SAMInside: Kako uporabljati program

Zdaj obstaja toliko programov, ki jih ne boste razumeli v vsakem od njih. Dobro je, da je internet napolnjen z vsakodnevnimi koristnimi nasveti in navodili za takšne situacije. Torej ni več težko najti odgovora na vprašanje, kako uporabiti SAMInside, kaj je program in zakaj je namenjen.

Zakaj?

Če ste pozabili geslo, ga znova zaženite. V tem primeru lahko uporabite različne vrste programov, vključno s tistimi, o katerih bomo govorili. Najprej pa poskusimo razumeti, kakšni so njeni cilji in cilji.Na internetu se pogosto pojavljajo besede, kot je "krekiranje gesel", ki na splošno, čeprav prenaša glavno nalogo uporabnika, še vedno zveni ostro. Hekiranje je nekaj kaznivega in iščemo zakonite načine za obnovitev gesel za Windows. Čeprav v resnici boste še vedno sodelujejo v "spyware" operacijo za taksist in varanje sistema.

Komu?

Znanje o uporabi SAMInside lahko potrebuje vsakdo. Tudi navaden neizkušen uporabnik, ko se sooči s problemom, lahko nadaljuje z dostopom do navodil. Obstaja veliko razlogov, zakaj morate zaradi katerega razloga prekiniti geslo. Najpogosteje gre za običajno pozabljivost, ki pritegne nekatere uporabnike.

O programu

SAMInside je profesionalni pripomoček, ki pomaga obnoviti gesla za različice operacijskega sistema Windows od NT do "Seven". To je hiter način za posredovanje gesel. Program podpira 10 načinov za uvoz heš in nekaterih vrst napadov.
Utility ne zahteva namestitve.lahko obnovite geslo z različnimi kodirami z uporabo znakov in registrov. Nekateri komponentni programi dostopajo do registra sistema in lahko delajo z njim, da izločijo hasheove.


Preverjanje pristnosti

Preden se naučite uporabljati program SAMInside, si morate ogledati nekatere ključne koncepte, ki vam bodo pomagali bolje razumeti algoritem takih pripomočkov. Torej, kako se zgodi identiteta uporabnika? Vnesete uporabniško ime in geslo, ki sta povezana z računom. Če je pravilna, potem sistem "daje dobro". Preverjanje se izvede z ujemanjem vnesenega gesla s tistim, ki je v sistemu. Če govorimo o lokalni avtentikaciji, potem pa o njenem mestu na osebnem računalniku, če je omrežje - potem je omenjen poseben strežnik.

Encrypt

Seveda se na prvi pogled zdi, da je dovolj, da se najde prostor na računalniku ali strežniku, kjer je koda shranjena in jo dobimo od tam. Dejansko je stanje nekoliko bolj zapleteno. Seveda so vsa gesla šifrirana. Ta možnost gesla se imenuje hash ali hash funkcija.
Krivda stvar je, da se način shranjevanja šifer ne more a priori dekodirati. Algoritem je enostranski in čeprav v resnici ne označuje hash funkcije, gesla ni mogoče prepoznati. Hash je vedno predstavljen z zaporedjem dolžine 16 bajtov. Vse to nakazuje, da sistem ne dešifrira gesla, ampak primerja zgoščenke obeh vnesenih vrednosti. Če se funkcija ujema, je preverjanje pristnosti uspešno.

Zlo

Ta strašna beseda tudi prestraši mnogenekdo naredi velikega hekerja. Tako ali drugače je sinonim za besedo "izbor" in zato ne nosi vedno ničesar kaznivega, ampak le opisuje proces. Če želite izbrati gesla, morate vedeti, katere funkcije šifriranja so šifrirane. Posameznik tega ne more storiti, za to poskuša ugotoviti, kako uporabljati SAMInside 270.0.
Pravzaprav je postalo jasno, da so lahko gesla neskončno, ker obstaja ogromen znesek. Zadovoljstvo je, da število gesel ni neskončno, sodobni programi pa lahko v sekundi štejejo milijone kombinacij. Kot smo že omenili, SAMInside deluje tudi z več desetimi metodami napada. Te metode pobiranja gesel pomagajo tudi hitreje doseči želeni rezultat.

Kako začeti

Že vrsto let je bilo izdanih veliko različic programa. Kako uporabljati SAMInside 270.1? Glede na prejšnje spremembe ni razlike, zato upoštevajte univerzalni priročnik. Lahko prenesete pripomoček iz uradne strani. Obstaja tudi forum za razpravo o programu in morebitne težave, ki jih povzročajo uporabniki. Aplikacijo lahko prenesete tudi iz drugih spletnih mest tretjih oseb. Na splošno ni razlike in uporabnik prejme isti program. SAMInside podpira več jezikov. Vključno z ruskim, kar seveda močno olajša delo.
Preden začnete delati s programom, morate prenesti vse njegove račune. Pripomoček z lahkoto identificira datoteke SAM in SYSTEM v registru, jih uvozi in različice s ključem. Deluje s postopki LSASS in Sheduler z uvozom podatkovnih baz tretjih oseb. Obstajajo določene omejitve. Na primer,podatkovne baze ne uvozi iz oddaljenega računalnika. Čeprav lahko prek zgoraj navedenih postopkov prenese podatke iz lokalnega računalnika. Edina stvar, ki je ne smemo pozabiti, so pravice upravitelja, brez katerih je celoten proces nemogoč.

Job

Ko uvozite, morate podati pot do datotek. Ko se vsi podatki prenesejo v aplikacijo, lahko z njo začnete delati. Pripomoček deluje z dvema tipoma hashov: LM in NT. Čeprav, če ste točno ugotovili, da je šifrirano geslo prva možnost, potem iz nje in morate poiskati kodiranje.

Napad

Kot smo že omenili, pripomoček deluje z več metodami napada. V slovarju obstaja različica običajnega in hibridnega napada, maska, zaporedni pregled, tabele. Nastavitve tukaj so zadovoljne s prilagodljivim. Na primer, lahko uporabite napredne možnosti iskanja za slovarski napad: besede, ki so napisane dvakrat, z obratnim vrstnim redom črk, izključujejo določene znake ali določajo velikost gesla. Preverite lahko tudi svoje uporabniško ime, zgodnja najdena gesla, kombinacije in iste znake. Edina stvar, ki pri tej metodi ni, je preverjanje zamenjave postavitve v latinici ali lokalizirano. Slovarje lahko uporabite naenkrat, poiščite zbirko z lahkoto na pripomočkih spletnega mesta.
Če se uporablja hibridni napad, se znaki v nastavitvah dodajo levo ali desno k besedam. Če ne veste, kako uporabljati SAMInside in vse razpoložljive možnosti, je bolje, da se naučite celotne terminologije za učinkovito dešifriranje gesla. Če uporabimo metodov zaporedju, nato pa v nastavitvah določimo nabor znakov za izbiro. Določite lahko dolžino šifre ali območja. Obstaja tudi priložnost za delo s sekvenčnim pregledom na različnih sistemih. Če uporabite napad na masko, morate parameter vnesti s kodo. Metoda se uporablja, če domnevno zapomnite svojo kodo. Na primer, vsebuje samo številke ali latinske črke itd. Določite lahko tudi največjo dolžino šifre in vsakega simbola za dodajanje maske. To se zgodi, če se spomnite lokacije posebnega značaja. Če ne razumete, kako uporabljati SAMInside 270 rus, potem zadnja metoda ni ravno za vas. Napad na tabele je potreben, če je geslo šifrirano za hash LM. Za izdelavo tabele morate uporabiti posebno datoteko. Če želite to narediti, se morate najprej seznaniti z orodjem rainbowcrack. Ker predizbirni napad traja dolgo časa, tako da so že prejeti podatki shranjeni, vendar ne iščejo, jih je mogoče shraniti v tabelo Rainbow. Kljub temu, da ta metoda za neizkušene uporabnike ni lahko razumeti, velja za najbolj učinkovito in hitro.

Sklepi

Razumevanje, kako uporabljati SAMInside 263.0, ni enostavno. Kljub dejstvu, da vam bodo nekateri strokovnjaki povedali, da je to mogoče tudi za neizkušene uporabnike, ne morete verjeti. Vsi ljudje imajo različne ravni znanja. In če pokličemo neizkušene uporabnike tistih, ki vsaj vedo, kaj je računalnik, potem je ta izjava resnična.
Ampak čeGre za tiste, ki težko najdejo datoteko, ki se nahaja na sistemu, ali pa še nikoli niso slišali za register, za njih je vprašanje, kako uporabljati SAMInside, lahko zelo težko. Na splošno korist ni res preveč zapletena. Preden začnete z delom, morate razumeti, kaj je najbolj primeren za vas in katere možnosti lahko izbirate. Čas za izbiro gesla je lahko od ene minute do nekaj dni - vse je odvisno od šifriranja.

Sorodne publikacije