Telefonska koda 499. Kdo?

Kdo je 499? Državljani, ki so navajeni, da pokličete prestolnico, vnesete prvo številko 495, včasih pozabijo, da ima Moskva še eno telefonsko kodo. Ogromno število prebivalcev belega kamna ni imelo dovolj telefonskih številk, ki so se začele ob štirih in devetih. Zato je dodana dodatna koda, kjer je kraj zadnjih petih vzel še devet. Zdaj je jasno, katera koda 499. Mestna mesta v Moskvi. Mnoge moskovske stacionarne sobe morajo zdaj klicati.

V mirovanju. Kaj je to?

Kljub dejstvu, da vsi uživamo prednosti obdobja visoke tehnologije, nekateri osnovni koncepti na področju komuniciranja za mnoge ostajajo nejasni. In čeprav je telefon zdaj skoraj vsak otrok, daleč od vseh odraslih lahko dajo jasen odgovor na vprašanje, kaj je to.


"Daleč zvok" ali "glas od daleč" - to je natančno prevedeno iz starogrške besede "telefon". To pomeni, da imamo opravka z nekakšno napravo, ki zaznava in prenaša zvoke na daljavo, zlasti človeški jezik. Danes je to posledica elektromagnetnih signalov, ki so spremenili neposredni zvočni signal, ki se je uporabljal v preteklosti. Stacionarni pomeni telefon (ali žični ali brezžični), ki je priključen na telefonsko linijo. Prednost slednjega - sposobnost za delo in brez elektrike.

Kako poklicati?

V številu ruskega fiksnega telefona deset številk. Če ga pokličete, morate najprej poklicati kodo mesta in nato številko naročnika. V kodahregionalna središča 3 številke. Na primer, v Moskvi je koda 499. Na čigav delež je padla, da bi živela v ruski provinci, uporabite petmestno kodo znotraj območja. ++ 7 - takšna telefonska številka Ruske federacije. Kliče se pred kodo mesta in naročniško številko, pred klicem iz tujine pa pred številko mobilnega telefona. Da bi dobili dostop do mednarodne povezave države, iz katere prihaja klic, namesto, da ++ kličete predpono 00. Na primer, ko kličete v moskovsko stanovanje ali institucijo iz tujine, morate poklicati 007, nato pred številko naročnika kodo mesta 499. Tisti z mednarodnimi izkušnjami Klici so odlični, vedo, katere številke pripadajo določeni regiji. Navedene so v tabeli.

KodaRegija+0

26)
Neuporabljeni, prej rezervirani za medplanetarna komunikacija+1Kanada in Karibi. Združene države so seveda tudi prva številka+2Grenlandija, kot so Madagaskar in Afrika


)+5Uporablja ga Mehika, Kuba in Južna Amerika+6Ta oznaka označuje Jugovzhodno Azijo, Avstralijo in Oceanijo


71) +7Prej je bila celotna Sovjetska zveza in po njenem zlomu sedem v Rusiji, Južni Osetiji, Abhaziji in Kazahstanu+8Vzhodna Azija+9Z izbiranjem devetih imenujejo Mongolijo, Bližnji vzhod in Južno Azijo

Preprosto različne kode

Sodobno življenje je običajno kodirano z vseh strani. Tukaj je le nekaj primerov:
  • Vsi vemo, da črtne kode berejo skenerji iz blaga v trgovinah večkrat na dan.
  • Telefonska koda. Kaj je koda mesta 499? Kot je navedeno zgoraj - Moskva.
  • Kodne številke označujejo regijo v številkah avtomobila.
  • Vsak podjetnik pri registraciji pri davčnem organu prejme statistično kodo. Obvešča o specifični smeri delovanja vsakega podjetja.
  • In tako naprej. Najdete lahko veliko zanimivih informacij, ugotovite, katera koda je 499. Najpogosteje so številke povezane s telefoni mesta Moskve. To je treba zapomniti, snemanje telefonsko številko nekoga težav.

    Sorodne publikacije