Kako se prijaviti za Pokemon Go: Kako začeti

Tako znana igra, kot je Pokemon, je hitro pridobila popularnost v multimilijonskem občinstvu, se je že pojavila v različnih državah. Trenerji v Rusiji zdaj ne morejo uradno namestiti aplikacije na pametne telefone, vendar so mnogi igralci našli izhod iz trenutnih razmer in v celoti iščejo svoj Pokemon. Da se jim pridružite, morate narediti nekaj preprostih korakov. Kako se registrirati v Pokemon Go?

Metode registracije

Najprej morate prenesti aplikacijo Pokemon Go v trgovini aplikacij. Kako se registrirati v Pokemon Go? Pred začetkom igre morate pooblastiti in ustvariti svoj lik. V igri sta trenutno dva različna načina za registracijo: s pomočjo "Club of Trainers" ali Google računa. Ta članek bo prikazal obe možnosti.Kako se prijaviti za igro Pokemon Go z Google Računom

Ta način registracije se šteje za najlažji in najlažji. To bo zahtevalo samo vaš račun. Če ne obstaja Google Račun, ga je treba ustvariti z Googlovo pošto. Nato lahko začnete s prenosom in namestitvijo igre. Vendar pa obstaja ena stvar: nove spremenjene različice programa podpirajo tovrstno avtorizacijo. In ne smemo pozabiti, da ta različica igre vsebuje veliko število virusov in napak, zato ni vredno, da bi jo prenesli. Druga pomembna točka: aplikacija se ne prijavlja vedno na nov račun zaradi tehničnih ali strežniških napak. Zatovredno je nekaj časa čakati.

Kako se registrirati pri Pokemonu Pojdite skozi Klub trenerjev

Če nimate računa v Googlu, se lahko prijavite na spletnem mestu Klub trenerjev, ki je namenjen tej igri. Njegovo polno ime je Pokemon Trainer Club, prevedeno kot "Poker Coach Club". Na spletni strani kluba je ruski jezik, kar je zelo priročno. Registracija je zelo preprosta in traja malo časa. Potreben je samo aktivni nabiralnik. Dovoljenje je mogoče opraviti tako iz računalnika kot iz telefona. Registracija v klubu trenerjev ima več prednosti: bonus kode za redke pokemon, naročnino na novice, izbiro jezika na spletni strani.Koraki za registracijo v "Coach Club"

Kako se registrirati v Pokemon Go?
  • Uporabnik se mora prijaviti na spletno stran https://club.pokemon.com in izpolniti nekaj polj z informacijami o sebi. Dovolj je, da navedete državo in datum rojstva, potem pa lahko začnete ustvarjati svoj račun.
  • Starost mora biti določena pred 14 leti, sicer sistem ne bo dovolil obdelave podatkov.
  • Če je vaš Googlov poštni naslov na voljo, je naloga zelo poenostavljena.
  • Nato morate izpolniti vse zahtevane grafe. Prepričajte se, da ste določili uporabniško ime za uporabo pri pooblaščanju.
  • Ko boste morali pripraviti geslo, ki bo vsebovalo latinico in številke.
  • Na določeno poštno številko bo poslano sporočilo, ki vas bo prosilo za potrditev pooblastila. Ni potrditveračun lahko uporabljate samo dva tedna. Prav tako se morate seznaniti z dano licenco in postaviti kljukico, pri čemer upoštevajte, da se strinjate s pogoji pogodbe. Potrdite svoj e-poštni račun v štirinajstih dneh ali po tem času bo storitev zaprla dostop do igre. Kako se registrirati na Pokemon Pojdi na Android? V tem ni nič zapletenega, glavna stvar - sledite navodilom in bodite previdni v zvezi z različnimi virusi. Če ima naprava procesor Intel, lahko aplikacija Pokemon Go redno povzroča napake in zruši. Poleg tega se lahko zaradi preobremenitve pojavijo zrušitve, zato da jih čim bolj znova zaženete.

    Sorodne publikacije