Zaklenjen račun "Instagram": razlogi, načini za odklepanje

Predstavljajte si ta scenarij. Ustvarili ste poslovni račun na Instagramu in porabili veliko časa in denarja za razvoj vaše strani, vendar čez nekaj časa izgubite naložbo, ko ima vaša stran že zanimivo in elegantno vsebino, določeno število naročnikov in edinstvene povezave s priljubljenimi blogerji. Zaradi neznanega razloga je vaš račun Instagram blokiran.

Najslabše v tej situaciji je, da sploh ne veš, zakaj si bil prepovedan. Instagram nikoli ne opozori uporabnikov pred blokiranjem njihovih profilov. Če ste blokirali svoj Instagram profil, kaj naj storite? Najprej je treba razumeti možne razloge.

Kakšno blokado imate?

Obstajajo tri vrste blokiranja računa:
 • Stalno: Vaš račun je bil blokiran zaradi kršenja pravil. V večini primerov je te račune težko obnoviti, dokler ne dobite trdnih dokazov, da je to napaka.
 • Začasno. Vaš račun je bil začasno ustavljen zaradi sumljivih dejavnosti in neželene pošte. V tem primeru lahko račun preprosto obnovite. Najpogosteje Instagram samodejno zažene savno po 24 urah.
 • Krajši delovni čas: Vaš račun je delno omejen zaradi neželene pošte ali sumljivega vedenja. Na primer, morda ne boste mogli nadzorovati več uporabnikov, če v kratkem času opravite množično naročnino. Fotografije lahko pošiljate, komentirate in si ogledujete slike drugih uporabnikov, vendar jih ne morete nikogarslediti Ta vrsta prepovedi je začasna in v večini primerov preklicana v 24 urah.
 • Razlog številka 1: množična naročila in liki

  Najbolj očiten razlog, zaradi katerega lahko začasno zaklenete svoj račun na Instagramu, je istočasno poskus precejšnje količine ključnih besed in naročnikov. To se lahko zgodi v obeh primerih, če ste uporabili promocijska orodja tretjih oseb ali jih izvedli ročno, ne da bi morali preučevati uporabniške profile.


  Samo vzemite pametni telefon in preverite vse pošiljatelje neželene elektronske pošte, ki so vas podpisali pred tednom dni. Praviloma boste ugotovili, da je bilo 80% teh računov v Instagramu blokiranih. Najverjetnejši razlog za to dejstvo je, da so presegli meje naročnin in podob. Omejitve in omejitve, ki jih lahko preberete v uradni povezavi na Instagram, so naslednje:
 • največje število všečkov na uro: 60;
 • največje število komentarjev na uro: 60;
 • največje število naročnikov na uro: 60;
 • največje število sporočil na uro: 60.
 • Če pa je vaš račun dovolj nov, omejite druge:
 • največje število všečkov na uro: 30;
 • največje število komentarjev na uro: 30;
 • največje število naročnikov na uro: 30.
 • Instagram v vseh primerih spremlja število naročnikov in odjavljenih naročnikov ter blokira neželene uporabnike. Na splošno ne morete opraviti več kot 1440 dejanj v vašem računu vsak dan. Prepričajte se, da ste jih ustrezno razdelili.


  Zakršitev storitve lahko začasno blokira račun na Instagramu. " To vključuje omejitev funkcionalnosti profila. Za določeno časovno obdobje (od 2 ur do 2 tedna) ne boste mogli pustiti komentarjev, naročiti ali pisati neposrednih sporočil.
  Če nimate sreče in je vaša stran začasno blokirana, ne opravljajte nič s svojim profilom in nikjer ne pišite. Pustite mu malo počitka, preden bo popolnoma obnovljen.

  Razlog št. 2: Preveč pogoste objave

  To je eden od pogostih razlogov, zakaj je bil Instagramov račun blokiran. Storitev sledi algoritmu publikacij z enega računa. Dejstvo je, da samo socialna mreža ve točno, koliko so in kako varni so. Zato bi bilo priporočljivo, da ne sledimo zgledu drugih računov, ki pogosto objavljajo sporočila, in za to nimajo sankcij.
  Optimalno za vsak profil deske - za premor med mesti. S tem ne boste osumljeni neželene pošte ali drugih manipulacij. Tudi strokovnjaki priporočajo, da iste fotografije ne objavljate istočasno z različnih računov. Poleg tega lahko predloge družabnih omrežij uporabljate, če želite, da so vaša sporočila resnično kul.

  Vzrok št. 3: Kršitev avtorskih pravic

  Ali lahko Instagram blokira račun za dajanje vsebine nekoga drugega? Problematika avtorskih pravic je zelo pomembna v Instagramu. Vse slike v vašem računu morajo biti vaše ali avtorizirane. Če želite deliti nekoga drugegaposnemite fotografijo, označite avtorja na fotografiji (pod pogojem, da ima račun na Instagramu) in vpišite njegovo ime v opis. Če sliko uporabljate v komercialne namene, boste morali pridobiti dovoljenje avtorja. Poleg tega, če postavite videoposnetek z glasbo, ki ni v vaši lasti, bo Instagram zagotovo izbrisal.
  Kaj je posledica ignoriranja pravil o avtorskih pravicah? Avtor se lahko pritoži, da bo uporabil fotografijo brez njegove privolitve ali pripisovanja, zato boste morda blokirani zaradi te kršitve.

  Razlog št. 4: Slike in video posnetki kršijo pravila socialne mreže

  Nude fotografije in video, spolno izražene vsebine in nasilje veljajo za nedopustne. To je lahko eden od razlogov, zakaj je bil račun Instagram blokiran. Ne glede na cilje, ki si jih zastavite, lahko dajanje takšne neprimerne vsebine vodi do prepovedi - zato bodite opozorjeni.

  Razlog št. 5: Pritožbe uporabnikov

  Nekdo je štel vaš račun kot grožnjo, zato so kliknili gumb "Poročilo". Če uporabniki prijavijo vaš račun, bo Instagram zaklenil vaš profil prej ali slej. Ljudje se lahko pritožijo zaradi številnih razlogov: množični vzdevki, množično sledenje, slike, neprimerne vsebine, neželena elektronska pošta itd. na vašem računu iz več naprav in potrdite z SMS-om, je manj verjetno, da bi vas platforma prepovedala. Vendar, če ste prijavljeni iz različnih naprav in IP-jev brez preverjanja, je zelo verjetno, da boračun kršijo goljufi. Socialna mreža se na to odziva skoraj takoj in blokira profil za vašo lastno varnost.

  Kaj storiti v primeru blokiranja?

  Če se to zgodi, kaj storiti? Kako obnoviti račun, zaklenjen v Instagramu? Pogosto Instagram "kaznuje" profile z začasnim blokiranjem. To pomeni, da bo eno ali več dejanj, ki so vam običajno na voljo, omejena. Na primer, ne boste mogli nastaviti in se prijaviti. Kot smo že omenili, če ste bili začasno blokirani, ne storite ničesar. To preprosto nima smisla. Počakajte, da Instagram končno vrne vaše privilegije in boste pripravljeni na nadaljnje delo. Poskrbite, da ne boste več ponavljali dejanj, ki so vas pripeljala do začasnega bloka. To je bolj resno, če je vaš račun v celoti blokiran s strani Instagrama. Instagram si pridržuje pravico blokirati uporabnike, ne da bi jih opozoril, če njihovi profili kršijo načela skupnosti ali pogoje uporabe. Zato poskrbite, da boste skrbno prebrali obe datoteki.

  Kako izgleda?

  Kako izgleda račun na Instagramu? Ko se poskusite prijaviti v svoj račun, boste prejeli sporočilo o napaki. Če menite, da je bil vaš račun samovoljno ustavljen, se lahko pritožite na to odločitev.
  Če tega sporočila ne vidite, boste morda imeli težave s prijavo. Če ste vi ali nekdo drug izbrisal račun, ga Instagram ne bo mogel obnoviti. Ustvarite lahko nov račun z istim e-poštnim naslovom, vendar boste najverjetneje večstarega uporabniškega imena ni mogoče uporabiti. Če svojega računa niste popolnoma izbrisali, lahko račun obnovi. Sledite tem korakom in vaš profil bo shranjen. Kako odstraniti račun zaklenjen v Instagramu? Na žalost tega ne boste mogli storiti. Če pa se ne povežete s podporo za njeno odklepanje, vsebina vaše strani ne bo na voljo nikomur.

  Kako se lahko pritoži na prepoved?

  Kako obnoviti račun, zaklenjen v "Instagram"? Če vidite blokirno sporočilo, kliknite gumb »Podrobnosti«. Na Instagramu boste videli sporočilo, spodaj kliknite »Obvestite nas, da je vaš račun onemogočen zaradi napake.« Naslednji zaslon vas bo vprašal, ali je vaš račun komercialna ali osebna stran. V ustreznem elementu izberite »Da«. Izpolnite obrazec. Če želite obnoviti poslovni račun, morate vnesti svoje polno ime, uporabniško ime v Instagramu in vaš e-poštni naslov. Poleg tega vas platforma prosi, da dodate dokument, ki potrjuje vaš odnos do podjetja ali določenega podjetja. Primeri takih dokumentov so vaša lokalna licenca, potrdilo o registraciji, potrditev registracije domene itd. Kliknite »Pošlji« in počakajte na pismo. Odgovor bi moral priti dovolj hitro, običajno v 1-2 delovnih dneh. Najbolj radovedni uporabniki so morda malce razočarani, ker uprava storitve ne razkrije razloga, zakaj je bil Instagram blokiran. Na žalost je ta skrivnost večnabo ostal v podporni skupini za Instagram.

  Če pride do zaklepanja med registracijo

  Če poskušate registrirati nov Instagram profil v mobilni napravi (iPhone ali Android), se lahko prikaže sporočilo o napaki, ki vam ne omogoča, da dokončate ustvarjanje novega profila, ko preklopite na zaslon za ustvarjanje. uporabniško ime.
  Če boste nadaljevali, se bo izkazalo, da je Instagram blokiral račun pri registraciji. Zakaj se to dogaja? Najverjetneje ste že ustvarili največje število Instagram računov v mobilni napravi. Ni treba skrbeti, samo ustvarite svoj profil v računalniku - to bo delovalo dobro. To storite tako, da obiščete stran za prijavo v Instagram. Ustvarite in registrirajte svoj račun na enak način kot na telefonu iPhone ali Android. Uporabili boste lahko iste natančne poverilnice (ime, e-poštni naslov, številko mobilnega telefona in uporabniško ime, če je na voljo) kot prej.

  Kako blokirati neželene uporabnike?

  Če kdo komentira vašo stran v Instagramu z ostrimi, žaljivimi besedami ali pa preprosto ne želite, da bi ta oseba videla vaše fotografije, lahko omejite dostop do svojega profila. Kako blokirati tuji račun na Instagramu? Večina ljudi uporablja Instagram prek aplikacije na svojem telefonu, zato se najprej naučite te metode. Deluje za platforme iOS, Android in Windows in deluje tako: Pojdite v profil Instagram, tako da vnesete njegovo ime na zavihek Iskanje.
 • Poglejte v zgornji desni kotna zaslonu. Videli boste tri horizontalne točke, znane tudi kot gumb menija. Kliknite njo.
 • Pojavi se pojavno okno, iz menija izberite "Blokiraj". To bo prva možnost, okrašena v rdeči barvi. Nato se prikaže sporočilo, ki vas bo vprašalo, ali ste prepričani, da želite blokirati to osebo. Ne skrbite, vedno ga lahko odklenete, če si premislite. Ponovno kliknite "Zakleni".
 • ​​
 • Prikaže se potrditveno sporočilo in kliknite gumb "Zavrni".
 • Takoj boste videli, da zaklep deluje, ker je zdaj gumb z oznako "Naroči" poleg imena računa spremenjen v "Odkleni".

  Kako to narediti iz računalnika?

  Kako blokirati račun drugega uporabnika v "Instagramu" iz računalnika? Recimo, da nimate dostopa do Instagrama na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku in želite blokirati nekoga iz spletnega brskalnika. Tako enostavno je. Pojdite na instagram.com, se prijavite v sistem in naredite naslednje:
 • Pojdite na uporabniški profil, ki ga želite blokirati.
 • Poleg imena računa, gumba Naroči in puščice navzdol boste videli tri horizontalne točke. Kliknite na njih.
 • Pojavi se pojavno okno. Izberite "Blokiraj uporabnika" povprečno. Prikaže se drugo okno z vprašanjem, ali ste prepričani, da ga želite. Ponovno kliknite "Blokiraj".
 • Pojavilo se bo potrditveno okno. Za vrnitev na Instagram kliknite gumb »Zavrni«.
 • Kaj se zgodi, ko steblokirati nekoga v Instagramu?

  Morda se sprašujete, kakšne bi lahko bile posledice za blokiranega uporabnika. Ta oseba ne bo več mogla videti vašega profila, sporočila ali zgodovine v Instagramu. Ne bo dobil sporočila, da ste ga blokirali. Če pa nenehno obišče vašo stran, lahko razume, kaj je narobe. Vedno lahko vedno premislite in odklenete tega uporabnika. Ali vas lahko nekdo, ki ste ga blokirali, omeni v Instagramu? Da, to je mogoče. Vendar pa tega ne boste vedeli, ker na svojem kanalu ne boste prejeli sporočila. Morda je blokiran, lahko uporabnik vidi vaše komentarje in komentarje o drugih sporočilih? Torej, če je vpisan v vaš račun, bo prikazan na traku, ki vam je všeč ali komentiran. Ne pozabite, da komentarji blokiranih uporabnikov ne izginejo iz vaših objav. Lahko pa jih izbrišete ročno.

  Katere druge možnosti obstajajo, razen blokiranja uporabnika?

  Kako si ogledati neaktivne račune v Instagramu? Storitev je pred kratkim dala priložnost "odklopiti" nekoga, kar je manj resno kot zaklepanje. Če izvedete to dejanje, se zgodbe in sporočila izbranega uporabnika ne bodo prikazala v virih novic. Vsebino lahko še vedno vidite, če obiščete njeno stran. Uporabnik si lahko ogleda tudi vsebino vaše strani. To možnost uporabite, če ne želite, da bi nekdo posodobil vaš vir, vendar tega profila ne želite blokirati.

  Kako odklenitiNekdo v Instagramu

  Če se želite naročiti na moškega, ki ste ga ponovno blokirali na Instagramu, je to tudi enostavno. Na telefonu ali tabličnem računalniku to deluje tako:
 • Kliknite ikono v spodnjem desnem kotu, da odprete svoj profil.
 • Nato izberite ikono v zgornjem desnem kotu (tri pike), da odprete meni z možnostmi.
 • Pojdite na nastavitve računa in kliknite Blokirani uporabniki. " Tukaj boste videli vsak profil, ki ste ga blokirali. Kliknite nanjo, da se pomaknete na želeno stran. Nato kliknite »Odkleni«.
 • Instagram vas bo vprašal, če ste prepričani. Kliknite »Da, prepričan sem«.
 • Čeprav bo večina uporabnikov kadar koli imela dostop do svojih telefonov, lahko tudi odklenete kateri koli profil v računalniku. Spletni portal Instagram ni tako popoln kot njegova mobilna aplikacija, vendar vam še vedno omogoča nadzor nad večino vidikov upravljanja računa. Najprej pojdite na Instagram in se prijavite v svoj račun. Spletno mesto vam ne ponuja istega menija možnosti kot mobilna aplikacija, zato ne morete samo odpreti seznama blokiranih uporabnikov. Namesto tega morate v iskalno vrstico vnesti uporabniško ime, ki ga želite odkleniti. Ko odprete njegov profil, kliknite ikono menija (tri pike) poleg njenega imena in izberite »Odblokiraj tega uporabnika«.

  Končna beseda

  Zgoraj so navedeni najpogostejši razlogi, zaradi katerih se lahko začasno blokirajo ali celo prekinejo povezave. Glavna stvar- vem, kako odkleniti začasno zaklenjen račun v Instagramu in kaj storiti, ko je popolnoma zaklenjen. Da bi se izognili takšnim neprijetnim posledicam, ne kršimo pravil storitve. Ne pozabite, da ima Instagram svoje tehnične napake in napake, kot v vseh drugih socialnih omrežjih. Če je bil vaš račun prepovedan zaradi napake, ga lahko vedno poskusite popraviti. Poleg tega se sami odločate, kdo si lahko ogleda vaše posodobitve in katere objave si želite ogledati na lastnem traku. Če si premislite in se odločite, da boste tem uporabnikom dovolili dostop do vaše strani, vedno obstaja možnost odklepanja.

  Sorodne publikacije