Conditioners "Balu": ​​pregledi, specifikacije, navodila. Conditioners Ballu

Mobilne klimatske naprave so predpogojni del podnebne tehnologije. Imajo prednosti, posebne razlike in nekatere negativne vidike. Lahko so opremljeni z razcepljenimi sistemi ali napravami z ali brez kanala. Freon se ne uporablja več v sodobnih modelih, ki so prepoznani kot nevarni za okolje. Zamenja se z hladilnimi sredstvi. Opisani modeli danes niso okorni. Niso kot veliki hladilniki in ne pokvarijo zasnove prostorov.

Mnenja o glavnih značilnostih modela BPPC-07H

Ta klimatska naprava lahko deluje v enem od štirih načinov, in sicer:
 • ogrevanje;
 • drenaža;
 • hlajenje;
 • prezračevanje.
 • Naprava je opremljena s sistemom izhlapevanja kondenzata. Za udobje pri prevozu ima telo nožne kolesce. Kupci radi nadzorujejo delo klimatske naprave "Balo", katere cena znaša 7400 USD, kar je mogoče z regulatorjem na plošči, ki se nahaja na ohišju naprave. Klimatska naprava se lahko uporablja ne samo v apartmaju, temveč tudi v:
 • pomožnih prostorih;
 • skladišča;
 • podeželske hiše.
 • Po mnenju strank to razširja področje uporabe. Pomembno je, da upoštevate priporočeno območje, tako da oprema ne deluje za obrabo. Pomembno je, da klimatsko napravo rezervirate z rezervo moči.

  Specifikacije modela

  Zgoraj opisana klimatska naprava Ballu se lahko namestina površini do 20 m 2. Inverter tehnologija pri oblikovanju ni na voljo. Maksimalni pretok zraka doseže 360 ​​m 3 /h. V klimatski napravi je funkcija sušenja zraka. V primeru, da obstajajo filtri za fino čiščenje zraka.

  Bals Chernivtsi

  Moč Pri ogrevanju doseže 2 kW. Poraba energije pri hlajenju je enaka 09 kW. Oprema tehta 24 kg. Nadzoruje hitrost ventilatorja. Skupne dimenzije so 300x480x630 mm.

  Priporočila za uporabo

  Priročnik za klimatsko napravo Balo kaže, da namestitev naprave zahteva enakomerno in prostorno namestitev. Enota mora imeti prost dostop do zraka. Enoto odstranite s sten in drugih predmetov za 55 cm. Uporaba aparata v prostorih z visoko vlažnostjo je prepovedana, to velja za kopalnice in pralnice.

  Pri namestitvi zagotovite dostop do vtičnice. Elektroinstalacija se izvaja v skladu s pravili ureditve električnih instalacij. Upoštevati mora tudi lokalne predpise. Pomembno je izključiti močno upogibno cev. Tisti, ki je namenjen sproščanju toplega in hladnega zraka, mora biti nameščen v posebni odprtini ali oknu. Električni kabel se vstavi v ozemljeno vtičnico s parametri 220-240 ° C. Pred začetkom uporabe preberite navodila za uporabo klimatske naprave "Balo". Iz njega lahko ugotovite, da bo potrebno občasno očistiti napravo. Pred temizvlecite vtič iz vtičnice. Uporaba v postopku ne sme biti topila, bencin ali kemično aktivna sredstva. Da ne bi poškodovali človeka zaradi električnega udara, ni priporočljivo vplivati ​​na vodo z vodo iz cevi ali pipe.

  Ocene blagovne znamke BPPC-09H

  Preden odidete v trgovino, preberite preglede balzama Balo. Omenjeni model ni izjema. To je brezžična naprava, ki deluje na okolju prijaznih hladilnih sredstvih. Kot dodatno prednost lahko ugotovimo prisotnost avtomatskega izhlapevanja kondenzata. Klimatska naprava lahko deluje na več načinov:
 • prezračevanje;
 • ogrevanje;
 • hlajenje;
 • drenaža.
 • Ohišje ima priročno nadzorno ploščo. S krmilnikom lahko spreminjate hitrost in način delovanja. Mnenja o klimatski napravi "Ball" pravijo, da ima model veliko prednosti. Med njimi potrošniki razlikujejo:
 • udobje skladiščenja;
 • preprosto upravljanje;
 • enostavnost uporabe.
 • Pri prvi funkciji je opremljena s kompaktnimi splošnimi dimenzijami. Krmiljenje izvaja krmilnik načina. Za spremljanje dela boste lahko videli tudi signale indikatorskih svetilk, ki se nahajajo na vrhu ohišja. Vsi potrošniki, ki so že uspeli uživati ​​kakovost opisane tehnologije, upoštevajte, da je pomembno, da se pred odhodom v trgovino seznanite s pregledi klimatskih naprav "Ball". Omogočajo vam razumevanje prednosti in slabosti tega inali drug model. Ballu BPPC-09H ima na primer reverzibilno zasnovo, ki omogoča, da se kanal preuredi z leve proti desni. Ventilator lahko deluje pri dveh hitrostih. Po mnenju potrošnikov je tehnika primerna tudi zato, ker je polnilo rezervoarja kondenzata mogoče najti na indikatorju. Namestitev te opreme je enostavna. Klimatska naprava je namenjena za prostore, katerih površina doseže 26 m 2. Prenosni model, po besedah ​​potrošnikov, je prav tako dober, da ga je mogoče namestiti v stanovanjsko hišo, katere fasada ni mogoče spremeniti, ker je stavba arhitekturna vrednost. Torej stacionarnega modela ni mogoče premakniti iz ene sobe v drugo.

  Ocene modelov BPHS-12H

  Ko se seznanite s klimatsko opremo proizvajalca Balo, bodite pozorni na model BPHS-12H, katerega strošek je 10600 UAH. Tehnološko je v primerjavi z zgoraj opisanima. Ima konstrukcijo za vzorčenje zraka, ki zmanjšuje hrup, kot tudi samodejni način in udoben način mirovanja. Set ima nadzorno ploščo, ki omogoča nastavitev trenutnega časa. Recenzije o balzamu "Ball" pravijo, da njegovo delo pomaga pri čiščenju zraka iz:
 • slabih vonjav;
 • dim;
 • prah.
 • Možnost vklopa in izklopa je zagotovljena s časovnikom za 24 ur. Zaradi tega je delovanje opreme bolj udobno.

  Navodila za daljinski upravljalnik

  Daljinski upravljalnik ima daljinski upravljalnik s številnimi gumbi na sprednji strani. Da, ki ima oznako "SWING", vam omogoča, da vključite gredi lopute. Če želite uporabiti način nočnega spanja, pritisnite gumb SLEEP. Za izklop prikaza notranje enote uporabite gumb DIMMER.
  Če želite nastaviti čas, uporabite tipko CLOCK. Za vklop načina nastavitve časovnika pritisnite ON. Klimatska naprava "Balo" ima tudi gumb SUPER, s katerim lahko zagotovite intenzivno delo naprave pri maksimalnem hlajenju do 18 ° C.

  Kode napak klimatske naprave

  Med delovanjem opreme se lahko na zaslonu pojavijo napake "krogle". Če vidite številko 1, bo prikazana poškodba senzorja temperature zraka. Slika 2 prikazuje okvaro temperaturnega senzorja uparjalnika. Trojka na zaslonu je izhlapevanje uparjalnika. Če imate težave z napajanjem, boste videli sliko 6. Kompresor je preobremenjen s številko 7. Signal osem kaže, da se motor ventilatorja ne obrne.

  V zaključku

  Talne različice klimatskih naprav imajo lahko dva bloka, od katerih je eden notranji, drugi - zunanji. Prva se nahaja v bližini tal. Njegova namestitev vključuje povezavo z zunanjim delom stavbe. Ponavadi je nameščen na steno ali na streho s pomočjo nerjavnih nosilcev. Če ste se tudi odločili za takšno tehniko, morate razmisliti o več modelih. Med drugim je trg opremljen s klimatskimi napravami Ballu.

  Sorodne publikacije