Dragon Age Origins "Dead Castle": prenašanje naloge

Izziv Dragon Age Origins "The Dead Castle" je za mnoge igralce neizprosen izziv. Nekateri ne vedo, kaj naj storijo med avanturo, drugi mimo tega poslanstva, tretji pa trpijo zaradi napak. V tem članku lahko najdete izčrpne informacije o tem iskanju z opisom vseh težav in ugank.

Kako se lotiti naloge

Najprej je treba opozoriti, da naloga Dragon Age Origins "Dead Castle" pogosto poteka pri igralcih, saj jo je mogoče vzeti samo na skriti lokaciji v globinah. To območje se imenuje Dead Dive in je izjemno, ker se ne odpre takoj. Vstop v igro je igralcu na voljo šele potem, ko je v Tegra Ortanu našel Brankin dnevnik. Ta tema se lahko obravnava kot ključna naloga, saj brez nje ne bo mogoče niti poskusiti opraviti misije. Nagrada za izvedbo bo poln oklep Legije mrtvih zmajevih kosti, ki daje dobro obrambo. Lahko ga nosite na protagonistu ali pa ga dajte nekomu od tovarišev.


Kako začeti

Poslanstvo v Dragon Age Origins "Dead Castle" se aktivira samodejno po iskanju dnevnika. Igralec mora biti pripravljen na izvedbo, ker skrita lokacija skriva veliko število nasprotnikov. Za dokončanje naloge bo uporabnik moral poiskati štiri dele Legije mrtvega oklepa, ki bo kasneje postal nagrada. Treba je opozoriti, da je nagrada precej simbolična, ker se vojaki te čete še vedno borijo s temačnimi temami vTrdnjava Bonamarque. Prvi predmet iskanja bodo čevlji. Da bi jih dobili, bodo morali pomagati Legiji v bitki s sovražniki na vhodu v nekdanjo trdnjavo gnomov. Potem bi morali iti skozi tunel skozi vrata. Takoj na izhodu lahko vidite velik sarkofag, v njem pa bo prvi del oklepa. V trdnjavi je priporočljivo, da je zelo pozoren in ne pozabite nenehno uporabljati funkcije ohranjanja. Dragon Age Origins prehaja skozi številna neprijetna presenečenja v izzivu mrtvega gradu.


Nadaljevanje iskanja

Po prejemu zagona mora igralec najti še tri predmete, da dokonča Dead Age Origins Dead Castle. Rokavice lahko najdejo igralca v sobi, kjer je kip gnoma, vendar je priporočljivo, da se premaknete previdno. Kip vdihne ogenj, če stopite na ploščo z aktiviranjem pasti. Plamen razbremeni veliko zdravja, zato je prvi bolje poslati najmočnejšega zaveznika. Prsni oklep se skriva tudi v sarkofagu, vendar na drugi lokaciji. Skrbijo jo okostja in jim jih naredi Gorko-poslanec. Ni problemov s čiščenjem lokacije, ker bo igralec te naloge večkrat obravnaval bitja teme. Zadnji element bo čelada, ki jo je najlažje najti. Dovolj je, da igralec odide v svetišče Legije, gre do oltarja in pobere pravo stvar. Nihče je ne varuje, toda ta težka naloga se ne konča. Štirje objekti bodo odprli dostop do nove lokacije, ki bo določena v osebni kodi.

Boj s šefom

Hyde z"Dragon Age Origins" Dead Castle bo uporabnika pripravil za glavni test. Vsi štirje deli oklepa so odprli pot do zaprtega prostora v nekdanji utrdbi škratov. Dovolj je, da igralci dosežejo središče predora, ki vodi do maternice - glavnega sovražnika v Bonamarreju, in nato vzamejo zadnji element oklepa Legije mrtvih. Imajo emblem kasti, preprosto jih lahko poberemo, razporedimo in odidemo. Če se želite preizkusiti v moči, se lahko borite s šefom, toda preden se odločite za ključ. Odpre vrata na ozemlje, kjer se nahaja bitje. Najdite pravi artikel v najbolj južni sobi, nedaleč od legionarjevega oltarja. Bitka ne bi smela biti preveč zapletena, če so vsi njeni sodelavci pravilno uporabljeni. Za zmago lahko dobite dobre predmete in majhno količino zlata, ki v igri nikoli ne postane nepotrebna.

Dokončanje naloge

Za dokončanje naloge je potreben celoten sklop Legije mrtvega oklepa v iskanju Dragon Age Origins "Dead Castle". Igralec bo moral iti znova v že oblečeno sobo v sobi, kjer je prej našel čelado. Na oltarju bo relikvija, ki jo lahko aktivirate le v oklepu. Akcija bo vodila do pojava skrivnostne sence, ki se bo morala boriti. Za zmago ne bo nobenih nagrad, vendar je akcija potrebna za dokončanje naloge. Koda bo prikazala zmagovalni vnos. Po tem lahko greste v diamantne dvorane. Pre-player ne sme pozabiti datiZnak kaste mrtvih za skrbnike. Potem bo v desnem krilu Diamond Halla prisotna knjiga spomina. Šele potem, ko je ta naloga zaključena in bo v dnevniku označena kot končana. Pot ne bo mimo, ampak nagrada je vredna, potovanje skozi utrdbo Bonammar pa odpira nove strani zgodovine škratov.

Možne napake

Težava z Questom "Dead Castle" je daleč od novic za igralce, veliko uporabnikov se sooča z njo. Napaka je v tem, da je zadnji sarkofag, kjer je skrivnost emblema kasti, potem ko zbirka štirih delov oklepa ni aktivna. Če ne zberete celotnega niza, potem naloge ni mogoče dostaviti. Žal ni optimalne rešitve za ta problem. Kot smo že omenili, se igralci na lokaciji Dead Dive pogosto bolje držijo. Vračanje v prejšnje datoteke lahko pomaga pri tem. Najprej poskusite zapustiti lokacijo, shraniti in zapreti igro. Pri naslednjem vnosu lahko ugotovite, da se napaka izhlapi, in s sarkofagom lahko sodelujete. Ta metoda je najučinkovitejša, če pa se ni nič zgodilo, potem ni vredno skrbeti. Celoten sklop Legije mrtvih lahko dobite poleg Awekening.

Sorodne publikacije