Poiščite dvojno pero na jezeru Honric

Iskanje dvojnega peresa v Skyrimu postavlja veliko igralcev v slepo ulico. Ta točka je potrebna za iskanje "Pursuit" od cehov tatov, toda iskanje ni tako enostavno. Sam artefakt leži na dnu jezera Honrik in na zemljevidu ne nosi nalepke. Zato morajo igralci sami poiskati lokacijo. Za reševanje te naloge bo pomagal ta mali vodnik.

Začetek iskanja

Med opravljanjem krivde tatovi »Preganjanje« mora vaš junak obiskati posestvo Riftweed. Do tja lahko pridete samo skozi zadnja vrata, vendar jih varuje Wald - stražar Mercerja Freya. Vex vam bo povedal, da ta lik dolguje Maven Black Veres, in da vam je zamudil brez težav, da bi vrnil dolg.


Iskanje peresa

Za začetek, pojdite do piva in Jade Tavern in poiščite Maven Black Veres. Če ste prečkali glavno linijo parcele in dali bratu Rifthen Buri, potem boste našli ta lik v gradu Jarl. Ženska bo povedala, kaj je Waldu zaupalo nalogo prevoza blaga. Toda stražar čolna se je utopil, z njo in dragocenim predmetom - dvojnim peresom, ki je zdaj ležal na dnu jezera Honrik. In da je Mavena oprostil dolg Walda, moraš najti predmet. Vendar to ne vodi k nalogam označevanja, kar povzroča težave igralcem. Pravzaprav je vse enostavno. Jezero Honrik je največji rezervoar, ki se nahaja tik za vrati Rifthen. Če želite najti artefakt, pojdite do hleva in pojdite na jugozahod, dokler ga ni večpridite na obalo. Ob jezeru je velika ladja, ki jadra do nje. Ko pridete do krme, poglejte posestvo "Zlatotsvit". Poleg hiše je še ena podobna ladja. Na pol poti do dna jezera Honric boste našli poplavljeno ladjo.


Ko ste se približali, boste videli železni sef, v katerem je iskani artefakt zaprt. V bližini čolna je več plošč z ribami, ki ubijajo jajca. Zato morajo igralci alkimistov piti napoj "Vodni dah", tako da je dlje pod vodo. Sef je zaklenjen na ključavnici razreda "Master", zato ga vzemite. Inside boste našli želeni artefakt, in poleg tega, in majhno količino zlata.

Dokončanje naloge

Ko vzamete dvojno pero, pojdite v Maven in ji vrnite artefakt. Ona bo dal potrdilo, ki ga je treba pripisati Wald. Pojdite na zadnja vrata Riftweelda in počakajte, da se stražar vrne in govori z vami. Če grad odprete pred prihodom, vas bo stražar napadel. V tem primeru jo lahko pomiri urok »pomiritve«. Daj Waldu potrdilo. V zahvalo mu bo predal ključe zapuščine in odprl zadnja vrata. To dvojno iskanje peresa bo končano in boste lahko nadaljevali svoje pustolovščine.

Sorodne publikacije