Pralni stroj za podeželje: kako uporabljati brez oskrbe z vodo

V mestnih razmerah je pralni stroj - obvezen predstavnik gospodinjskih aparatov. Nihče ne preživi na namakanju, hujšanju, vretju, izpiranju in pranju. Vsi so cenili pomoč gospodinjskih pralnih strojev. Zato, ko mladoporočencem pridobijo podatke električne naprave takoj po nakupu hladilnika.

Kaj preprečuje namestitev stroja v vasi

Razmere na podeželju so nekoliko drugačne. Majhni prihodki, pomanjkanje oskrbe z vodo ali pomanjkanje potrebnega pritiska vode v ceveh, nezmožnost kanalizacije ne more vedno omogočiti namestitve pralnega stroja na podeželju. Malo je verjetno, da bodo upravljavci iz istih razlogov namestili stroje. Njihovi domovi imajo pogosto majhno površino. Zdi se, da držanje avtomobila ni nikjer. Umazane obleke si morajo umiti roke ali jih nositi v mestu.

Kako prati stroj brez oskrbe z vodo v vasi

Obstajajo modeli, namenjeni za vgradnjo na območje brez oskrbe z vodo. Običajno so to polavtomatske električne naprave, ki so opremljene z enim samim oddelkom za pranje. V tako majhnih pralnih strojih se vlije topla voda. Ogrevanje v takšnih modelih se ne izvaja. Prah bo zaspal za aktiviranje strojev ali ročno pranje. Perilo za predenje se ročno prevede v poseben predal, če obstaja. Tipični predstavniki blagovnih znamk "Malyutka", "Olesya", "Fairy", "Saturn".

Ne pozabiteobvezno tuširanje. Po končanem obratovalnem ciklu naprava črpa vodo skozi cev. Vnaprej je treba paziti, da umazana milnica potuje v odtočno odprtino ali na drugo določeno mesto.

Uporaba strojnega stroja v državi

Z nakupom avtomata lahko bistveno poenostavite težave, povezane s pranjem. Pralni stroj z rezervoarjem za vodo je odlična rešitev evropskega proizvajalca gospodinjskih aparatov, če ni centralnega vodovoda ali če pride do motenj v pretoku vode.

O avtomobilu z vgrajenim rezervoarjem

Slovenska blagovna znamka "Gorenje" proizvaja pralne stroje za podeželje s posodo za vodo. Nahaja se na strani ali na zadnji strani ohišja. Prenos v takem avtomobilu je lahko približno šest ali sedem funtov stvari. Spin se izvaja pri 800-1000 vrt /min. Volumen bobna je 42 litrov. Programi so podobni tistim v drugih modelih pralnih strojev: "bombaž", "ročno pranje", "volna", "hitra", "anti-alergijska", "puhasta" stvar. Tako obstaja možnost hitrega pranja in s tem prihranek časa. Podatki o pralnih strojih za podeželje so:

 • širina - 60 cm;
 • Višina - 85 cm;
 • globina - 66 cm.
 • Stroški avtomatskih pralnih strojev "Gorenje" s tankom - približno 22000 rubljev. To je dobra možnost v odsotnosti oskrbe z vodo.

  Kako lahko uporabljam običajni avtomatski stroj

  Praviloma država prepušča vse, kar je v mestu zastarelo ali ni uporabno. Stalni prebivalci vasiposkušam kupiti nove pralne stroje. Za vas je primerna katerakoli električna naprava, ki olajša proces pranja, glavna stvar - v delovnem stanju. Po kompletu vode mora opraviti celoten delovni cikel, vključno s spiranjem in stiskanjem. Za dachas lahko kupite majhen pralni stroj. Za normalno delovanje je treba namestiti rezervoar z vodo na zadostni višini, da ga stroj obnovi pod pritiskom. Če je mogoče, dvignite cev višje, na primer na raven strehe ali drugo nadstropje. V prisotnosti vodnjaka ali vodnjaka je pralni stroj za podeželje povezan s črpalko. Pomaga črpati potrebno količino vode.

  Kje izliti vodo v stroj z vodoravno obremenitvijo

  Če cisterne ni mogoče zategniti na veliko nadmorsko višino, ni črpalke ali samega vira vode, še vedno lahko uporabljate avtomat.
  Veliko kulibine nalijemo vodo skozi posodo za prah. V električno omrežje je potrebno vključiti pralni stroj. Prah vlijte v predelek. Nato zlijte vodo. Detergent bo spral in odnesel v oddelek za pranje. Če bo poplavljena zadostna količina tekočine, bo stroj začel delovati. Običajno traja deset litrov hladne vode.
  Po glavnem pranju stroj odvaja vodo in jo zbira za izpiranje. V takih trenutkih je potrebno znova natočiti približno deset litrov v predel za detergent. Če je avto v praznem stanju, potem je dovolj vode. Med dolgim ​​delovnim časomProgrami bodo morda morali dvakrat sprati vodo. Če obstaja elektronski zaslon, morate spremljati indikator izpiranja. Takoj, ko zasveti, morate vodo takoj napolniti. Zato je treba vnaprej paziti, da je zabojnik z njim v bližini avtomobila. Potrebna količina vode je odvisna od prostornine posode za pralni stroj, izbranega programa pranja, števila naloženih predmetov. Na podeželju zahteva manj prostora za ozke avtomatske pralne stroje. Največja obremenitev teh naprav je običajno 3-5 kg ​​perila.

  Naj povzamemo

  Tudi če v vasi ni oskrbe z vodo, lahko še vedno poenostavite postopek pranja. Če želite to narediti, morate kupiti aktivator tip pralni stroj, avtomat z rezervoarjem za vodo ali poskusite uporabiti konvencionalne "obremenitev" z vodoravno obremenitev. V vsakem primeru, ne pozabite, da po delu naprave morate nekje izprazniti vodo. Pri pogostem pranju je potrebno opremiti poseben jark ali jamo.
  V prisotnosti vodnjaka za uporabo pralnega stroja na podeželju je potrebna črpalka. Namestite lahko vodni rezervoar nad nivojem pralnega stroja, da ustvarite želeni tlak, ali pa ga preprosto prelijte skozi posodo za prah.

  Sorodne publikacije