Haier TV: ocene strank

V okviru tega gradiva se bosta obravnavala dva modela televizorjev Haier. Odgovori enega od njih se nanašajo na odločitve vstopne ravni, drugo pa na srednji segment. V nadaljevanju bodo predstavljeni njihovi parametri, značilnosti in značilnosti.

Na kratko o proizvajalcu

Nedavno so se na policah domačih trgovin pojavile televizije Haier. Ocene strokovnjakov in lastnikov poudarjajo, da je to res mlada blagovna znamka. Toda medtem ko izdelki tega podjetja lahko pohvali precej dobre specifikacije in zanesljivost. In njihova cena je precej demokratična. Isto blagovno znamko Haier je leta 2007 uradno predstavil na ruskem trgu gospodinjskih aparatov. Od takrat se paleta izdelkov stalno povečuje, njena kakovost pa ne povzroča bistvenih kritik.


Model začetne ravni

Za začetek upoštevajte Haier LE22M600F. Recenzije, kot smo že omenili, se nanašajo na vhodne multimedijske centre. Najbolj optimalno se uporablja kot rezervna TV, ki je na primer nameščena v kuhinji ali majhni spalnici. Lahko se tudi uspešno uporabi kot informacijska tabla, na kateri bodo prikazane informacije pri nakupu vozovnic na železniških postajah ali avtobusnih postajah. Diagonala zaslona je 22 ", ločljivost pa ustreza specifikacijam FullHD (1920Х1080). Tip uporabljene Edge LED matrike ima kontrast 4000000: 1 in svetlost 180 cd /cm 2.odziv je 65 ms in hitrost osveževanja izhodne slike je 50 Hz. Vse navedeno je bilo, da je kakovost slike v tem primeru precej dobra. Akustični podsistem te rešitve je sestavljen iz dveh zvočnikov. Njihova skupna moč je 6 W. Poleg tega je vrednost tega parametra za vsakega zvočnika enaka 3 vatom. Če je potrebno, lahko aktivirate način kakovosti zvoka in s tem boste izboljšali delovanje tega akustičnega podsistema. Ta naprava je opremljena z znatnim številom komunikacijskih vrat. Najprej morate poudariti prisotnost HDMI (taki priključki 2) in USB (1 vrata). Ta seznam dopolnjuje tudi SCART in konvencionalni vhod za antene.

Skromne značilnosti TV sprejemnika, ki je vgrajen v to napravo. Lahko sprejme samo analogne prenose. Za gledanje digitalnih formatov DVB-T in DVB-T2 pa morate kupiti dodatne zunanje tunerje. Poleg tega je treba opozoriti, skromne zmogljivosti programske opreme lupine tega TV. Ne podpira funkcije Smart TV. Če je potrebno, ga lahko uporabite v tem multimedijskem centru, za to pa boste morali kupiti tudi mini osebne računalnike.

Rešitve srednjega razreda

Televizorji Haier LE32K5000T spadajo med rešitve srednjega razreda. Pregledi se osredotočajo na izboljšane tehnične lastnosti in napredno programsko opremo. Diagonalo zaslona v tem multimedijskem centru smo znatno povečali na 32. Njegova ločljivost je v skladu s standardom HD (1366X768).kontrast je 3000000: 1 in odzivni čas ustreza istemu 65 ms. Hkrati se njegova svetlost poveča na 220 cd /m 2. Hitrost osveževanja slike je enaka mlajšemu modelu in je enaka 50 Hz. Pri kakovosti izvirne podobe je ta odločitev le nekoliko manjša od mlajšega modela. Toda s tem je velikost zaslona v tem primeru znatno povečana.
Skupna moč integriranega zvočnika se poveča na 8 W. To pomeni, da lahko vsak posamezni zvočnik proizvede 4 vate. Na ravni programske lupine je implementirana tudi tehnologija za spremljanje kakovosti zvoka v samodejnem načinu. Izboljšane so tudi lastnosti vgrajenega sprejemnika. Poleg običajnih analognih programov je v tem primeru podprta tudi TV-oddaja DVB-T in celo DVB-T2. Komunikacija je prav tako dopolnjena, poleg tega pa ima tudi RJ-45 in Wi-Fi. Z njihovo pomočjo informacije pridejo neposredno iz "globalnega spleta". Prav tako je na ravni sistemske programske opreme na voljo podpora za Smart TV. Ta okoliščina močno povečuje zmožnosti tega modela multimedijskega centra.

Kratek univerzalni postopek namestitve

Vsaka LED televizor Haier se ponaša s preprostim in intuitivnim konfiguracijskim algoritmom. Ocene hkrati kažejo, da lahko ta operacija obravnava vse. Pri izvajanju tega algoritma morate izvesti naslednje operacije:

 • Razpakiranje multimedijskega centra.
 • Najem prevoznih pritrdil.
 • Sestavljanje naprave. Namestitev na mestu uporabe.
 • Javna naročilakomunikacije, izvedba povezave.
 • Omogočanje multimedijskega centra.
 • Poiščite vse razpoložljive televizijske oddaje.
 • Shranjevanje rezultatov samodejnega iskanja. Po tem ste pripravljeni na uporabo katerega koli sodobnega televizorja Haier.
 • Mnenja kažejo, da če je Smart TV podprt, je treba nastaviti omrežno povezavo in namestiti mini-programe. To bo močno izboljšalo funkcionalnost in zmogljivosti multimedijskega centra. In ne samo tega proizvajalca, ampak tudi vse druge.

  Ocene. Stroški naprav

  Zelo ugodna rešitev je TV 22 "Haier LE22M600F. Pregledi kupcev kažejo, da ga lahko kupite zdaj za 6000 rubljev. problem ni natančno določen s strani strokovnjakov, edini bolj ali manj pomemben minus je nezmožnost sprejemanja digitalnega signala, če pa je potrebno, kot je bilo že prej omenjeno, je to težavo mogoče rešiti s pomočjo zunanjega sprejemnika.
  Višji stroški v srednja raztopina o ravni, ki je že 16.000 rubljev.Vendar pa so parametri in stopnja funkcionalnosti včasih višji.Vse spet na teh pomembnih značilnosti in poudarjajo lastnike.

  Zaključek

  V tem gradivu sta bila podrobno obravnavana dva modela televizorjev Haier. Pregledi lastnikov večinoma kažejo, da nimajo očitnih pomanjkljivosti. Vendar pa obstajajo številne pomembne koristi. To je na računTakšna kombinacija in osvaja to znamko domačih proizvajalcev.

  Sorodne publikacije