Kako prenesti glasbo in video iz VC? Program za prenos z VC

Socialna mreža "VKontakte" ima veliko podatkovno bazo, vključno z video in avdio materiali. Glede na to, da je za gledanje videa in poslušanje glasbe v družabnem omrežju potrebno avtorizirati in ostati na spletu, mora biti internetni signal dovolj visok, veliko uporabnikov pa je vprašanih, kako prenesti potrebne materiale iz "VC". Poglejmo si to.

Kako prenesti glasbo iz »VK«?

Pri mnogih uporabnikih je bila najpomembnejša potreba po prenosu glasbenih datotek iz socialne mreže. Eden od glavnih razlogov za to je nova politika "VC", po kateri je brezplačna omejitev za poslušanje glasbe ena ura na dan. V prihodnosti jo želijo zmanjšati na pol ure. Za izogibanje omejitvi lahko uporabnik kupi naročnino na uradno aplikacijo za poslušanje glasbe, ki jo ustvari socialna mreža.
Ta težava je še posebej opazna na mobilnih napravah. Prej je bilo mogoče shraniti seznam predvajanja v napravo in ga poslušati brez povezave, zdaj pa je ta funkcija onemogočena. V povezavi z vsem navedenim obstaja potreba po programu za prenos iz VK, ki pomaga shranjevati različne glasbene in video elemente iz socialne mreže.

Prenos glasbe iz »VK« na telefon

Najlažji način, da ugotovite, kako prenesti glasbo iz »VK« v telefon. Ta funkcija omogoča veliko mobilnih aplikacij.Lahko jih prenesete iz imenikov aplikacij. Na primer, če želite prenesti glasbo iz »VC« v android, odprite PlayMarket in v iskalno vrstico vnesite želeno poizvedbo. Rezultati bodo vsebovali velik seznam programov, od katerih so mnogi amaterski. Poleg tega lahko opazite programe iz drugih storitev, ki vam omogočajo brezplačno poslušanje glasbe, kot je na primer spletni radio in podobno. Vendar pa ni odveč gledati na preglede izbranega orodja, da se prepričate, da izvaja deklarirane funkcije.

Mesta za prenos glasbe

Če možnost prenosa aplikacije ni primerna, lahko uporabite iskalnike. Za pridobljene rezultate se lahko seznanite z najbolj priljubljenimi in oglaševanimi storitvami prenosa.

Ta možnost je na voljo v telefonu in računalniku. Vendar pa je vredno opozoriti, saj so te storitve pogosto goljufive. Da, skoraj vsaka taka stran zahteva avtoring v družabnem omrežju. V tem primeru pride do prehoda na novo stran, v katero morate vnesti uporabniško ime in geslo. Bodite pozorni na naslov strani, če se razlikuje od običajnega, potem je stran goljufiva. Vnos podatkov morda ni potreben, če ste že pooblaščeni v omrežju. V tem primeru boste morali dovoliti dostop do svojih podatkov.

Najboljše storitve spletnega prenašanja glasbe

Obstaja dober seznam spletnih strani, ki so osredotočene na pomoč pri prenosu glasbe ali videoposnetkov iz VC in drugih mest. Seznam najboljših med njimi vključuje naslednje storitve:
 • Audio-vk.
 • Prenos glasbe - VKontakte.
 • Kissvk /
 • Glasba 7s.
 • Kako prenesti video iz "VK"?

  Poleg velikega števila zvočnih posnetkov ima VK tudi video material. V tem primeru je malo lažje, ker ni nobenih omejitev za gledanje videa, kot je potreba po plačani naročnini. Vendar pa igralec za socialno mreženje ni tako popoln in za mnoge je težko gledati video. Valji so naloženi zelo počasi, tudi z minimalno kakovostjo. V takih primerih se morate naučiti, kako prenesti videoposnetek »VC«.
  Posebej je treba opozoriti, da je veliko videoposnetkov, ki se pojavljajo v družabnem omrežju, vzeti iz YouTuba in da bodo morali sodelovati s to storitvijo, da bi jih dobili. Zanj obstajajo ločeni programi, ki omogočajo prenos videoposnetkov iz »VC«. Ne tako dolgo nazaj se je začelo testiranje posebne funkcije, ki vam omogoča samodejno shranjevanje videa v pomnilnik naprave. Ustvarjen je za države s slabimi internetnimi povezavami in je v fazi testiranja, vendar je zelo verjetno, da bo kmalu na voljo vsem.

  Prenos videa iz VK v telefon

  Razumevanje, kako prenesti videoposnetke iz »VC« v »Android« je preprosto, ker je ta metoda podobna prenosu glasbe, le da so želene mobilne aplikacije lahko nekoliko drugačne . Ne pozabite na spletne storitve, ki jih lahko uporabljate z mobilnih naprav. Med njimi je »VC loader« na mestu, kjer želite vstaviti povezavo do videoposnetka, ko ga najdete, se na izboru kakovosti prikaže gumb inkasneje.

  Omenjen je tudi prej omenjeni Savefrom. Za brskalnike je lažje namestiti kot razširitev. Lahko prenesete iz "VK" v telefon, kot je opisano s storitvijo "VC bootloader". V tem primeru bo njihova funkcionalnost podobna.

  Programska oprema za prenos

  V primeru videoposnetkov bodo delali nekateri programi, ki delujejo z zvočnimi posnetki. Naslednji pripomočki morajo biti nameščeni na osebnem računalniku in vsi so brezplačni.
 • Vksaver.
 • VK glasba.
 • YouTubeByClick.
 • Prenos preko brskalnika

  Če ni možnosti ali želje po namestitvi dodatne programske opreme, lahko vedno uporabite funkcijo brskalnika za prenos iz VC. V tem primeru morate obiskati mobilno različico brskalnika. Na začetku odprite želeni videoposnetek, nato pa vrstico "m." Pred "vk.com" in pojdite na mobilno različico strani s pritiskom na Enter. Znova zaženite videoposnetek in ga kliknite z levim gumbom miške. Na seznamu, ki se odpre, morate klikniti »shrani videoposnetek kot« in nato določiti mesto za prenos.

  Plug-ini za brskalnike

  Poleg namestitve aplikacij in uporabe spletnih storitev je vredno pozornosti posvetiti pluginom za brskalnike. Razlikujejo se v tem, da se dodajo splošni funkcionalnosti ločenega brskalnika in uporabniku omogočajo, da po želji naloži želeno datoteko.
 • Najbolj znana je SaveFrom. Ta program za prenos iz »VC« je nameščen kot razširitev za brskalnik. V prihodnosti ob obisku "VC" nasproti avdio posnetkovpojavi se posebna ikona s klikom na katero pesem se bo začela prenašati.
 • Omeniti je treba tudi VK Downloader. Namenjen je nalaganju video datotek iz socialne mreže. Ko ga namestite kot razširitve brskalnika, se ob odprtju videoposnetka na dnu poleg gumba za nastavitev kakovosti videa prikaže ikona za prenos.
 • Razširitev Skyload je bolj usmerjena na brskalnik Yandex kot prejšnji dve. Omogoča nalaganje videoposnetkov, podobno zgornjemu, vendar z majhno razliko v zasnovi škatle za zagon.
 • MusicSig. Dober podaljšek, ki vam omogoča prenos iz "VC" v računalnik kot avdio in video elemente. Funkcionalno podoben znani SaveFrom.
 • Obstajajo brskalniki, ki že imajo tako funkcionalno vgrajeno. Hkrati pa se ne nanaša le na "VC", temveč tudi na večino znanih storitev. Na primer, Torch Browser, ki vam omogoča prenos avdio in video datotek iz večine storitev ali Maxnote s podobno funkcionalnostjo.

  Kako prenesti glasbo brez uporabe dodatne programske opreme?

  Neposredne povezave za prenos. Vsaka zvočna datoteka ima svoj naslov, ki se nanaša na predmet, ki se predvaja. Samo ne bo videl, ampak je na kodni strani. Če si želite ogledati datoteko, jo kliknite z levo tipko miške in poiščite »Izvorno kodo«. Po tem morate začeti skladbo, za katero greste v razdelek Mreža (odprto okno s kodo). Zahtevana datoteka bo imela vrsto (tip) medija. Ponovno kliknite na ta element na levikliknite gumb "Odpri v novem zavihku". Odprto okno bo vsebovalo le predvajalnik, pri katerem se predvaja datoteka, pred njim pa bo ustrezna ikona za prenos. Potem morate izbrati mesto za shranjevanje elementa v pomnilnik računalnika. Toda po prenosu datoteke ne bo preprečila preimenovanja, ker bo njeno ime sestavljeno iz zaporedja številk in črk.
  Predpomnilnik brskalnika. Ko predvajate glasbo prek brskalnika, bo shranjena v začasno mapo ali predpomnilnik. Od "VKontakte" vse gre na enak način, in lahko najdete le pravo mapo.
 • Google Chrome:% LOCALAPPDATA% GoogleChromeUser DataDefaultCache;
 • Opera:% LOCALAPPDATA% Opera SoftwareOpera StableCache.
 • Mozilla Firefox:% LOCALAPPDATA% MozillaFirefoxProfilesProfil NameCache.
 • Ko odprete najdeno mapo, lahko najdete številne elemente brez dovoljenja in jasno ime. Če ste pred kratkim poslušali želeno melodijo, razvrstite datoteke po datumu dodatka in najdite najnovejše. Spremenite dovoljenje v mp3 (samo ga dodajte za imenom datoteke) in ga zaženite.

  Drugi načini za prenos glasbe in videoposnetkov iz VK

  Ne pozabite na različne spletne strani in aplikacije tretjih oseb, čeprav niso usmerjene na prenos iz »VKontakte«, vendar vam omogočajo, da ugotovite, kako lahko prenesete iz »VC« in prosto prenesete priljubljene glasbo ali video. Na primer, za prenos glasbe je bil v telegramu "Telegram" ustvarjen bot, ki išče ime pesmi iz "VC" in ga nato prenese. Obstaja tudi veliko število izmenjav datotek in drugih virov, ustvarjenih za brezplačno distribucijo zahtevanih informacij.

  Sorodne publikacije