Hyundai Terraria: Murramass Terrari mač

Muromas v "Terrariya" - Molee orožje, eden najboljših za hardmoda (način, ki je vključen po zmago nad steno mesa), meči. Ima visoko hitrost in šibko zavračanje. Zaradi tega je izjemno nevarno v bitkah z enim mobom in neučinkovito, ko se soočajo z valovi.

Muromas v "Teraria" je modre barve in izžareva zvezde, ko je udaril. Največja učinkovitost meča v "dohadromodnom" svetu doseže v prisotnosti:
 • oblečena na oklep igralca senc;
 • artefakt "Goblin Rokavice" (ki se nahaja v skrinji džungle);
 • za izboljšanje artefaktov + 4% do hitrosti napada;
 • Spremembe inženirja Goblina v "legendarni" kakovosti.
 • Značilnosti meča  Poškodbe škode  19  Škodljivci na sekundo
  )


  60  Možnost kritičnega zadetka  4%


  34) Zavračanje meča  Zelo šibko  Hitrost udarca  Zelo hitro
  48)

  Stroški pri prodaji  54 srebro  najboljša kakovost  ) Legendarni

  Meč se uporablja v kasnejšem kraftu najmočnejšega orožja blizu, da bi ubil šefa zidu mesa - obraz noč. Da bi izboljšali meč, potrebujete:
 • Muromas.
 • Smrt sveta - ustvarjena na nakovalu 10 demonskih ingotov na svetu, okuženih z izkrivljanjem ali Bloody Meatballs - kraftom, podobnim Smrti sveta, vendar se uporablja 10 Crimtanovih ingotov.
 • Zeliščni meč - ustvarjen na nakovalu 12 žirjev in 12 pikih pik.
 • Veliki goreči meč - ustvarjen na nakovalu 20 kovačev kamna pekla.
 • Pri zbiranju vseh 4 sestavin gremo v demonski oltar (svet z izkrivljanjem) ali v krvavi oltar (svet s Krimsonom). Zanimivo je opozoriti na dejstvo, da v enem in istem svetu lahko nekaj ostružemo: bodisi Bloody Meat Cutter, bodisi Death of the Night. Potreben za obrtni meč je določena z biomaso, ustvarjeno med ustvarjanjem sveta: Distortion ali Krimzon.


  Kje najti Muramass v "Terraya"?

  Poiskati Muramassa je mogoče najti samo v podzemeljskih Danih po umoru šefa Skeletona. Meč z verjetnostjo 40% bo v zlati prsi.
  Če želite odpreti prsni koš, potrebujete ključ, ki ga lahko dobite tako, da najdete Danzov polž v ječah in ga ubijete (polž je ustvarjen na naključnem mestu po celotni Danzi).

  Prototip

  Orožje v igri ima zgodovinsko podlago: v XVI. Stoletju je na Japonskem živel mečevalec in kovač Sandzi Muramas, ki je izdeloval meče z istim imenom. Legenda pravi, da rezila, ki jih izdeluje Muramasoy, zahtevajo kri in imajo kultni status zaradi pogostega omenjanja v literaturi. Do danes ni bilo rešenih več kot 40 mečevih mojstrov, od tega so štirje v muzejih, drugi pa v zasebnih zbirkah.

  Sorodne publikacije