Real pregledi Ummy Video Downloader

Jasno je, da mnogi uporabniki računalnikov, ki poskušajo pospešiti prenos vseh vrst vsebin z interneta v obliki zvoka in videa vsaj na nek način, pogosto o oglaševalcih in sami namestijo posebej usmerjene aplikacije, ki naj bi vam omogočile povečanje hitrosti prenosa. Eden od teh pripomočkov je Ummy Video Downloader. Nato se predlaga, da se razmisli o nekaterih njegovih prednostih in slabostih, ki temeljijo na pregledih in delovnih mestih vseh, ki jih uporabljajo za svoje potrebe. Obenem bomo skušali to vprašanje obravnavati nepristransko, saj so stališča o tej aplikaciji, ki jih najdemo na svetovnem spletu, razdeljena na najbolj radikalen način. Nekateri uporabniki pohvalijo program, drugi izrazijo nasprotna stališča. Toda kdo od njih je prav?


Ummy Video Downloader: Kaj je ta program?

Začnimo s tem, kar ta aplikacija predstavlja. Kot je že razvidno iz naslova, je to specializiran in očitno ozkopasovni video downloader. Tako je verjel večina uporabnikov, in to je napačna ideja, saj je aplikacija namenjena prenosu zvoka, čeprav je neposredno v naslovu in se ne oglašuje. Kot je navedeno v povratnih informacijah Ummy Video Downloader od mnogih uporabnikov, je glavna prednost tega programskega izdelka možnost prenosa videoposnetkov s priljubljene platforme, kot je YouTube. Če nekdo ne ve, je nemogoče prenesti videoposnetke iz tega gostujočega imenika na neposredno povezavo prek brskalnika in se prijaviti za topotrebujete posebne programe za usmernike, ki so bili prej potrebni za ista omrežja za izmenjavo datotek, kot je Letitbit.

Kako uporabljati Ummy Video Downloader?

Pri delu s to aplikacijo je vse zelo preprosto. Vmesnik programa je čim bolj preprost in nobenih posebnih nastavitev ni potrebno spreminjati.
Uporabnik mora preprosto prekopirati povezavo v brskalniku iz zahtevanega vira, nato jo prilepiti v eno samo polje v glavnem oknu programa in klikniti na gumb za prenos. Pravzaprav se zdi, da ni nič posebnega, in problemi se praviloma ne bi smeli pojaviti. Vendar se pojavljajo precej pogosto, in to je večinoma v primeru najnovejših različic programske opreme.

Težave z najnovejšo spremembo programa

Kaj je narobe z najnovejšo spremembo, saj po mnenju Ummy Video Downloader mnogi uporabljajo to aplikacijo že dolgo časa in ponavadi je vse delalo kot ura. Zdaj je situacija taka, da program naredi le en prenos in nato ponudi, da ga kupi. Nakup je dejansko namenjen nakupu posebne aktivacijske kode Ummy Video Downloader. Brez njegovega obveznega vnosa se krši zmogljivost programa in začne zagonati isti zagonski gumb.

Hitrost prenosa vsebine

Med drugim je treba opozoriti, da je s hitrostjo nalaganja nekaj postalo napačno. V najnovejši različici Ummy Video Downloaderja, kot je zapisano v vseh vrstah objav na internetu, je prenos nekaj najmanjših datotek že zelo dolg. Torej, na primer, eden oduporabniki so zapisali, da je imel pet datotek naloženih približno osemnajst ur, in ne ob istem času, ampak v zameno. Ali obstaja del zakona? Zdi se tako.

Na kaj morate biti pozorni, preden namestite program?

Zdaj je vredno govoriti o pregledih o Ummy Video Downloaderju, v katerih veliko ljudi namenja posebno pozornost niti ne samemu delovanju aplikacije, temveč informacijam o njem in namestitvenem procesu. Kot je bilo že omenjeno, ni informacij o razvijalcu o programu v informacijah o programu, ki se lahko že imenuje pomemben razlog za tovrstno programsko opremo za izogibanje stranki. Poleg tega se pri namestitvi pogosto priporoča čas za deaktiviranje protivirusnega in požarnega zidu osebja, kar je priložnost za razmislek. Očitno aplikacija nima niti potrdil o pristnosti in varnosti, da ne omenjam digitalnih podpisov, ki morajo biti obvezno prisotni.
Nazadnje, ko izberete popolno (priporočeno) namestitev, uporabnik tudi namesti nekaj dodatnih komponent Yandex. Yandex je seveda ugledno podjetje, toda nenehno uvajanje nepotrebnih komponent na računalnik povzroča resnično ogorčenje. Lahko pa zavrnete njihovo namestitev z izbiro lastne namestitve z odstranitvijo kljukice iz vseh dodatnih točk.

Kje program naloži datoteke?

Kar se tiče misli o tem, kje so datoteke prenesene, so ocene o Ummy Video Downloader popolnoma neenakomerne. Nekateri so popolnomaPošteno je reči, da bi moral biti v primeru prenosa vsebine s spletnega gostovanja YouTube vmesnik ravno gumb z imenom. Toda glavna stvar ni to! Glavni spori se pojavljajo glede tega, ali se prenos (tudi z možnostjo izbire kakovosti videoposnetka) izvede točno iz "Utube"? Žal ni mogoče jasno odgovoriti na to vprašanje. Ni skrivnost, da danes obstaja kar nekaj virusov, ki preusmerjajo iskalne poizvedbe ali prenašajo poizvedbe, da se zrcali mesta, ki so najbolj navadne kopije izvirnih virov, lahko pa vsebujejo vse vrste virusov, zlonamerne programske opreme, vohunske programske opreme in oglasnih enot. Ali to ne povzroči, da se hitrost prenosa zmanjša? In na splošno, kje je zagotovilo, da povezava do videa ni prestrežena, in sam program ne preusmeri uporabnika na lažni vir? Na žalost takšnega jamstva ni! Vendar pa se strokovnjaki strinjajo, da program naloži informacije v predpomnilniški sistem, in to načelo ustreza vedenju najbolj znanih adwareov in spyware programčkov.

Poleg tega se ne sme izključiti, da bi lahko videoposnetek sam blokiral za prikaz ali prenos.

Težave z zmogljivostjo zagonskega nalagalnika

Končno, program sam, še posebej v najnovejši izvedbi, ki se imenuje, "ugrizi" lepe in pogosto.
Absolutna večina uporabnikov se ni pritoževala niti na zahtevo za aktivacijsko kodo, temveč na dejstvo, da je program po njegovi uvedbi nekega dne deloval kot normalno, drugi pa samo "odletel". Kaj je razlog za to vedenje?programi niso znani, vendar mnogi pravijo, da ne deluje niti po popolni ponovni namestitvi. Seveda je s tem mogoče zagovarjati, saj je potrebno program odstraniti s pomočjo deinstallerja, da se ne bi izvajalo ročno čiščenje registra in odstranjevanje preostalih odpadkov. Očitno so ti "repi" in preprečujejo normalno delo z vnovičnim programom.

Odziv antivirusa

Odziv rednih in prenosnih antivirusov na to aplikacijo prav tako izgleda precej dvoumno. Najenostavnejši prosti protivirusi ne kažejo najbolj negativne reakcije.
Toda bolj resno sredstvo zaščite, kot je KIS, nemudoma blokira to korist. Nekateri uporabniki ugotavljajo, da se to morda ne zgodi niti prvič, ampak od drugega ali tretjega zagona zagonskega programa - zagotovo! Mogoče je to tudi razlog, da Ummy Video Downloader po nevtraliziranju nečesa v samem programu ne deluje (datoteke so blokirane ali celo oddaljene).

Kako nevarno je ta dodatek?

Če pogledate obnašanje antivirusnega programa, lahko prepoznavanje tega programa kot adwareja imenujemo daleč od najhujše manifestacije zaščitnega odziva.
Prenosni pripomočki skeniranje zelo pogosto poroča (in to potrjuje večina pregledov Ummy Video Downloader), ki jasno navajajo, da programska oprema najprej predstavlja grožnje razreda Suspicious_GEN.F47V1020 in BtcMine.1996 (druga grožnja je običajno predstavljena kot dve datoteki, ki stapokazati najvišjo aktivnost). Seveda bi bilo mogoče reči, da je bil program na začetku prenesen iz dvomljivega vira, a celo takšne objave objavljajo tudi tisti, ki so program prenesli iz domnevno uradnega vira razvijalca!

Splošni povzetek

Tako postane jasno, da z vsem spoštovanjem razvijalcem in uporabnikom, ki kategorično ne vzamejo besne povratne informacije v katero koli programsko opremo, strokovnjaki ne priporočajo namestitve te aplikacije za pospešitev prenosa.
Če želite, je najbolje, da uporabite nekaj takega, kot je YouTube Downloader HD ali kakšen drug dokazan downloader. Žal pa rezultati protivirusnih pregledov prav tako govorijo sami zase. In seveda daleč od najboljše rešitve je bila uvedba obveznega aktiviranja programa. Uporabniki ugotavljajo, da bi razvijalec lahko skrbel ne toliko o pridobivanju koristi iz lastnega projekta, ampak o privabljanju potencialnih kupcev, s čimer bi bil proces prehoda na posodobljeno različico bolj prilagodljiv. No, in tu so bile razdeljene misli o virih in hitrosti prenosa uporabniško izbrane vsebine, prav tako očitno ni v prid temu apletu. Toda (in to vse priznava) je ideja zelo zanimiva in bi lahko bila obetavna, če ne že omenjena pomanjkljivost. Izhajajoč iz dejstva, da je uporaba te aplikacije kot orodja vse-v-enem možna za nalaganje iz Utube, iz torrent sledilcev in iz drugih virov, je program sam po sebi zelo impresiven, prav tako pa ga ima tudi veliko uporabnikov. zaminimalističen vmesnik in za preprosto uporabo. Če ste navdušen podpornik te programske opreme in jo želite uporabljati brez težav, najprej preverite preneseno distribucijo protivirusnega programa, ne uporabljajte novih različic aplikacije ali onemogočite nadzorni modul, ko so posodobitve sproščene v zagonu sistema, ker so posodobitve nameščene brez želje uporabnika. V skrajnih primerih blokirajte posodobitev v požarnem zidu ali protivirusnem programu, tako da lahko deluje le glavni programček.

Sorodne publikacije