Acer Aspire 5733Z: funkcije in funkcije

Sodobni prenosniki so visokotehnološke in zelo drage naprave. Nihče pa mu ne preprečuje, da bi kot možnost kupil modele iz bližnje preteklosti. Za delo s temi prenosniki je dovolj. In za igralne naprave tega razreda in niso namenjene. Običajno lahko delo z igračami poteka le v zgornjih konfiguracijah. Zato bodo zastareli modeli dovolj za delo. Zelo zanimiv je v tem pogledu prenosni računalnik Acer Aspire 5733Z. Njegove lastnosti so takšne, da lahko več let delajo brez težav. In to bomo zagotovo obravnavali. Najprej pa malo splošnih informacij.

O podjetju Acer

Acer je bil ustanovljen leta 1976 na Tajvanu. Od začetka je podjetje specializirano za proizvodnjo elektronike. Treba je opozoriti, da je ta družba izdala prvi 32-bitni računalnik na svetu, ki je presegel priznanega vodjo v osebi IBM-a.


Po tem uspehu je podjetje aktivno začelo absorbirati proizvajalce elektronike in do devetdesetih let 20. stoletja je postal največji dobavitelj prenosnih računalnikov in osebnih računalnikov. Primeri v podjetju so šli navzgor. Leta 2007 je proizvajalec začel s serijo izdaj sodobnih pametnih telefonov (komunikatorjev). Toda glavni poudarek podjetja je bil in ostanejo prenosniki. Acer Aspire 5733Z, katerega značilnosti bomo pogledali nekoliko kasneje, je izjemen primer tehnološke moči podjetja.

Laptop design

Torej upoštevajte videz prenosnika Acer Aspire 5733Z. Funkcije omogočajo brez posebnostitežave pri ravnanju z informacijami. Prenosnik je narejen iz visoko kakovostne plastike. Notranja plošča ima perforirano strukturo, kot je pokrov naprave.


Pravzaprav prenosnik ni zelo velik. To je tako tanko, kot tehnologija omogoča med njegovo sprostitev. Kljub temu naprava pripada proračunskemu segmentu. Prenosnik je opremljen z otoško tipkovnico z membranskimi stikali. Ni osvetlitve ozadja. Toda uporaba tipkovnice je priročna. Sledilna ploščica se rahlo premakne v levo. Verjetno je bilo to storjeno za večje udobje pri vodenju prenosnika brez pomoči miške. Sklop je trden. Nič ni razpokan ali razpokan. Za oblikovanje in kakovost izdelave ima proizvajalec trdne pet.

Glavne specifikacije prenosnega računalnika

Zdaj pa si poglejmo strojni del Acer Aspire 5733Z P623G32MIKK. Značilnosti tega modela so pomembne. SoC Intel Calpella se uporablja kot nabor čipov. Ta platforma je bila predstavljena leta 2009. Nameščen je procesor Intel Pentium. Ima dva jedra s frekvenco 2160 megahertzov. Ne toliko, ampak za osnovne naloge je dovolj. Nameščena količina pomnilnika RAM - 2 gigabajta. Vendar pa prenosnik podpira razširitev do 8 gigabajtov. Vrsta pomnilniškega modula - DDR3. Ni slabo za prenosni računalnik, ki je že moralno zastarel. Druge funkcije vključujejo dober brezžični vmesnik, možnost priključitve zunanjega monitorja z VGA in trdega diska 320 GB. To so glavne značilnosti Acer Aspire 5733Z. Njegove značilnosti so takšne, da lahko delujejo brez težav v sodobnih realnostih.

Grafični adapter

In zdaj še naprej upoštevamo prenosni računalnik. Kaj naj rečem o grafičnih zmogljivostih v Acer Aspire 5733Z? Značilnosti grafične platforme niso še posebej impresivne. Osnovni komplet vključuje vgrajen vmesnik Intel GMA. Ni potrebno pričakovati od tega visoke zmogljivosti v igrah.
Vendar pa obstaja posebna različica prenosnika z diskretnim adapterjem. V tem primeru se uporabljajo grafike NVIDIA ali AMD. Ta različica prenosnika je sposobna več. In še vedno čaka na prenosni računalnik za zagon rezervoarjev pri maksimalnih nastavitvah grafike - čista norost. Najboljše od vsega, lahko računate na - minimalne nastavitve grafike. Toda tudi to ni slabo. Acer Aspire 5733Z, ki ima značilnosti in fotografije, ki jih preučujemo tukaj, lahko dobro deluje z moderno programsko opremo. In to ni slabo. Možno je, da odkrito majhen denar dobi dobro napravo, ki se lahko manifestira v delu.

User Reviews of Laptop

In kaj pravijo tisti, ki že dolgo uživajo v Acer Aspire 5733Z? Njegove značilnosti nam omogočajo, da upamo, da bodo pregledi le izrecno pozitivni. Toda v resnici ni vse tako. Lastniki prenosnega računalnika ugotavljajo, da je resnično zanesljiv in deluje stabilno. Toda za nekatere naloge njegova zmogljivost ni dovolj. Če samo povečati količino RAM do 8 gigabajtov. In s standardno dvema se počuti težave tudi pri delu z modernimi brskalniki. Hkrati uporabniki ugotavljajo, da so modeli z diskretno grafiko dobro v igrah.
Seveda, modernoTežka laptop ne vleče igrače, vendar z vsemi World of Warcraft, to ne dobro. Tudi pri povprečnih nastavitvah grafike. Edina šibka točka naprave je hladilni sistem. Pogosto se spopada s količino toplote, ki jo dodelita procesor in diskretna grafična kartica. Zato je zelo priporočljivo kupiti hladilno ploščico. Potem bo vse v redu. Še ena značilnost: ta prenosnik je užitek pri delu. Tipkovnica je zelo kakovostna in izjemno zanesljiva. Dolgo delo na njem ne povzroča utrujenosti. Toda zaslon je lahko nekoliko boljši. Ampak ne pozabite, da smo 2009 laptop sprostitev. Nato matrica IPS v zvezkih ni bila nastavljena.

Zaključek

Tako smo na kratko opisali prenosni računalnik Acer Aspire 5733Z. Značilnosti in povratne informacije uporabnikov jasno kažejo, da je sposoben dobro delovati s sodobnimi programi. Še posebej, če je prenosni računalnik opremljen z diskretno grafiko, količina RAM-a pa se poveča na 8 gigabajtov. V vsakem primeru stane veliko ceneje od sodobnih modelov. Vendar pa ga je mogoče najti le na sekundarnem trgu. Izdelek je bil že dolgo odstranjen iz proizvodnje.

Sorodne publikacije