarnice, znesek, ki ga želite dati, in podatke same kartice.
 • Sistem bo preračunal znesek ob upoštevanju njegove provizije, ki znaša 25 odstotkov.
 • Po potrditvi prenosa sredstev na denarnico bodo knjiženi v nekaj minutah.
 • Iz razloga, da uporabnik potrebuje samo dostop do interneta, da bi zaslužil denar, mnogi odgovorijo na vprašanje, kako izpolniti denarnico WebMoney, pogosto enako - bančno kartico. Res je zelo priročno.


  Kako priložiti čekni račun v torbici "Webmany"?

  Sistem "Webmani" je zelo primeren za redna plačila, zlasti za prevode. Zato je za redne uporabnike sistema zanimivo, da se naučijo, kako izpolniti denarnico WebMoney in ji priložiti račun. Izkazalo se je, da je v tem postopku vse zelo preprosto. Če želite pri naslednjem prevodu povezati račun ali kreditno kartico, morate klikniti ustrezno potrditveno polje, ki se prikaže v trenutku, ko lastnik denarnice vpiše svojo številko in znesek plačila. Poleg teh metod, sistem "Webmoney" vam omogoča, da dodate v torbici in drugih plačilnih sistemov. To so lahko na primer storitve QIWI, EasyPay ali Yandex.Money. Bindse izvede po preverjanju pravilnosti navedenih podatkov s strani WebMoney.

  Denar na terminalih

  Preden so bili spletni prenosi prevzeli vodilni položaj na področju internetnih plačil, je bil glavni kraj, kjer so bila sredstva deponirana v denarnici, terminali. Toda zdaj je ta možnost zelo zahtevna, zato se veliko uporabnikov zanima, kako v denarnico WebMoney napolniti denar preko terminala.
  Če želite dodati sredstva na vaš račun v sistemu, morate iti v razdelek z želeno ikono, ki je na voljo v katerem koli terminalu. Nato se odpre okno z naslovom R, v katerega morate vnesti številko denarnice. Po potrditvi prenosa lahko prejemniku terminala pošljete gotovinske račune. Takoj, ko bo postopek zaključen, bo lastnik denarnice lahko prejel potrdilo o operaciji. Da bi lahko sledili vprašanjem in težavam s plačili, je vedno priporočljivo, da se obrnete na račun.

  Kako zaslužiti preko telefona

  Ta način polnjenja je nekaj več kot eno leto. Preden izpolnite denarnico WebMoney prek telefona, morate pametni telefon priključiti na WMID, ki je identifikator lastnika v sistemu.
  V primeru, da se to ne stori, je treba ta postopek opraviti. Če želite svojo denarnico WebMoney dopolniti iz telefona, morate iti na spletno mesto plačilnih storitev in nato v kategorijo Moj telefon. Tu in priloženo prilogo osebnega računa pametnega telefona. Po uspešnem zaključku operacije lahko dodate denar na torbico vašega Webman-a in jih po potrebi odstranite.
  AlgoritemVnos sredstev po telefonu se zmanjša na naslednje postavke:
 • Pojdite na zavihek »Finance« (ikona denarnice).
 • Kliknite "Vsi načini za dopolnitev", nato "Iz telefona."
 • Izbira metode potrditve in navedba vrednosti prevoda. Zelo pomembno je vedeti, da lahko s tem načinom pridobivanja denarja vnesete samo rublje.
 • Vnos potrdi kodo, kliknite gumb "OK".
 • Prejem SMS sporočila s pogoji sistema in odziv nanj s potrditvijo.
 • Odvisno od mobilnega operaterja se za prenos od lastnika denarnice zaračuna provizija od 75% do 1312%.

  Kako ponovno napolniti "webmane" z izmenjavo valut

  Torej je pri plačilih z rubeljami vse jasno. Toda kako dopolniti denarnico WebMoney, če je treba prevod opraviti v dolarjih? Tu se uporablja menjalni tečaj. Če želite začeti, morate iti na spletno stran izmenjevalca, ki ponuja storitve izmenjave. Hkrati lahko lastniki denarnice samostojno oblikujejo smer, ki je zanje najboljša, vrsta zaloge. Nedvomna prednost dopolnjevanja denarnice z uporabo valutnega menjalnika je odsotnost provizije za prevod.
  Zato so stroški lastnikov denarnice zmanjšani na minimum. Vendar pa z uporabo tega načina plačila, tudi, imajo svoje odtenke. Na primer, lahko zamenjate sredstva samo, če imata obe denarnici eno kodo WebMoney. Če želite "Webmoney" dopolniti z menjavo valut, morate odpreti razdelek "Refill" in nato "Exchange WM to WM". V novem oknu morate določiti zahtevani znesek,določite valuto in nato izberite menjalni tečaj.

  Kaj storiti, da se denar naloži brez provizije

  Da bi zmanjšali stroške transakcij, se mnogi uporabniki sistema sprašujejo, kako bi bilo treba nadomestiti denarnico WebMoney brez provizije. Najbolj donosne prenose lahko postane za tiste, ki prejemajo plačo na plastično kartico iz hranilnice. V tem primeru lahko zaslužite na bilanci z uporabo enega od bankomatov. Račun lahko dodate na spletno mesto Sberbank Online, da boste lahko denar ali denar dopolnili doma ali na delovnem mestu. V tem primeru tudi provizija ne bo odstranjena. Storitev 2cash vam omogoča tudi, da zaslužite na "Webmoney" brez provizije. Če želite to narediti, morate iti na mesto sistema, nato pa pošljete vlogo za kreditiranje prek Oschadbank. Ko navedete številko kartice in vrednost prenosa, morate počakati nekaj minut in denar bo pripisan. Pomembno je, da vse podrobnosti natančno določite, tako da prevod ne bo pripisan drugi torbici.

  Polnjenje torbice "Webmany" v Belorusiji

  V tej državi je sistem zelo priljubljen. Zato je vprašanje, kako dopolniti denarnico WebMoney v Belorusiji, postalo tako razširjeno. Za začetek se boste morali vpisati z začetnim certifikatom v sistemu. Za prejem tega dokumenta se mora uporabnik obrniti na podružnico Technobank z naslednjim paketom dokumentov:
 • njegov /njen potni list;
 • izjava;
 • pregled, ki potrjuje plačilo pristojbine.
 • Takoj ko prejme začetno potrdilo, bo lastnik denarnice na voljo na več načinov.dopolnitev - iz bančnih kartic in prenosov na poštne urade.

  Obnavljamo tuje denarnice WebMoneya.

  Ta možnost izmenjave je zanimiva za uporabnike sistema v različnih situacijah. Eden mora poplačati vse dolgove, drugi - plačati za blago ali storitve, in tretji in sploh poslati denar za rojstni dan sorodnikov in prijateljev. Zato je možno dopolniti denarno kartico drugega WebMoneya in to je mogoče storiti na različne načine. Najbolj priljubljena je uporaba mobilne aplikacije. Tukaj bo prevod na voljo po odobritvi in ​​računu, za katerega boste morali plačati zahtevani znesek. Ta metoda je tudi priročna, ker Webmans ne zahtevajo preverjanja kode, saj je aplikacija že povezana z pametnim telefonom.
  Če uporabljate uradno spletno stran WebMoney, lahko prenesete denar na drugo denarnico v samo nekaj klikih. Preglejte pooblastilo, pojdite na nadzorno ploščo, izberite svojo denarnico in kliknite gumb »Prevedi«. Po izbiri "denarnice" boste morali navesti podrobnosti prejemnika in znesek prenesenega denarja. Potrditev operacije v tem primeru je prek sporočila na telefonu ali prek E-num.

  Ugodna dopolnitev denarnice WebMoney

  Obstajajo takšne storitve, ki omogočajo ne samo plačevanje na WM denarnicah, temveč tudi povečanje njihovega certifikata v "Webmoney". To so na primer sistemi, kot so Contact, UNIstream ali Anelik. Da bi lahko te storitve dopolnili, je treba:
 • iti na mesto enega od sistemov in izpolniti zahtevane točke.aplikacije;
 • ​​
 • obisk banke, ki je sodelovala s tem portalom;
 • Z blagajno ustvarite sredstva, za katera boste morali priti s potnim listom ali vozniškim dovoljenjem skupaj s kodo plačila.
 • Poleg dviga potrdila je lahko ta način dopolnjevanja denarnice ugoden, če sistem ne zaračunava svojih storitev, in daje tudi nekaj bonusov za izvajanje velikih poslov.
  Z uporabo enega od načinov, kako zaslužiti denar v denarnici WebMoney, lahko ne le dopolnite svoje račune in kartice, temveč tudi plačate dolgove ali opravite prevode za vaše znance. Dovolj je, da izberete najbolj optimalno in priročno možnost za sebe, kot tudi uporabite priporočila, podana v tem materialu.

  Sorodne publikacije