Kje dobiti orichalkovoy rude?

Igre "peskovnik" združujejo elemente žanrov, ki se razlikujejo med seboj. Igralcu dajejo popolno svobodo do gradnje stanovanj in ubijanja šefov. Večina dejanj zahteva nekaj sredstev, ki jih igralec pridobi v procesu raziskovanja sveta. V projektih, kot je Terraria, je eden ključnih ukrepov iskanje in pridobivanje rude. To iskanje je zapleteno zaradi dejstva, da bo raziskovalec napadel pošasti in druge prebivalce podzemlja. Pogosto mora igralec teči po laseh od smrti, da dobi želeno rudo za lastne potrebe. Rude in redki kamni se pogosto uporabljajo za ustvarjanje orožja in oklepov, ki so potrebni za preživetje.

Videz orichalovoy rude

Po premagal šef, stene mesa svetu gre v način hardmod. Obstajajo nove pošasti in šefi, odpirajo se nove možnosti za izdelavo in gradnjo, igra postane težja in zanimiva. Hardmod način je zahtevana faza za prehod Terarija (kar pomeni ubijanje vseh šefov).


Da bi preživeli v začetnih fazah tega načina, je treba novi oklep tesno opremiti. Glede na vaš svet - z izkrivljanjem ali z Crimson, morate uničiti demonske ali krvave oltarje, ki ste jih večkrat srečali v neprijaznih biomih. Razpadejo s pomočjo "Nagitera", ki izhaja iz mesa. Dovolj je, da uničijo tri oltarje, tako da se v igri pojavijo vse potrebne rude (tip je odvisen od popačenja /krimsona):
 • Uničenje prvega oltarja dajekobalt /paladij.
 • Drugi oltar je mitril /oryhalalk.
 • Tretji oltar je adamantit /titan.
 • Iskanje rude

  Zastavljamo vprašanje: "Kje iskati orichalovuyu rude v" Terrariya "? Po uničenju drugega oltarja v debelini zemlje bodo uvedene nove rude, oziroma bo orichalk v svetu, kjer je Crimson. Najpogosteje jo najdemo v kamniti plasti in spodaj, brez pekla, ki ima vijoličasto barvo, zaradi česar je z lahkoto ločljiva od vseh drugih nahajališč, na žalost pa je ruda podvržena instrumentu z ekstrakcijo 110% ali bolje. z uporabo paladijevega pikaksa ali vaje.

  Za kaj je potrebna?

  Orikhalkovuyu igralci rude se vedno topijo v palice, da zdrobijo oklep, orodje in orožje. Naredite prvo stvar orkhalovoy nakovalo, kot le na to lahko pohabljene opreme iz aristokratske. Na tem nakovalu so ustvarjeni predmeti, ki kličejo mehanske šepe. Analog nakovala lahko služi kot mitološko nakovalo.

  Sorodne publikacije