Daedski artefakti v Skyrimu: Babbagej

Osebje Vaabjajekja v Skyrimu je močan artefakt daedrich. S pomočjo tega lahko sovražnika preprosto spremenite v granato, pene, zamrznete ali jo udarite s strelo. Kljub temu lahko osebje igra zlo s svojim lastnikom. Želite vedeti, zakaj? Potem preberite ta članek do konca.

Opis

Ko je princ Dadra Sheogorat ustvaril to osebje, je v njem vgradil vse svoje najslabše lastnosti. Od takrat se je artefakt pojavil na različnih koncih Nirne, hvalil je svoje lastnike na podstavku slave ali jim odvzel življenje. Tudi Dovakin lahko tvega in poskuša omejiti moč te palice.
Iz videza Vabbjaka v "Skyrim" ni poudarjeno nič posebnega. Edina stvar, ki mu takoj ujame oči, je njegova finesa, ki je nastala v obliki obraza, na katerem se je groza groze zamrznila. Vendar pa osebje ni cenjeno zaradi lepote, ampak zaradi posebnega premoženja, ki ga ima. O tem bomo nadalje razpravljali.


Posebni učinek

Kot vsak artefakt jelenov, je Vabbjajk obdarjen z močno magijo. Omogoča mu, da vsiljuje celoten naključni učinek, od transformacije v majhne glodavce in konča s pepelom. Težava je v tem, da nikoli ne morete predvideti učinkov uporabe palice vnaprej. Na primer, lahko zlahka ozdravi nasprotnika, ga naredi nevidnega ali pokliče svojo stransko stran. Z drugimi besedami, ta artefakt morate uporabljati zelo previdno.

Pridobitev

Obstaja posebna naloga, ki vam bo omogočila, da dobite Vabbajek v Skyrim. Iskanje se imenuje "Mad Mind", in ga izda Dervinin, ki živi v Samoti. Fant je izgubil svojega gospodarja in vas prosil, da mu pomagate pri iskanju. Strinjam se


Iz potovanja boste morali pasti v krilo Pelagije, ki se nahaja v palači samote. Ko boste to naredili, boste dobili Vabbajaka, vendar se naloga ne bo končala. Osebje boste morali uporabiti za zdravljenje Pelagije, ki je g. Dervenin. Naredite to tako:
  • Ustreli palico v Pelagiji. Na ta način mu boste dali zaupanje.
  • Pelagia Vabbajak in nato ustrelila svoje nočne more. To bo uničilo slabe sanje.
  • Ubijte stražarje, ki so na nasprotnem robu arene. To bo rešilo Pelagijo pred paranojo.
  • Ko se lotite teh nalog, vas bo Shegorath vrnil v materialni svet, Vabbajek pa bo ostal v vašem inventarju. Vzemite zdravje, vendar ne pozabite na varnostne ukrepe.

    Sorodne publikacije