Config - kaj je? Konfiguracija streljanja. Nastavitve konfiguracije

Če igrate Counter Strike, boste zagotovo slišali, kako je eden od vaših prijateljev nastavil možnosti zagona po meri. Kaj config ne razume vsakogar, vendar veliko igralci računalniških iger po meri prilagojene parametre za sebe na konico poklicnih igralcev. Da bi zagotovili, da nova konfiguracija ni neuporabna, upoštevajte podrobnosti.

Terminologija

Ko slišimo besedo »config«, takoj gremo na internet. Ker tukaj lahko vedno najdete informacije o vsem in vsem. Seveda je zaželeno, da je v Wikipediji opisana nejasna beseda. Ne želite iskati dodatnih informacij.Torej se v prosti enciklopediji srečamo s pojmom "web.config". Predstavljen je z datoteko, ki določa parametre za spletne aplikacije ASP.NET. Za povprečnega uporabnika bodo te informacije zagotovile malo. Toda te informacije lahko povzročijo, da nastavimo, kaj ta datoteka potrebuje in kje se uporablja. "Web.config" vsebuje tudi informacije o določenih parametrih, stanju seje, določenih povezavah in napakah.

V programu

Ko gre za konfiguracije za "COP", to pomeni konfiguracijsko datoteko, ki je potrebna za določeno konfiguracijo programa ali operacijskega sistema. Kot za igre, lahko obstaja veliko možnosti. Obstajajo datoteke s splošnimi parametri, obstajajo določeni parametri učinkovitosti. Najverjetneje ste se naučili, da lahko konfiguracija za "COP" poveča število okvirjev v igri. To pomeni, da lahko ena datoteka zlahka izboljša zmogljivost sistema.

Težava

Pomembnorazumeti, da te datoteke ni lahko konfigurirati. Tudi če izberete idealno konfiguracijo za vas na internetu, boste najverjetneje naleteli na napake in napake. Konfiguracije iz interneta ni mogoče namestiti brez razmišljanja. Mogoče ima nekaj skritih ali prepovedanih možnosti.


Od obstoja Counter Strike 1.6 je bilo najdenih veliko število datotek „goljufij“. In dobro je, če so igralci pravočasno opazili prisotnost takšnega prepovedanega dokumenta. Bilo je tudi primerov, ko so uporabniki dobili trajno prepoved.
Ponavadi so bile te datoteke Config za snemanje "CO 1.6". Igralec je začel streljati bolje, ne da bi se zavedal, da je notranjost dokumenta določena v goljufiji. In ker je nepoštena prednost v igri prepovedana, so igralci čakali na težavo.

Datoteka

Ne glede na različico igre je konfiguracija predstavljena z datoteko s pripono cfg, ki se nahaja v korenski mapi. Ustvari se samodejno in je lahko v različnih mapah. Če je na primer igra kupljena v Steamu, jo morate poiskati v mapi cstrike_russian. Če imate CS: GO, se konfiguracija nahaja v mapi cfg. Med drugim lahko namestite datoteko Autoexec.cfg. Ta možnost se samodejno prenese ob zagonu. Po tem se začne datoteka config.cfg zagnati sama. Če želite zagnati možnosti iz druge datoteke, jo morate aktivirati prek konzole.

Launch

Torej, da bi aktivirali config za CS: GO, morate uporabiti konzolo. Če ima datoteka drugačno ime, mora biti napisano exec nick.cfg. V tem primeru exec kaže na dejstvo, da želimo aktivirati ukaz, in nick podaja imekaj želimo aktivirati, in cfg je razširitev konfiguracijske datoteke.
Ne pozabite, da pri zagonu novih nastavitev ni težav, je pomembno, da so datoteke shranjene v posebno mapo. Če govorimo o Counter Strike 1.6, potem je to mapa cstrike. Nastavitve za CS: GO so shranjene v mapi cfg. Če želite zagnati parametre, ki so v drugi mapi, bo ukazna miza morala podati celotno pot, toda pred tem morate podati exec.

Autorun

Kot smo že omenili, se konfiguracija lahko aktivira enkrat za vselej. To je priročno, če ste našli le potrebne parametre za vsak zagon. Potem preimenujte mapo config.cfg v autoexec.cfg in se preprosto pomaknite do mape, kjer naj bo konfiguracija.
V zagonskih možnostih igre lahko uporabite tudi ukazno konzolo -exec nameconfig.cfg. V tej vrstici nameconfig mora opisati ime datoteke.

Urejanje

Glavna prednost konfiguracije je, da jih je enostavno urejati. Tako si lahko prenesete željene priljubljene kiberasiste, vendar jih prilagodite svojemu računalniku. Konfiguracija pogosto vpliva na zmogljivost zaslona, ​​hitrost kazalca in druge posamezne lastnosti, ki so najbolj primerne za vas. Konfiguracija konfiguracije je bila uspešna, zaželeno je spoznati vse razpoložljive možnosti. Potem je lažje urediti dokument ali ustvariti novega. Če želite odpreti datoteko cfg, jo kliknite z desno miškino tipko in jo odprite z beležnico. Običajno na začetku dokumenta obstajajo ekipe, ki določajo povezavo, nato pa so bolj splošneparametrov

Kadri

Kaj je config? To so dodatne možnosti, ki naredijo igro bolj udobno in udobno. Kljub temu, da je mogoče dodati goljufija ekipa, pravi igralci uporabljajo parametre za povečanje "fps" in zmanjšanje zamikov. FPS je kratica, ki pomeni okvire na sekundo. Prevedi vse to kot "sličice na sekundo." Na koncu, če je ta kazalnik visok, potem igra sama ima gladko animacijo. To je ena od ključnih vrednosti pri izbiri grafičnih pospeševalnikov.
Toda, če se izkaže, da je vaš računalnik povprečen in značilnosti sistema ne dajejo popolne "slike", lahko poiščete konfiguracijo, da povečate "fps". Na splošno je vprašanje osebja precej sporno. Seveda, če vaš računalnik oddaja 120 ali več sličic na sekundo, potem ne potrebujete nobenih izboljšav. Če je njegova vrednost na 30-40 potem izboljšanje ne moti. Toda tudi za tiste z visokim FPS, je potrebna konfiguracija, da bi uravnotežili hitrost in ostre spremembe.
Pogosto se te spremembe pojavijo pri menjavi lokacije. Tukaj ste stali v temni sobi, nato pa zmanjkalo na odprto zemljo, in sovražniki vrgli dim, in poleg njega izbruhnila granata, itd Vse to obremenitve veliko računalnikov in "FPS" pade.

Druge prednosti

Toda če vemo, kaj je config, razumete, da to niso samo parametri za izboljšanje FPS. Obstaja veliko število ekip, ki se znebijo igre iz "smeti". Odstranite lahko nezaželene dele, živalska trupla in druge nepotrebne virtualne stvari. Omogoča optimizacijo omrežnih nastavitev. Ponovno ga nastavitebindy Za nekatere igralce so zelo koristni. Lahko kupite orožje. Kljub dejstvu, da vam prihrani dobesedno 4-5 sekund, lahko še vedno pomaga. Obstajajo kombinacije za skoke, granate itd.

Chitos

Ampak konfiguracija streljanja je bolj široko smatrana kot Chiter. V vsakem primeru so vse dodatne "nezakonite" koristi v igri prepovedane. Tudi občutljivost gibov, ostro gibanje, pospeševanje itd. Se lahko prav tako pripišejo kitam. Čeprav niso vse takšne ekipe prepovedane. Potrebno je skrbno preveriti vsakega od njih in razmisliti, ali obstaja tveganje, da bo v trajni kopeli, podobne prednosti.

Kje dobiti?

In končno, kje dobiti config? Večina igralcev poskuša izbrati svoje parametre. Nekateri ustvarijo dokument in ga dodajo v mapo. Nekateri delujejo v drugačnem scenariju: prenesite Config Cybersportsmen in jih popravite. Neizkušeni igralci lahko preprosto prenesejo nastavitve in namestijo. Toda v zadnjem primeru nekateri ukazi morda ne bodo delovali, drugi del pa bo deloval nepravilno. Dejanske nastavitvene datoteke igralcev so na njihovih uradnih straneh v pubih ali na profilu Twitch. Nekatere organizacije, ki se ukvarjajo s spletnim športom, posebej pripravijo datoteke s konfiguracijami svojih igralcev.

Sorodne publikacije