Power4Gear Entertainment - Kaj je to?

Programi na računalniku precej. Ni jih lahko razumeti. To zahteva preglede in druge opise programske opreme. Asus je za prenosne računalnike izdal aplikacijo blagovne znamke Power4Gear, ki upravlja porabo energije. Pri proučevanju zmožnosti tega programa se boste verjetno vprašali: "Power4gear Entertainment - Kaj je to?" Odgovor je očiten: to je eden od štirih načinov porabe energije.

Razlika

Lastniki prenosnih računalnikov Asus niso seznanjeni s tehnologijo Power4Gear. V številnih različicah in modelih ima različna imena. Programska oprema je bila ladja za dolgo časa, skupaj z drugo programsko opremo na laptop. Torej, po nakupu naprave, boste morali namestiti lastniške sistemske programe, ki so na plošči v kompletu.Med drugim so na grafični kartici gonilniki, zvočni "les", različni pomembni sistemski programi. Obstaja tudi manj pomembna programska oprema, kot so opombe, spletna kamera, multimedijski dodatki in različni pripomočki. Ločeno bi rad pozoren na program Power4Gear Entertainment. "Kaj je to in kaj je treba storiti?" - Ponavadi prosim igralce. Nekateri menijo, da vam programska oprema omogoča izboljšanje igre in delo na produktivnosti. Pravzaprav, pred nami, ločeno, program Power4Gear in eden od njegovih načinov - zabava.

Zakaj?

Torej, prej je bil ta program imenovan preprosto Power4Gear, zdaj pa ga dopolnjuje beseda Hibrid in upravljanje napajanja naprave. Po mnenju večine uporabnikov to bistveno vpliva na delo prenosnika. Da, zahvaljujoč programu, lahko dosežete minimalno porabo energije prenosnika. Procesor začne včasih porabiti manj energije. Kdaj?naprava deluje na želeni ravni zmogljivosti.


Na splošno je taka porazdelitev še posebej pomembna, ko je nož odklopljen. Da bi zagotovili, da baterija ni izpraznjena, vendar je bilo delo s sistemom udobno, morate uravnotežiti porabo energije. Hkrati bo koristna taka razporeditev sil in delo iz mreže.

Analogi

Seveda je v samem operacijskem sistemu prototip Power4Gear Entertainment. Kaj vedo, in tisti, ki so vsaj enkrat uporabljali vgrajeno napravo za uravnavanje porabe energije Windows. Ampak to je precej "slabo". Zato fleksibilnost uporabnika ni na voljo. Da bi nadomestili standardna orodja Windows, proizvajalci prenosnih računalnikov uveljavijo svojo blagovno znamko. Imajo več možnosti, funkcij in funkcij.

Tehnologija

Proizvajalec je na uradni spletni strani objavil glavne prednosti Power4Gear Entertainment. Prevajanje celotnega besedila je na splošno zapleteno in smiselno le, če programska oprema temelji na isti tehnologiji in je namenjena podaljšanju življenjske dobe baterije za 20%. Zahvaljujoč takemu izumu bo mogoče prilagoditi hitrost čipa, pri tem pa podaljšati življenjsko dobo baterije. Na začetku je bilo načrtovano, da ima osem načinov, ki bi jih lahko postavili z enim klikom. Nekateri prenosniki so dobili tudi poseben gumb za sinhronizacijo s to programsko opremo. Proizvajalec je zagotovil način za igre, poslušanje glasbe, gledanje DVD-jev, dokumentacijsko delo itd.

Začetne različice

Preden so uporabniki ugotovili, da gre za Power4Gear Entertainment, je opis programa vzel veliko časa. Prva različica je majhnaPreprost vmesnik, brez lepih animacij in ikon. Okno regulira vse profile, ki so individualno prilagojeni za več parametrov.
Po namestitvi Power4Gear na prenosnem računalniku imajo standardne kontrole dodatne kontrole. Čeprav je bila večina možnosti programske opreme posebna alternativa standardu, so jih dopolnili z nekaterimi bolj ožjimi nadgradnjami.

Izboljšano

Po izdaji drugih različic Power4Gear. Hibrid je mogoče celo prenesti in namestiti na stacionarni računalnik, vendar programska oprema ni delovala, ker je bila zasnovana samo za izdelke z blagovno znamko. Potem so vsi poskušali razumeti, da je to Power4Gear. Opis Zabava in drugi načini delovanja so postali dostopni in enostavni, posodobljeni program - včasih lepši. Dobila je lep vmesnik, čeprav je ostala podobna standardnim funkcijam sistema. Če je prenosnik napajan z baterijo, ga lahko konfigurirate za profil z določenim svetlobnim indikatorjem, včasih v način mirovanja, preden se zaslon zatemni. Na zavihku »Napredno« so funkcije še več. Tu lahko izberete načrt porabe, parametre, indikatorje itd.

Druga različica

Obstaja tudi druga različica Power4Gear Hybrid. Ima drugačen vmesnik in težko je razumeti, da je zastarel ali ravno prav za druge naprave v podjetju. Na njeni otvoritvi lahko takoj vidite načine. Kaj je to Power4Gear Entertainment, je dovoljeno najti ikono. Postalo je jasno, da je bil način namenjen multimedijskemu zagonu.
Poleg tega je bilo samo 4 načina. Ena visoka zmogljivost, tiha pisarna in baterijaShranjevanje Z izbiro vsakega od njih je bil uporabniku dana možnost, da prilagodi parametre za delovanje beležke iz baterije ali omrežja.

Sklepi

Če vprašate: "Power4Gear Entertainment - kaj je ta program in za kaj?" - takoj morate razumeti, da program s tem imenom ne obstaja. Gre za Power4Gear, aplikacijo za nadzor energije. Zabava je povezana s to programsko opremo. To se imenuje eden od načinov, ki vzpostavlja poseben načrt porabe energije za sistem. Ostali trije načini so High Performance, Quiet Office, Battery Saving. Mimogrede, takoj je treba opozoriti, da je možnost primerna le za prenosne računalnike Asus. To je programska oprema, ki se običajno namesti iz pogona firmware. Čeprav ga lahko namestite na uradni strani podjetja.
Od uvedbe programa (in to je leto 2005) je bilo več izdelkov te vrste sproščenih od družbe Asus. Med seboj so se razlikovali od vmesnika in nekaj možnosti. Prej je bilo do 8 načinov, zdaj pa lahko izberete štiri, v nekaterih različicah pa dva. Na splošno se program ne razlikuje veliko od standarda, ki je na voljo v operacijskem sistemu Windows. Prva različica je bila neuspešna. Ni bilo mogoče razširiti, ustvariti njegove profile. Kasneje, skupaj s posodobitvami, se izboljša videz programa, pojavijo se vedno bolj priročni načini in prilagoditve. Prav tako je bilo mogoče ustvariti lastno različico varčevanja z energijo.
Najnovejša različica programa je postala še širša. Torej, v nekaterih igralnih modelih s to programsko opremoprilagaja in prilagaja hitrost hladilnikov, ki krmili hladilni sistem. V prejšnjih različicah med glavnimi načini so bili štirje: pisarniški, multimedijski, igralniški in prihranki. Prvi dovoljenje za delo z dokumenti in pisarniški programi, vendar hkrati prihranite baterijo za dolgo časa. Med igrami je bilo treba vključiti High Perfomance - načrt, ki je izkoristil največ procesorja in grafične kartice za boljšo igralno zmogljivost. Zabava je multimedijski način za učinkovito predvajanje videa in glasbe. Običajno je v tem načinu največja svetlost zaslona, ​​drugi parametri pa so zmanjšani. Varčevalni načrt zmanjša zmogljivost prenosnega računalnika, pogojno ga upočasni, tako da baterija "prebiva" čim dlje.

Sorodne publikacije