Kaj storiti, če je znak zaklenjen v "Sims 4"?

Simčki - serija simulatorjev človeškega življenja v obliki računalniške igre. Znakov, ki jih ustvarite, ne upravljate ročno, temveč jim preprosto dajte ukaze, ki jih izvajajo, kolikor je mogoče. Včasih se junaki lahko obesijo, kar vodi v njihovo kasnejšo smrt ali neizpolnitev najpomembnejših primerov. Če imate v Sims 4 zaklepanje znakov, preberite ta članek.

Vnos kode

Najosnovnejši in najhitrejši način popravljanja situacije je vnos kode v konzolo. Za to potrebujete:
 • Ostanite v igri, kjer junak visi.
 • Pritisnite Ctrl + Shift + C, da odprete okno za vnos kod za goljufije.
 • Vstavite ukaz tipa "resetSim * ime * in pritisnite Enter, da ga uporabite.
 • Namesto * prvo ime priimka * morate vnesti natančne podatke, ki ste jih določili pri ustvarjanju. Med igro na plošči junaka


  Po vnosu kode se bo junak pojavil v svoji hiši s popolnoma zadovoljenimi potrebami, edina stvar, ki se ne more obrniti na izhodišče, je razpoloženje in trenutne želje sedmih, ki so bile v trenutku lebdenja.

  Vsi junaki visijo

  Zdaj veste, kako biti, če je lik zaklenjen v "Sims 4". Kaj storiti, ko zamrznejo vsi junaki, ki so v tem ohranjanju? To ne pomeni, da je vaš napredek izgubljen, zato boste morali znova začeti znova vzpostavljati učinkovitost. Za takšne primere in igre je tudi ekipa podobna prejšnji. Če ga želite vnesti, morate znova odpreti ploščo s tipkama Ctrl + Shift + C in tipkanjemukaz "resetSim *". Zvezdica, označena na koncu vrstice, pomeni, da želite ponovno naložiti vse znake na tej lokaciji. Če je vaš lik zaklenjen v Sims 4 in ne želi izvajati dejanj niti po prisilnem ponovnem zagonu, poskusite uporabiti več globalnih ukrepov. Na primer, znova zaženite igro ali računalnik. V nekaterih primerih boste morda morali znova namestiti The Sims 4. Preprosto povedano, ne oklevajte in radikalno ukrepajte, začnite nov način in se poslovite od starih simsov. V večini primerov je odvisno od igralcev, da popravijo grdo napako in nadaljujejo z igranjem na njihovo zadovoljstvo!

  Sorodne publikacije