BFP Samsung SCX-4600 (tiskalnik + optični bralnik + kopirni stroj): specifikacije, navodila in mnenja

MFP je večnamenska naprava, ki združuje tri naprave hkrati: tiskalnik, optični bralnik, kopirni stroj. Ta vrsta opreme je razdeljena na več vrst. Razlikujejo se po:

 • vrsta tesnila (laser, inkjet, LED);
 • barva (črno-bela ali enobarvna, barvna);
 • komponente, ki pridejo v napravo.
 • Kaj je prednost MFP? To je super za podjetja in podjetja, ki obdelujejo velike količine dokumentov. Njegova majhna cena bo zadovoljila vse potrošnike. Seveda se bodo stroški zdeli nizki, če povzamemo denar, ki ga boste morali porabiti za več naprav: tiskalnik, optični bralnik, kopirni stroj. Poleg tega naprava omogoča, da prihranite prostor na delovni površini. Od slabosti lahko opazite nekaj počasnega dela kopirnega stroja in visoke stroške tiskanja.


  Ta članek bo namenjen eni od uspešnih naprav znane blagovne znamke. Namreč o Samsung SCX4600 BFP. Upoštevali bomo vse prednosti in slabosti odločitve - ali si resnično zasluži takšno pohvalo.

  Kratek opis

  SCX4600 je večnamenska enobarvna naprava, ki ima trden in ugleden videz. Naprava je pridobila zaupanje potencialnih kupcev. Če se je sprva zdelo, da ima naprava dokaj standardno funkcionalnost, je ta občutek zelo resničen. Vendar pa je enostavnost uporabe, kot tudi udobje dela z njim popolnoma ta občutek offsets. Tiskalnik je združljiv z različnimi operacijskimi sistemisistemi, vključno z "Windows", "Linux", "Mac OS". Standardna tiskalna kartuša lahko natisne do 1500 strani, če vzamete material z visoko zmogljivostjo, se ta številka poveča za tisoč.


  Samsung SCX 4600 MFP tehta približno 11 funtov. Ko delate, naprava porabi 370 vatov, prosti tek - 45 vatov, in ko je način gospodarnosti - ne več kot 10 vatov. Hrup doseže 50 dB. Privzeta velikost pomnilnika je 64 MB in je ni mogoče povečati.

  Projektna rešitev

  Kaj je ta naprava? Normalna enobarvna laserska naprava, ki jo lahko le malo ljudi navduši nad izkušenimi uporabniki. Korejsko podjetje, ki je ustvarilo razširjeno funkcionalnost, ni veliko razmišljalo o videzu. V oblikovanju ni posebej impresivnih elementov. Vsi dogodki so bili omejeni na prehod iz sive v črno barvo. Dimenzije in teža Samsung SCX 4600 so srednje velike. Njihovi kazalniki niso zelo kompaktni, vendar niso poudarjeni. Na zgornjem delu ADF-ja ni pokrova, kar je pripomoglo k zmanjšanju višine naprave. Nadzorna plošča se nahaja neposredno in ne pod kotom. Gumbi na njem - zahtevani minimum, ni dodatnih tipk. Zaslon je majhen, prikazuje najmanj informacij, zato je ta korejska družba očitno shranjena.

  Skener in kopirni stroj

  Samsung SCX4600 lahko natisne do 99 kopij naenkrat. Tiskanje je črno-belo. Običajni list A4 se kopira največ 12 sekund. Če ocenite zmožnosti tega instrumenta v točkah, lahko trdne štiri ocenite na sistemu s petimi točkami. V bližini so črkemajhne zaplate. Besedila se berejo in jasno vidna človeškemu očesu. Vendar pa za resne komercialne organizacije, kopijo Samsung SCX 4600 je bolje, da ne uporablja.
  Skeniranje poteka s hitrostjo 1 strani v 15 sekundah. Tudi če je naprava enostavna za uporabo, skener ni zelo privlačen. Dejstvo je, da bo moral vsak pregled nastaviti želene nastavitve. Odgovorni so za barvo, ločljivost, velikost skeniranja, obliko prvotne slike.

  Tiskanje besedilnega dokumenta

  Preden začnete tiskati, boste morali namestiti programsko opremo z diska, ki je priložen napravi. Po kratkem zagonu boste lahko uporabljali tiskalnik. Rezultati bodo vsi prijetno presenečeni. Vendar pa ni nobene razlike med standardno in visoko kakovostjo. Bralne so vsa besedila, ki se začnejo s tistimi, ki jih natisne drugi sod. Vse črke so gladke in gladke. Treba je opozoriti, da pri delu v ekonomičnem načinu naprava porabi manj energije. Toda to se odraža na nekoliko zamegljeni kakovosti besedila. Prav to velja za tiskalnik Samsung SCX 4600 MFP, ki vam omogoča, da odgovorite na vsa morebitna vprašanja. Tam podrobnosti poleg screenshots pojasnil vse podrobnosti in nianse. Proizvajalec je poskrbel za maksimalno informativnost.

  Natisnite 20 strani dokumenta

  . 20 strani bo natisnjenih v povprečju za 1 minuto 1 sekundo. Lahko rečemo, da Samsung SCX 4600 tiskalnik s hitro dostavo dokumenta počne dobro. Ko govorimo o kakovostisliko, je povsem ustrezna. Besedilo in grafika izgledata dostojno, ne glede na način tiskanja. Če pa je slika, je bolje izbrati standardno funkcijo. Samo v tem primeru ne more preživeti za kakovost.

  Informacije iz navodila

  Leto izdaje je bil vodja prodaje modela Samsung SCX4600. Navodila za uporabo imajo tehnične informacije, ki bodo pomagale pri pravilni namestitvi naprave, omogočanju /onemogočanju in uporabi. Če imate vprašanja o tiskanju, potem vam ni treba takoj pobegniti v računalnik, dovolj je, da odprete navodila, ki popolnoma "osvetlijo nekatera vprašanja.
  Priročnik podrobno opisuje varnostno tehnologijo. Zlasti poglavje, namenjeno razlagi uporabnikom, ne morete močno izvleči vtiča iz zidne vtičnice. Navodila vam bodo pomagala razumeti, koliko barv potrebujete. Če vas zanima aparat, ga lahko preučite tudi s posebno knjigo.

  Recenzije

  Naslednje prednosti Samsung SCX4600:
 • so preproste za uporabo;
 • izgleda elegantno;
 • so sposobni delati, zlomi in okvare dovolj redki;
 • zanesljiv, močan;
 • ekonomsko;
 • višja raven kakovosti tiska;
 • izdaja listov za visoke hitrosti;
 • Ni zelo visoka cena.
 • Če upoštevamo pomanjkljivosti, moramo reči naslednje nianse:
 • skeniranje slabe kakovosti;
 • včasih imam papir;
 • je treba pogosto preoblikovati;
 • predragi vložki;
 • majhen vir(primerno za dom, vendar ne za pisarne).
 • Na splošno so pregledi naprave pozitivni. Veliko slabosti za nekatere ni pomembno, zlasti če MFI pridobi usposabljanje. Vsi, ki uporabljajo Samsung SCX 4600, v enem glasu pravijo, da je za svoj denar ta pripomoček darilo. Dejansko je opustiti tako uporabno napravo neumno. Videz je odličen za vsakogar. To vam omogoča, da namestite MFR kjerkoli, ker ga stilistika prostora ne pokvari.

  Povzetek

  Kartuša Samsung SCX 4600, ki je zelo visoka, je primerna za domačo uporabo. Pogosto so velika podjetja pozorna na to, saj je funkcionalnost naprave resnično na višini. Vendar pa zaradi majhnih virov in visokih stroškov vložka za pravne osebe, ta možnost takoj gre na zadnje mesto. Tudi če je cenovno kategorijo mogoče "prezreti", kar odraža denarni dohodek podjetja, potem nizkega vira ni mogoče nadomestiti z ničemer. In da nenehno kupujejo nove kartuše komaj kdo želi. Celotna slogovna smer je res dobra. Videz vas pripelje do pozornosti, saj je hkrati preprosta in trdna. Samsung SCX 4600 BFP lahko kupi v povprečju 200 $, ki ne bo stala več kot 65 $. V navadnih trgovinah, je naprava že dolgo ni bila prodana, če lahko kupite, potem samo na internetu virov, kjer je naprava še vedno na zalogi.

  Sorodne publikacije