My-snils uk: pregledi, pregledi

Okrajšava SNILS je označena s številko zavarovanja osebnega zavarovalnega računa. Dokument se izda samo državljanom Ruske federacije in osebam, ki delajo v državi. Uporabniki mreže, ki niso rezidenti Ruske federacije, ne morejo biti lastniki virusa HIV /aidsa. Glede na podatke, objavljene na spletnem mestu, je namen ustanovitve Sklada za zunajproračunski gospodarski razvoj pomagati vsem, ki želijo preveriti stanje svojih individualnih računov in, če se zavarovalnina obračuna, prenesti sredstva v gotovino.

Nož "prilepi" na spletno stran my-snils.ru: pregledi prevaranih uporabnikov

Obravnavana stran se pozicionira kot finančna platforma sklada za zunajproračunski finančni razvoj. Obiskovalci projekta, če verjamete v obljube administratorjev, bodo lahko v nekaj minutah preverili stanje svojega osebnega računa SNILS. In to še ni vse.


"Preverite SNILE za tri minute in dobite denarno nagrado za to" - nekaj, kar zveni kot predlog, naslovljen na lastnike zavarovalne kartice. Sodeč po komentarjih prevaranih uporabnikov, ustvarjalci projekta zaslužijo veliko, igrajo na zaupanju naivnih simpletonov. Na primer, ko berete komentarje uporabnikov, prostovoljno štejejo svoje osebne prihranke goljufom, lahko naletite na precej dolge sezname zneskov, ki jih lastniki projektov dosledno izdajajo iz računov "strank".

Zakaj uporabniki prostovoljno delijo z denarjem?

Skupina neodvisnih strokovnjakov, ki so zainteresirani za pridobitev podrobnostinagrado nekaterih zavarovalniških skladov se je odločila, da bo za bolnike z aidsom sprožila postopek preverjanja, da bi delila svoje izkušnje s spletno skupnostjo. Po prehodu na »Preveri za aids« se je izkazalo, da je treba samo z nakazili zagotoviti podatke o potnem listu ali številko SNRN, nato pa samo počakati na rezultate brezplačnega preverjanja.


Po določitvi zneska, ki ga je treba odšteti (ponavadi šestmestna številka), sistem stranki ponudi dvig denarja pod vodstvom osebnega inštruktorja. In potem se izkaže, da je za prejemanje nagrad potrebno povezati z bazo zasebnih zavarovalnic. Za to morate plačati simboličen znesek devetdeset pet rubljev (glede na druge vire, znesek pologa - sto pet rubljev). Zato je kljuka, ki je prostovoljno pogoltnila zaupne uporabnike spleta, ostala enaka: podarila majhno količino, lahko postaneš lastnik trdne finančne nagrade.

Vsebina spletnega mesta

Obiskovalci spletne strani, o kateri razpravljamo, poročajo, da obstaja podroben opis goljufivih shem, ki omogočajo manipuliranje javnega denarja. To so zneski za izdajo zavarovanja prebivalstva. Tukaj, na straneh strani, opisane načine, kako se izogniti plačilu davkov, ki se uporabljajo v zavarovalnicah.
Ustvarjalci skrivnega projekta delijo z uporabniki svetovnega spleta naslednje informacije: del denarja, ki je bil ciljno usmerjen, je "izgubljen". Zahvaljujoč dodatnemu proračunusklad za finančni razvoj, vsakdo, ki je pripravljen preveriti svoje SINS, in ga, če obstaja določen znesek, prevesti.
"Lastniki my-snils.ru - lopove" - ​​prepričani strokovnjaki.

Kakšno je mnenje strokovnjakov

Razlog za njihove negativne ocene na strokovnjakih my-snils.ru preprosto pojasnjujejo. Sredstva, ki jih država dodeli za zdravstveno zavarovanje državljanov, ni mogoče izpeljati iz zavarovalnega računa. Ta denar je bil prvotno namenjen plačevanju zdravniških storitev. Vse je preprosto: ob prejemu državnih pristojbin za opravljanje njihovih storitev ne potrebujejo denarja od državljanov, ki so se obrnili na njih. Poleg tega se zavarovalnina izplača le, če je to potrebno (na primer, ko je oseba zbolela in se obrnila na zdravnika). Nobena banka nima računa, na katerem bi se lahko vodila takšna sredstva. Kljub negativne ocene, my-snils.ru, po mnenju strokovnjakov, izstopa ugodno glede na druge lohotrons. Spletno mesto je povezano z logotipi trdnih organizacij in ima celo številko licence (čeprav nima nič opraviti s projektom). Prav tako bi morala spoštovati ustvarjalca te virtualne platforme: prevarant, ki je razvil ta spletni projekt, je trdo delal na slavi. Na primer, če je številka "SNІLС", da ubije neobstoječe število, postopek preverjanja ne bo zagnan.

"Stran https://my-snils.ru - redni lohotron": uporabniški pregledi

Uspešno plačan prvi račun, se stranka, ki jo sporočilo spodbudi, da je šestmestna številka že skoraj v žepu, prenese na stran plačilne storitve, ki mora tudi plačati. Zdaj - za preverjanjeosebnih podatkov. In novo plačilo bistveno (več kot petkrat) presega prejšnji znesek. Kako dolgo traja veriga za zagotavljanje "storitev" - zagotovo ni znano. Zahvaljujoč prizadevanjem neodvisnih strokovnjakov je postalo znano o obstoju zneskov, ki presegajo sto tisoč rubljev.
Po branju mnenj my-snils.ru, katerih avtorji so bili uporabniki, ki so bili zaupani goljufom, lahko sklepamo naslednje: "ločitev" se nadaljuje, dokler uporabnik ne razume, kje je. Če uporabnik ne zapusti spletnega mesta in še naprej plačuje prispevke, mu bodo poslana nova sporočila, ki zahtevajo pavšalno plačilo na platformo. Drugi razlog, zakaj se odrasli zavedejo, je sovjetska navada, da jemlje besede oblasti (projekt se postavlja kot državna organizacija - Medregionalna javna fundacija za razvoj).

Kako se ne bi ujeli na kljuko?

Edina možnost, da si ne zavajamo, je, da ne iščemo denarja na spletu. Napredni uporabniki spodbujajo novince k zdravemu razumu in ne delajo lastnih čustev. Mreže za starost, na primer, so razvile navado: priti na novo spletno stran, se zabavati s privlačnimi ponudbami, uvrstiti ime projekta v iskalno polje in pregledati povratne informacije sodelavcev. Rezultati iskanja, kot so "https://my-snils.ru - lohotron!" Bo takoj obrnil sanjarja na tla.
Pogosti freelancerji svetujejo svojim neizkušenim privržencem, da nikoli ne berejo (in celo ne odprejo) e-poštnih sporočil, ki so jih poslali neznancinaslov In če je radovednost dopolnila, vam ni treba iti skozi povezave neznancev - takšni "obiski" lahko končajo za uporabnika ne samo izgubo elektronske torbice, ampak tudi propad sistema.

Sorodne publikacije