Prenosni računalnik Toshiba Satellite C660: specifikacije, oznake in dodatki

Prenosni računalnik Toshiba Satellite S660 je bil uradno uveden leta 2011 in je zagotavljal precej visoko raven učinkovitosti. Seveda ga kot igralni sistem ni primerno uporabljati, toda v vlogi prenosne delovne postaje bi lahko ta računalnik v celoti izkoristili. Hkrati je bil njegov strošek zelo visok. Gre za ta prenosni računalnik, opisan v tem članku.

Specializacija

Prenosni računalnik Toshiba Satellite C660 je opremljen z zelo zmogljivo strojno opremo. Zato lahko takšen računalnik uporabimo za izvajanje programskih nalog, ki zahtevajo največ virov. Slednje vključujejo video kodiranje, razvoj programske opreme na vseh stopnjah kompleksnosti, brskanje po spletnih portalih in celo sodobne igrače.


V slednjem primeru se kakovost slike seveda ne bo povečala, ampak bo dovolj za udobno igranje. Zato lahko takšen prenosni računalnik varno razvrstimo v kategorijo univerzalnih računalniških naprav z visoko zmogljivostjo.

Specifikacije, komplet

V tem pregledu je bil prenosni računalnik Toshiba Satellite C660 zasnovan na 2330M Core i5 CPU. V ta računalnik je vključen tudi diskretni pospeševalnik GeForce GT 520 z 1 GB pomnilnika. Poleg tega je računalniški sistem opremljen s 3 GB RAM-a in je opremljen s 500 GB pogonom. Diagonala zaslona je 156 ". Matrika je bila izdelana s tehnologijo TN + Film, resolucija pa je 1366 x 768. Celoten sklop naprave vsebuje naslednje elemente:Prenosni računalnik z baterijo.
 • Polnilnik.
 • Navodila za uporabo.
 • Vozite z vozniki.
 • Garancijska kartica.
 • Cena mobilne rešitve

  Takšen prenosni računalnik "Toshiba Satellite C660" lahko kupite za 6000 rubljev v uporabljenem stanju. Njegove prednosti vključujejo hitrost, zanesljivost in funkcionalnost. Seznam slabosti tega računalnika je sestavljen iz visokih stroškov v času sprostitve in nižje ravni avtonomije.

  Zaključek

  Prenosni računalnik "Toshiba Satellite C660" v letu 2011 je omogočal reševanje vseh nalog. Toda tudi zdaj je še vedno dejanska naprava za izvajanje kode.

  Sorodne publikacije