Mobilni telefon HTC Desire 601: Funkcije in pregledi

Sodobna oseba je precej problematična, da pobere dober mobilni telefon za vsakdanje življenje. Trg blaga in storitev je poln različnih pripomočkov, vsak ima svoje prednosti in slabosti. Danes bo um predstavljen otroku po imenu HTC Desire 601. Kaj je ta telefon? Katere lastnosti ima? Kako zadovoljni so delo lastnikov naprav? Vse to se bo nadalje obravnavalo. Šele po upoštevanju značilnosti naprave z vseh strani lahko presodite njeno kakovost in zanesljivost. Ali bi morali pogledati Eichtis Dezare 610?

Opis

Za začetek na kratko o tem telefonu. Kaj predstavlja? HTC Desire 601 je sodoben pametni telefon, ki združuje različne funkcije. Ugodna cenovna kategorija, dobre lastnosti in elegantna oblika se odlično dopolnjujejo. Lahko rečemo, da je ta naprava idealna za tiste, ki ne želijo porabiti na telefonu, vendar obstaja želja, da kupite dobro napravo za počitek, delo in študij.

Značilnosti

Seveda je pomembna točka značilnosti vsakega pametnega telefona. Določajo moč in produktivnost pripomočka. HTC Desire 601 ima naslednje značilnosti:
 • plastično ohišje;
 • podpora za delo s samo 1 ali 2 SIM karticami (mikro SIM);
 • teža 130 gramov;
 • zaslon na dotik;
 • podpora za multitouch tehnologijo;
 • diagonalno 45 palcev;
 • 2 kameri - zadnji in prednji;
 • operacijski sistem Android;
 • samodejno ostrenje;
 • prisotnost izbruha;
 • podpora LTE in 4G;
 • GPS /GPRS;
 • procesorska 2 jedra z malo 14 GHz;
 • RAM - 1 GB;
 • vgrajen podatkovni prostor - 8 GB;
 • , ki podpira dodatno pomnilniško kartico do 64 GB;
 • odstranljiva baterija z Li-polimerom;
 • glasovni nadzor;
 • svetlobni in bližinski senzorji;
 • način letenja;
 • razpoložljivost Wi-Fi /Bluetooth.
 • Načeloma te priložnosti nikogar ne presenetijo. Kar zadeva "polnilo" pametnega telefona, lahko rečemo, da je HTC Desire 601 redni predstavnik sodobnih mobilnih telefonov.

  Embalaža in embalaža

  Bodite pozorni na dostavni komplet naprave. Prodaja se v zelo velikih škatlah iz tankega, a zelo trpežnega kartona. Sprednji del paketa prikazuje model kupljenega pametnega telefona in pripomočke na hrbtni strani. Tukaj si lahko ogledate dostavo naprave v ruskem jeziku. Če verjamete napisom na škatli, potem so vsi materiali, iz katerih je izdelana embalaža, okolju prijazni, črke in slike natisnjene s sojinimi črnili.


  V okencu je sam pametni telefon. Pakirano je v posebno plastiko, drži napravo trdno na enem mestu. Pod pripomočkom so vse druge komponente. V polju najdete:
 • polnilnik;
 • kabel za povezavo z osebnim računalnikom;
 • slušalke;
 • garancijska kartica;
 • uporabniški priročnik.
 • V skladu s tem dostavni komplet ni posebej dodeljen. Dejstvo, da je škatla s HTC Desire 601 vse, kar je potrebnonormalno delovanje z napravo. Nič odveč. Ali je treba primer za napravo kupiti samostojno.

  Oblikovanje, ergonomija

  Navzven ta pripomoček tudi ni zelo poudarjen. HTC Desire 601 ima klasičen videz z modernim pametnim telefonom z zaslonom na dotik. Predstavlja ga relativno majhen monoblok z gumbi na dotik in zaobljenimi vogali. Ni drznih oblikovalskih rešitev, samo minimalizem in »klasika žanra«. Videz telefona v nečem spominja na lopato - lahko ga imenujemo pomemben. Vendar sodobni standardi pametnih telefonov še vedno ustrezajo. Ker je velikost pripomočka 1345 x 667 za 99 milimetrov. Tudi teža ni velika, vendar je v normalnih mejah - 130 gramov.


  Ohišje je iz plastike. Videz modela Desire 601 je kot HTC One. Ergonomija naprave je zanimiva. Ni jeder, velikih prostorov, sestavni deli so tesno drug ob drugem. Zbirka pametnih telefonov je kvalitativna. Danes je telefon na voljo v več barvah. V trgovinah je HTC Desire 601 v črni, rdeči ali beli barvi. Ni več barvnega razpona. Vse barve telesa telefona so visoke kakovosti in nasičene. Narejena je iz kovine, ki daje napravi prefinjenost in eleganco. Na dotik plastičnega ohišja je mehka in gladka. Odtisi na pokrovu ostanejo, vendar jih je enostavno odstraniti.

  O kontrolnikih

  Zvočnik z velikim omrežjem se nahaja na sprednji strani pripomočka na vrhu pripomočka. Obstajajo tudi bližinski in svetlobni senzorji, sprednja kamera. To je z njeno pomočjoLahko opravljate video klice ali opravljate klice. Na vrhu naprave je tudi LED. Njegova pomanjkljivost je, da je vgrajena v telefon. Zaradi tega indikator ni viden pod nobenim kotom. Če govorite o LED, potem, ko vklopite omrežje HTC Desire 601, bo goril oranžno. Ko pride oseba v nova sporočila, začne obvestilo o "svetilki" utripati zeleno. V veselje je, da je LED nastavljiv v nastavitvah pametnega telefona.
  Zvočnik se podvaja v spodnjem delu naprave. Nad njim sta 2 dotikalna gumba "Back" in "Home") in HTC napis. Na hrbtni strani telefona je glavna kamera in bliskavica. V sredini zadnje plošče je napis HTC. Izvaja se zelo lepo in neopazno.


  Na levi strani naprave je več ločenih gumbov - to so kontrolniki glasnosti. Desna stran je prazna. Gumb za vklop gadgeta se nahaja na vrhu pripomočka, kar ni najboljši način za odziv na preglede HTC. Na dnu telefona je priključek za priključitev slušalk in polnilnika. Pod pokrovom, ki je zelo blizu telefona, so priključki za povezavo SIM kartic in dodatno pomnilniško kartico. Mnogi pravijo, da se sprva zdi, da HTC Desire 601 sploh ne razume - to je kakovostna rešitev na tem pametnem telefonu.

  Zaslon

  Zdaj malo o tem, kakšne so pozitivne in negativne strani v telefonu, ki ga proučujemo. Ogromno vlogo za vsak sodoben mobilni telefon igra zaslon. Gre za HTC Desire 601res srečen Kot smo že omenili, je diagonala zaslona 45 palcev. To je dovolj za gledanje filmov, branje, igre in brskanje po internetu. Ločljivost zaslona je 950 x 540 slikovnih pik, gostota slikovnih pik je 245 ppi. HTC Desire 601 ima poseben oleofobni premaz, ki vam omogoča hitro odstranitev umazanije in prstnih odtisov na zaslonu. Svetlost naprave se veseli. Tudi z minimalnimi nastavitvami lahko uporabite HTC Desire ponoči. Na soncu je tudi zaslon odličen - prikazuje precej jasno in živo sliko. Ampak slabosti HTC Desire 601 (Dual Sim ali ne - ni pomembno) so še vedno tam. Zaslon ima rahlo neenakomerno osvetlitev. Ta pomanjkljivost je opazna v temi. Slika je včasih osvetljena. To je verjetno edina pomanjkljivost zaslona telefona.

  Operacijski sistem

  OS telefon ustreza. Kot smo že omenili, HTC deluje na Androidu. Model, ki ga proučujemo, uporablja kolekcijo Android 422 Jelly Bean. Kljub temu videz operacijskega sistema ne preneha presenetiti. Dejstvo je, da je zaradi prilagojenih nastavitev HTC Sence 5.0 in Blink Feeda običajen videz Androida popolnoma izbrisan.
  Odklepanje pripomočka se izvede z vlečenjem bližnjice za zaklepanje na vrh. Zaklenjeni zaslon vam omogoča hiter dostop do brskalnika, sporočil ali telefonskega imenika. Zgrešeni dogodki so na voljo za gledanje tudi brez odklepanja naprave. Prisotnost traku Blink Feed omogoča lažje delo z internetom in novicami. Vse ukrepe, ki se izvajajo na napravi, spremljajo gladka in gladka gibanja. ZunanjostVidez operacijskega sistema HTC Desire 601 je všeč. Tukaj ni nobenih nejasnih ali nepotrebnih komponent.

  Power and hardware platform

  In kaj lahko rečete o uspešnosti preiskovanega pripomočka? Funkcije HTC Desire 601 Dual na splošno so zelo dobre. Toda tega telefona ni mogoče imenovati igranje. Ima samo 1 GB RAM-a, kar vam ne omogoča igranja najnovejših inovacij v igralniški industriji. Ampak procesor v napravi je močan. Kljub temu se naprava v nekaterih zahtevnih igrah ogreje. Ni kritično, vendar morate vedeti o tej funkciji. Kakovost HTC Desire je dobra, zvočniki odlično delujejo. Glasen zvok telefona. S slušalkami je tudi vse v popolnem redu - lastniki zagotavljajo, da slušalke dobro delujejo, kljub pomanjkanju Beats Audio. Delo Wi-Fi, LTE, 2/3 /4G in GPS-navigacije je prijetno. Treba je opozoriti, da je internet tukaj ne upočasni, ne "glitters", ne odleti. Zemljevidi v navigatorju so hitro naloženi. Pametni telefon ponuja veliko število različnih nastavitev, ki zmanjšajo porabo energije telefona.

  O življenjski dobi baterije

  HTC Desire 601 dual ima precej baterijo. Njegova zmogljivost je 2100 čarovnik. Ne preveč, vendar je to dovolj za aktivno uporabo naprave ves dan. Treba je opozoriti, da v tem primeru telefon "drži" dan. S povprečno aktivnostjo lahko delate s pametnim telefonom 2-3 dni. Ne moremo reči, da je HTC Desire 601 Dual Sim baterija (značilnosti naprave že znana) grozna. Sploh ne. Seveda želim, da baterija deluje dlje, vendar to ni mogoče. ZamenjajBaterije ni težko zlomiti in poškodovati. V stanju pripravljenosti, če verjamete v obljubo HTC, lahko telefon spi 440 ur, čas pogovora pa 128 ur. Ni slabih kazalnikov za sodoben pametni telefon.

  Kamera

  Sodobni mobilni telefoni se uporabljajo kot kamere. Zato je veliko kupcev pozorni na pripomočke kamere. Kot že omenjeno, imajo več kosov - čelni in zadnji. Prvi odstrani kakovost z 03 MP, drugi - 5 MP. Opozoriti je treba, da je sprednja kamera primerna za video klice, vendar ne več. Toda zadaj je prijetnejši. Ima senzor BSI in zaslonko f /2.0. Podoba je kvalitativna, včasih pa osvetljuje. Na primer, v načinu HDR. Videoposnetek, ki ga je prejel HTC Desire, je podrobno in jasen. Slika ni popolna, vendar za fotoaparat s 5 MP snemanje ni slab. Nastavitve za videoposnetke in fotografije so standardne.

  Ocene

  HTC Desire 601 prejme različne ocene. Med njimi so dobre misli in ne tako. Na splošno so kupci zadovoljni s svojimi telefoni. Raziskani pametni telefon je dobra naprava za igre in učenje, delo in prosti čas. Med glavnimi prednostmi so naslednje značilnosti:
 • delo z več sedmimi karticami;
 • visoko kakovostne kamere;
 • oblikovanje;
 • izvedba (sestavljanje) telefona;
 • lepo glasen zvok;
 • odlično delo GPS-navigacije;
 • odpornost proti poškodbam.
 • Na splošno lahko na tem telefonu delate kot z dvema in z eno SIM kartico. HTC Desire 601 ima več modelov. Moralo bizapomnite si vse
  Med slabostmi naprave so najpogosteje naslednje pomanjkljivosti, kot so:
 • po posodobitvi OS se zvok poslabša;
 • Telefon se ogreva med dolgim ​​internetnim delom ali med igrami;
 • ni najprimernejše mesto za gumb "Omogoči";
 • ni najboljše delo mikrofona - lahko ga nenamerno zapre rama in sogovornik ne bo slišal zvočnika.
 • Očitno je to vse. Na splošno je HTC Desire 601 Dual poceni telefon dobre kakovosti. Kupcu bo stalo približno 5-6 tisoč rubljev. Trajnosten in vsestranski pametni telefon za tiste, ki ne želijo preveč plačati!

  Sorodne publikacije